Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
μπρο??? χαχααχ δεν νομιζω ο γερος να σε πιανει μαν
Ειμαστε πολλοι γεροι..ποιον απ ολους εννοεις..?
...........Δεν καταλαβα τι λες..αλλα μου αρεσε..συνεχισε να μπερδεψουμε τον ξεβρακωτο
Εχω 6 και ενα μεγαλο αναμεσα στα ποδια.
ΥΓ Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς
για γερος αδερφε το λεει η καρδια σου !Εγω εχω 7 και ενα αορατο δια γυμνου οφθαλμου αναμεσα στα ποδια...
Τσσσσσσσασσ σε εσκισα
...........
...... μπάααααααααααααααααα δεν συνάδει με τας έλάχιστας έναπομείναντες ήθικάς αξίας μας.................
...........
...... μπάααααααααααααααααα δεν συνάδει με τας έλάχιστας έναπομείναντες ήθικάς αξίας μας.................
για γερος αδερφε το λεει η καρδια σου !
Εγω εχω 7 και ενα αορατο δια γυμνου οφθαλμου αναμεσα στα ποδια...
Τσσσσσσσασσ σε εσκισα
μια χαρα εισαι ρε φιλε. hi tech εχεις γινει!Ναι μετα το bypass το βηματοδοτη και τον απινιδωτη...πεταω...
Με το Π δεν περπαταω..πεταω
..........Παει φιρι φιρι να με συγχυσει ο βλαξ ..δε το βλεπεις....
Θα τον πνιξω στον νεροχυτη..δε θα μου γλυτωσει
Ναι μετα το bypass το βηματοδοτη και τον απινιδωτη...πεταω...
Με το Π δεν περπαταω..πεταω
Με ταπωσες τωρα. :S :S :S
Εντωμεταξυ θα μπει η κυρα Λενα και θα μας γαμησει* που της εχουμε κανει το νημα σαν τα μουτρα του Πικερ.
* αμην και ποτε
μια χαρα εισαι ρε φιλε. hi tech εχεις γινει!
................Με ταπωσες τωρα. :S :S :S
Εντωμεταξυ θα μπει η κυρα Λενα και θα μας γαμησει* που της εχουμε κανει το νημα σαν τα μουτρα του Πικερ.
* αμην και ποτε
Εισαι ακμαιοτατος και σιδερενιος (Tefal) ζηλευω την κραση και την αστειρευτη νιοτη της ψυχης σου.
Μη φοβασαι..καθαριζω εγω...
Θα τις πω γλυκολογα και δεν θα μας μαλωσει
Εισαι μεγαλη καρντια ρε μπρο, βασιζομαστε πανω σου. Θα διαβαζει τωρα στην ουρα του ταμειου του Βασιλοπουλου και θα ακονιζει τα νυχια της.......
................
................... λαμβάνετε τις έξαιρέσεις για να έπιβεβαιώσετε τον κανόνα ???????