Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
θα ενημερωθεις γιαβρι μου εν ευθετω χρονω ;)Αν ειναι κατι που θελεις καποια στιγμη να συζητησουμε, εδω ειμαστε, περα απο το χαβαλε.
θα ενημερωθεις γιαβρι μου εν ευθετω χρονω ;)Αν ειναι κατι που θελεις καποια στιγμη να συζητησουμε, εδω ειμαστε, περα απο το χαβαλε.
Και εσυ θα ενημερωθεις ..εν ευθετω χρονω ;)θελεις βοηθεια στην ερευνα ;)
Αλλο εννουσε ο τασος γιαβρι μου ..το ιδιο με οτι εγραψες και εσυ.. Ολα καλα .Στην ιδια <<οχθη>> ημαστε ;)Χοντρο τυπε.
σιγα ρε τρεμω ντουγανι εισαι που να καταλαβεις ;)
πήρες να φας τα {καλαμάκια} σου σήμερα...?σιγα ρε τρεμω ντουγανι εισαι που να καταλαβεις ;)
πες μας κ μας να ακολουθησουμε=> anon, γκαντέμης είναι ο παύλοςΧ2
=> παύλοςΧ2, έχω ανακοινώσει κι επίσημα 48ωρο πένθος δίχως να ανεβάζω προγνωστικά δημόσια, αλλά μια κι έγραψες για ινδιάνους, σε 2 λεπτά ποντάρω Ινδία
καντεμης ε ; Θα τιμωρηθείς ..=> anon, γκαντέμης είναι ο παύλοςΧ2
=> παύλοςΧ2, έχω ανακοινώσει κι επίσημα 48ωρο πένθος δίχως να ανεβάζω προγνωστικά δημόσια, αλλά μια κι έγραψες για ινδιάνους, σε 2 λεπτά ποντάρω Ινδία
2/3 το απόγευμα, δες αποδόσεις , τώρα έχω ρίξει πολλαπλά δελτία στα φτυάρια με μπόμπες!καντεμης ε ; Θα τιμωρηθείς ..
Θα έχει πέσει φορτώσει εργασιας στη σεξοκουκουβαγια γιαυτο δεν σου γράφει .δεν σε έχει στο ψυγείο . Καλα ρε με 2/3 με λες Καντεμη; Ποσοστά έπρεπε να μου δίνεις . Ειχες τετοια απόδοση τις άλλες μερες ; Ελενα το μορο πείνασε θέλει ... Βυζι ... Κανε κατι πλιζ χαχαχα2/3 το απόγευμα, δες αποδόσεις , τώρα έχω ρίξει πολλαπλά δελτία στα φτυάρια με μπόμπες!
Κοντεύει 24 ώρες χωρίς να κάνει κογιότ η σεξοκουκουβάγια.....
Κι αν πέρασε η Ινδία κόβω να ψοφήσω σαν το Βουκεφάλα του Μ. Αλεξάνδρου στον Ινδό ποταμό :S
Η αγωνία συνεχίζεται.....