Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 334
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.442
Πόντοι
1.056

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
13.192
Πόντοι
4.646
Μίλα καλύτερα στο λαό του Άρη ρε μνπνο...
Suspicious Despicable Me GIF

Left33

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο νέο κατάστημα! Πρώτη εντυπωση , πολύ καλή. Ο χώρος μεγάλος, είσοδος σαλόνι ολόκληρο και το δωμάτιο άψογο. Ντουζιέρα κανονική, πλακάκι κάτω και καθρεύτη παράλληλα με το μασαζοκρέββατο πετσέτες καθαρές και μύριζαν πλυμένες, οπότε ανέβηκε η όρεξη. Δοκιμή με την Ελίνα. Νομίζω ότι έβαλε κανένα κιλάκι ακόμη από την τελευταία φορα σε προηγούμενο μαγαζί. Πρόγραμμα 50-70-100-150 για όλα τα γούστα. Πήρα αυτό στα 70. Το μασάζ της είναι καλό, όχι τοπ αλλά ικανοποιητικό. Η αίσθηση ήταν πως περάσαμε γρήγορα στο παρασύνθημα, αλλά ήθελα να την δοκιμάσω σε κάτι παραπάνω εκτός της κλασσικής εκτόνωσης. Στα το αγώνα ήταν καλή, με υγρά και βαθιά περάσματα και κατάθεση στο στήθος. Δεν έμεινα παραπονούμενος αν και χρονικά ήμουν με τα βίας 40 λεπτά. Η πρότασή μου θα ήταν να προσφέρουν τον χρόνο ολοκληρωμένα είτε κάνοντας μασάζ είτε ακόμη καλύτερα να μην μενεις στην μία εκτόνωση εάν μπορείς κι αντέχεις. Στην επόμενη δοκιμή θα ξαναενημερώσω

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
246
Πόντοι
21
Επίσκεψη στο νέο κατάστημα! Πρώτη εντυπωση , πολύ καλή. Ο χώρος μεγάλος, είσοδος σαλόνι ολόκληρο και το δωμάτιο άψογο. Ντουζιέρα κανονική, πλακάκι κάτω και καθρεύτη παράλληλα με το μασαζοκρέββατο πετσέτες καθαρές και μύριζαν πλυμένες, οπότε ανέβηκε η όρεξη. Δοκιμή με την Ελίνα. Νομίζω ότι έβαλε κανένα κιλάκι ακόμη από την τελευταία φορα σε προηγούμενο μαγαζί. Πρόγραμμα 50-70-100-150 για όλα τα γούστα. Πήρα αυτό στα 70. Το μασάζ της είναι καλό, όχι τοπ αλλά ικανοποιητικό. Η αίσθηση ήταν πως περάσαμε γρήγορα στο παρασύνθημα, αλλά ήθελα να την δοκιμάσω σε κάτι παραπάνω εκτός της κλασσικής εκτόνωσης. Στα το αγώνα ήταν καλή, με υγρά και βαθιά περάσματα και κατάθεση στο στήθος. Δεν έμεινα παραπονούμενος αν και χρονικά ήμουν με τα βίας 40 λεπτά. Η πρότασή μου θα ήταν να προσφέρουν τον χρόνο ολοκληρωμένα είτε κάνοντας μασάζ είτε ακόμη καλύτερα να μην μενεις στην μία εκτόνωση εάν μπορείς κι αντέχεις. Στην επόμενη δοκιμή θα ξαναενημερώσω
Προχωράει και η Ελίνα σε φουλ πρόγραμμα στα 150€; Παρεπιπτόντως το πρόγραμμα των 100€ πρώτη φορά το ακούω, τι περιλαμβάνει;

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.182
Πόντοι
446

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.442
Πόντοι
1.056
Τα προγράμματα σου ανακοινώθηκαν έτσι; Και όταν λέμε για την Ελίνα στα πόσα κιλάκια είναι; Για να καταλαβαίνουν και αυτοί που δεν τη ξέρουν.

Left33

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
0
Προχωράει και η Ελίνα σε φουλ πρόγραμμα στα 150€; Παρεπιπτόντως το πρόγραμμα των 100€ πρώτη φορά το ακούω, τι περιλαμβάνει;
Body to body massage το οποίο δεν κάνει η Ελίνα όπως είπε. Για τα κιλάκια της είναι τσουπωτή, όχι υπερβαρη σαν κάτι άλλες, αλλά γούστα είναι αυτά. Το στήθος της μετράει για έμενα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.637
Πόντοι
266
Body to body massage το οποίο δεν κάνει η Ελίνα όπως είπε. Για τα κιλάκια της είναι τσουπωτή, όχι υπερβαρη σαν κάτι άλλες, αλλά γούστα είναι αυτά. Το στήθος της μετράει για έμενα
Με 150 τον χώνεις?

• Like
Αντιδράσεις: Left33

Mentor_1984

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά..
Θα ήθελα να ρωτήσω που κοντά βρίσκεται γιατί τέλη του μήνα θα έρθω Θεσσαλονίκη και θέλω να το επισκεφτώ..
Και αν έχετε όρεξη να μου πείτε μερικά πράγματα..
Σας ευχαριστώ πολύ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom