Νέα

Έλα να ανάψουν τα αίματα λίγο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:-*

Εφυγα γιά βόλτα με τα συντρόφια !  :)
Αν σας πετύχω το βράδυ , θα τα πούμε ! ;)

Εξοχωτάτη ΦΡΕΣΚΙΑ , ουδόλως επιθυμούσα κάτι τέτοιο ! Η δύναμη της συνήθειας ! ;) 
αχ κ να ησουν μονο εσυ σ αυτο το θεμα
ουφου! *P

καλη βολτα σας :)

Valery

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Valery

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνεις κιολας....  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Biteeeeeeeeeeeeee που εισαι μαρη??????????????????
εγω μιλαω κ μονη μου εσυ χωρισ τη μπαιτ δν υπαρχεισ?αλλα τι λεω εσυ εχεισ μαθει να κρυβεσαι πισω απ τουσ αλλουσ..σε εχουμε συνηθισει..σε ξερουμε δυστυχως! :S :S :knuppel: :ak:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγω μιλαω κ μονη μου εσυ χωρισ τη μπαιτ δν υπαρχεισ?αλλα τι λεω εσυ εχεισ μαθει να κρυβεσαι πισω απ τουσ αλλουσ..σε εχουμε συνηθισει..σε ξερουμε δυστυχως! :S :S :knuppel: :ak:
ινε πολι ψιλι και δε μπορο να τι κριψο,μονο 1,68 ιμε δε ιμε ο φατσουλασ

Vickaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βασικα για αλλο λογο την φωναξα αλλα αστο και να σου εξηγησω μεχρι να το καταλαβεις θα εχει περασει κανας μηνας και εχω και δουλειες...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
απορω πως περασε ετσι ανευ σχολιασμου αυτο το θεμα...

δεν το ανοιξες σε ωρες μεγαλης τηλεθεασης πονηρουλη να δεχθεις τη φεμινιστικη κατακραυγη... :bottom: :bottom:

εμενα μου φαινεται πολυ ενδιαφερον παντως :P
ασε που συμφωνω....χαχαχαχαχα

γμτ εχω να παω θεατρο....κριμα....χανετε μεγαλες και σπανιες στιγμες απο την εμπνευση μου :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εμενα μου φαινεται πολυ ενδιαφερον παντως :P
ασε που συμφωνω....χαχαχαχαχα

γμτ εχω να παω θεατρο....κριμα....χανετε μεγαλες και σπανιες στιγμες απο την εμπνευση μου :2funny:
και μενα μαρεσι πολι το θεατρο ,αγαπιμενι μου παραστασι ινε

ο Κααγκιοζι φουρναρισ

Valery

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βασικα για αλλο λογο την φωναξα αλλα αστο και να σου εξηγησω μεχρι να το καταλαβεις θα εχει περασει κανας μηνας και εχω και δουλειες...
σωστα εχεισ δουλεια..πωσ θα απατησεισ τον νυν με τον πρωην σου ;)..ξερεισ εσυ..κοπελιααααααα δν ειναι εδω η θεση σου απο κει με τισ ελεηνιδες ειναι..ολοκληρο τοπικ φτιαχτηκε για σενα μη το σνομπαρεις!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
να σνομπαρισ ινε καλο να τρομπαρισ ομοσ ινε?

Vickaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σωστα εχεισ δουλεια..πωσ θα απατησεισ τον νυν με τον πρωην σου ;)..ξερεισ εσυ..κοπελιααααααα δν ειναι εδω η θεση σου απο κει με τισ ελεηνιδες ειναι..ολοκληρο τοπικ φτιαχτηκε για σενα μη το σνομπαρεις!
Δεν το σνομπαρω απλα μου εχεις παρει τη σειρα και ειναι αγενεια να απαντησω πριν απο σενα... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ορεα κοριτσα και καλεσ κοπελεσ θελο να με μαθετε να τρομπαρο και να σνομπαρο

Valery

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν το σνομπαρω απλα μου εχεις παρει τη σειρα και ειναι αγενεια να απαντησω πριν απο σενα... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
οχι βρε τα παιδια με ειδικεσ αναγκες εχουν προτεραιοτητα οποτε ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άντε να καταλάβεις τι παίζετε τώρα ! ?

Stories

Νέο!

Stories