Επισκέπτης
:-*καλε μου τι κανεις? ;)
Εφυγα γιά βόλτα με τα συντρόφια !
Αν σας πετύχω το βράδυ , θα τα πούμε ! ;)
Εξοχωτάτη ΦΡΕΣΚΙΑ , ουδόλως επιθυμούσα κάτι τέτοιο ! Η δύναμη της συνήθειας ! ;)
:-*καλε μου τι κανεις? ;)
αχ κ να ησουν μονο εσυ σ αυτο το θεμα:-*
Εξοχωτάτη ΦΡΕΣΚΙΑ , ουδόλως επιθυμούσα κάτι τέτοιο ! Η δύναμη της συνήθειας ! ;)
καλα να περασεις.. ;):-*
ποσο συμφωνω μαζι σου...αχ κ να ησουν μονο εσυ σ αυτο το θεμα
ουφου! *P
καλη βολτα σας
Συμφωνεις κιολας....ποσο συμφωνω μαζι σου...
εγω μιλαω κ μονη μου εσυ χωρισ τη μπαιτ δν υπαρχεισ?αλλα τι λεω εσυ εχεισ μαθει να κρυβεσαι πισω απ τουσ αλλουσ..σε εχουμε συνηθισει..σε ξερουμε δυστυχως! :S :SΣυμφωνεις κιολας....
Biteeeeeeeeeeeeee που εισαι μαρη??????????????????
ινε πολι ψιλι και δε μπορο να τι κριψο,μονο 1,68 ιμε δε ιμε ο φατσουλασεγω μιλαω κ μονη μου εσυ χωρισ τη μπαιτ δν υπαρχεισ?αλλα τι λεω εσυ εχεισ μαθει να κρυβεσαι πισω απ τουσ αλλουσ..σε εχουμε συνηθισει..σε ξερουμε δυστυχως! :S :S
Βασικα για αλλο λογο την φωναξα αλλα αστο και να σου εξηγησω μεχρι να το καταλαβεις θα εχει περασει κανας μηνας και εχω και δουλειες...εγω μιλαω κ μονη μου εσυ χωρισ τη μπαιτ δν υπαρχεισ?αλλα τι λεω εσυ εχεισ μαθει να κρυβεσαι πισω απ τουσ αλλουσ..σε εχουμε συνηθισει..σε ξερουμε δυστυχως! :S :S
απορω πως περασε ετσι ανευ σχολιασμου αυτο το θεμα...
δεν το ανοιξες σε ωρες μεγαλης τηλεθεασης πονηρουλη να δεχθεις τη φεμινιστικη κατακραυγη...
και μενα μαρεσι πολι το θεατρο ,αγαπιμενι μου παραστασι ινεεμενα μου φαινεται πολυ ενδιαφερον παντως
ασε που συμφωνω....χαχαχαχαχα
γμτ εχω να παω θεατρο....κριμα....χανετε μεγαλες και σπανιες στιγμες απο την εμπνευση μου
Σεφερλή;γμτ εχω να παω θεατρο
το καλοκερι παο στο δελφιναριο,Σεφερλή;
σωστα εχεισ δουλεια..πωσ θα απατησεισ τον νυν με τον πρωην σου ;)..ξερεισ εσυ..κοπελιααααααα δν ειναι εδω η θεση σου απο κει με τισ ελεηνιδες ειναι..ολοκληρο τοπικ φτιαχτηκε για σενα μη το σνομπαρεις!Βασικα για αλλο λογο την φωναξα αλλα αστο και να σου εξηγησω μεχρι να το καταλαβεις θα εχει περασει κανας μηνας και εχω και δουλειες...
Δεν το σνομπαρω απλα μου εχεις παρει τη σειρα και ειναι αγενεια να απαντησω πριν απο σενα...σωστα εχεισ δουλεια..πωσ θα απατησεισ τον νυν με τον πρωην σου ;)..ξερεισ εσυ..κοπελιααααααα δν ειναι εδω η θεση σου απο κει με τισ ελεηνιδες ειναι..ολοκληρο τοπικ φτιαχτηκε για σενα μη το σνομπαρεις!
οχι βρε τα παιδια με ειδικεσ αναγκες εχουν προτεραιοτητα οποτε ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥΔεν το σνομπαρω απλα μου εχεις παρει τη σειρα και ειναι αγενεια να απαντησω πριν απο σενα...
Άντε να καταλάβεις τι παίζετε τώρα ! ?
αστα φιλε μου αστα..το κοριτσακι ειναι για πολλα μπουνιδια αλλα αστην ερχεται η ωρα τησΆντε να καταλάβεις τι παίζετε τώρα ! ?