Επισκέπτης
τι γνώμη έχετε για την έκτρωση?
Συμφωνώ απόλυτα....αν και στον βιασμό πολλές το κρατάνε....είμαι πάντως 100% κατά της έκτρωσης σε φυσιολογικές εγκυμοσύνες...ειμαι υπερ της εκτρωσης ΜΟΝΟ σε περιπτωση βιασμου η προβληματος υγειας μητερας/μωρου.
Το δικαίωμα της γυναίκας να ορίζει το σώμα της σημαίνει να ξέρει να μην ανοίγει τα πόδια.
Το να διακοψει μια γυναικα την κυηηση ειναι μια επικινδυνη αποφαση και το ρισκο για την υγεια της ειναι μεγαλο και σε πολλαπλο επιπεδο.Καμμια δεν το κανει ελαφρα τη καρδια η λογω ανισσοροπιας οπως ο todok υπαινισεται,και το κατα ποσο το εμβρυο ειναι ολοκληρωμενο ανθρωπινο ον ειναι κατι για το οποιο πολλοι γιατροι εναι αντιθετοι.Ξαναλεω η εκτρωση ειναι νομικα αναγνωρισμενο δικαιωμα της γυναικας και δεν προκειται να γυρισουμε 100 χρονια πισω γιατι ετσι καβλωνουν οι Χριστοδουλος,Κουλουσουσας και σια.
Ναι, όλες οι γυναίκες το κάνουν γιατί τις βίασαν ενώ διάβαζαν για το διδακτορικό τους στη λογοτεχνία του 19ου αιώνα σε συνδυασμό με τα σοσιαλιστικά ρεύματα της εποχής.
ειμαι υπερ της εκτρωσης ΜΟΝΟ σε περιπτωση βιασμου η προβληματος υγειας μητερας/μωρου.
supermouse αν υπάρχει ιατρικός λόγος και εγώ μαζί σου είμαι, αλλά αυτό το 'η γυναίκα έχει δικαίωμα να ορίσει το σώμα της' δεν στέκει.
Το έμβρυο είναι ανθρώπινη ζωή και δεν έχει δικαίωμα η γυναίκα να το σκοτώσει γιατί ορίζει το σώμα της και το αντιστοιχο ισχύει και για τον άντρα.