Νέα

Εκτός μπουρδέλων γαμάει κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμάτε εκτός μπουρδέλων?

• Ναι, συνέχια

Ψήφοι: 40 31,0%
  • Που και που

Ψήφοι: 28 21,7%
  • Μια φορά τον χρόνο

Ψήφοι: 16 12,4%
  • Ποτέ

Ψήφοι: 25 19,4%
  • ΜΟΝΟ όταν έχω σχέση

Ψήφοι: 20 15,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μάγκες. Τα μπουρδελα είναι αρρώστια. Αυτές τις μαλακιες που λένε κάποιοι "Εγώ δεν πληρώνω για να γαμησω" μην τις ακούτε. Αυτοί συνήθως είναι οι μεγαλύτεροι καληνυχτακιδες. Θυμάμαι πιτσιρικάς κάθε φορά που γαμουσα καινούριο μουνακι περναγα και μια βόλτα απι τα μπουρδελα να ρίξω αλλον έναν γιαντο καλο. Όποτε τύχει και περνάω απο κοντινές περιοχές κανω καμιά εξερεύνηση για καμιά πιπουλα στα γρήγορα. Είναι σαν το τζόγο, τα ναρκωτικά. Απλά δεν κάνουμε κακό στον εαυτό μας. Ισα ίσα που αν συνδυάζεται με γυμναστικουλα και καλη διατροφή παίρνεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ειδικά οταν βλέπεις ότι κάποιες πουτανες ψιλοπερνανε καλα

Έχω ερωτήματα αν και πάω κι εγώ στα μπουρδέλα. Οπότε δεν σε μαλώνω.

Θα συγκρίνουμε το ακάποτο γαμήσι με το καουτσούκ;
μήπως το πάθος με τη αγγαρεία;
ή τον άπειρο χρόνο με την πρέσα;

κτλ...

Το ότι πάμε στα μπουρδέλα είναι ταυτολογία.
Ναι πάμε αλλά τι σημαίνει αυτό; αν σου έδιναν 5 μουνιά να τα ισοπεδώσεις
και 5 πουτάνες το ίδιο, τι θα διάλεγες;

λάβε υπόψη σου ότι οι πουτάνες κυρίως θα σε ανεχτούν ενώ τα μουνιά θα σε ποθούν.

Περί πληρωμής, στα μπουρδέλα πληρώνεις αλλά και συνήθως στις γκόμενες το ίδιο γίνεται.
Αν και τελευταία αλλάζει αυτό γιατί το πήραν πρέφα κι αυτές.
Όμως δεν δίνεις λεφτά για να γαμήσεις χέρι με χέρι στην γκόμενα.

Υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ ψηλά
για να το κάνουν με την ίδια άνεση. Όχι ότι δε το κάνουν. Κι εγώ το κάνω.
Είναι άλλοι που το κάνουν για να νιώσουν ισχυροί μέσα στην μούφα.
Όπως κι άλλοι που φαντάζονται ότι αρέσουν και είναι περιζήτητοι.
Για να μην πω για τους εκμεταλλευτές ή τους αμειβόμενους.

Να τους κρεμάσουμε όλους λοιπόν, όχι μόνο τους πρώτους!

Damian Lillard

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2019
Like
69
Πόντοι
0
Πάω σε μπουρδέλα συχνα με φίλους αλλά να γαμησω εκεί μόνο 1-2 φορές το χρόνο + αλλες τόσες σε στούντιο. Έχω μια σχέση εδώ και 1μισι χρόνο οπότε ναι γαμαω και εκτός. Δεν θα πω όχι όμως και σε καμία "εύκολη" περιπτωση. Πρόσφατα έφαγα μια και καλά φιλη μου από εκεί που δεν το περίμενα. Συμπερασμα είναι ότι όταν δεν το κυνηγάς γαμας αν κάνεις σα λυσσασμένος δεν γαμας τιποτα.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206

κτλ...

λάβε υπόψη σου ότι οι πουτάνες κυρίως θα σε ανεχτούν ενώ τα μουνιά θα σε ποθούν.

Περί πληρωμής, στα μπουρδέλα πληρώνεις αλλά και συνήθως στις γκόμενες το ίδιο γίνεται.

Έγραψες κάτι πολύ σημαντικό και έβαλες το δάκτυλο επί του τύπου των ήλων. Ο πόθος του θηλυκού για το αρσενικό. Οι στιγμές εκείνες που σπαρταράει στα χέρια του, που κάθε ίνα του κορμιού της αποζητά το άγγιγμα του, και τέλος η στιγμή της κορύφωσης που είναι η πεμπτουσία της συνεύρεσης δεν συγκρίνεται,δεν αντικαθίσταται με το ψυχρό και μηχανικό μπουρδελογαμήσι. Η σωστή διάσταση των πραγμάτων και η αξιολόγηση του τι είναι τι, είναι που ξεχωρίζει τους έμπειρους εραστές από τους κουνελογαμιάδες

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030

κτλ...

Εννοειται θα διαλεγα τα 5 μουνια. Ομως ξερεις τι γινεται. Περπαταω στο δρομο και βλεπω γυναικες. Πολλες φορες θελω να τις χουφτωσω , να τους πιασω τον κωλο, τα βυζομπαλα και πολυ να τις βαλω κατω και να τις ξεσκισω στο γαμησι. Ως λογικος ανθρωπος ,καταλαβαινω οτι δεν εχω δικαιωμα σε καμια γυναικα αν δεν της φερθω πρωτα καλα και απο την αλλη, αν και ειμαι μια χαρα εμφανισιακα δεν αρεσω σε ολες, μιας και υπαρχουν ολυ πιο εμφανισιμοι αντρες και κυριως δεν γινεται στα καλα του καθομενου.
Επομενως καταληγω στον πληρωμενο ερωτα...οπου
1) θα δωσω μια πιπα και χεστηκα αν θα περασει καλα η πουτανα
2) διαλεγω οτι φαγητο θελω(πχ μεγαλα βυζια,γεματη ,skinny)
3) την ωρα ακριβως που το θελω.
Οσο για το πλαστικο,δεν μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Παιδιά επειδή πρέπει να πάω κάπου θα σας αφήσω και τα λέμε το συντομότερο.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Όπως λέει και ο Καμυ στην πτώση "Η γυναίκα είναι η ανταμοιβή του εγκληματία."
Όταν θα κατανοήσετε τα λόγια του νομπελίστα τότε θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα σε ποιούς άντρες ανήγουν τα πόδια τους οι γυναίκες και γιατί και μαζί θα σας λυθούν αρκετές απορίες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Όταν θα κατανοήσετε τα λόγια του νομπελίστα τότε θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα σε ποιούς άντρες ανήγουν τα πόδια τους οι γυναίκες και γιατί και μαζί θα σας λυθούν αρκετές απορίες.

Αν ρίξουμε ΧΑ στις επόμενες,όλα θα ναι καλύτερα?

Φίλε συγγνωμη που θα στο πω,αλλά σε κόβω μισογύνη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Tύπε το νικνέιμ "ενας ακομη αγνωστος" σου λεει κατι?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Tύπε το νικνέιμ "ενας ακομη αγνωστος" σου λεει κατι?

Ρε εσύ,θέλω σε ενα θρεντ να συζητούν αυτός,ο εμπεροράκος,το σαντμανίδι,ο Πίκερ,ο Πήτερ,ο Δημητρακης,ο Σαββίδης και ο Κμαν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε εσύ,θέλω σε ενα θρεντ να συζητούν αυτός,ο εμπεροράκος,το σαντμανίδι,ο Πίκερ,ο Πήτερ,ο Δημητρακης,ο Σαββίδης και ο Κμαν.
Και να μπουκαρει ο Whois να τους μπινελικωνει δυο φορες τη μερα και να βγαινει

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Αν ρίξουμε ΧΑ στις επόμενες,όλα θα ναι καλύτερα?

Φίλε συγγνωμη που θα στο πω,αλλά σε κόβω μισογύνη.
Η ΧΑ έχει κάποιες σωστές απόψεις και για αυτό την ψηφίζουμε. Παρα ταύτα η ηγεσία είναι προβληματική.
Η φύση της γυναίκας είναι να είναι πουτάνα. Αυτό όσο το δυνατόν πρέπει να το περιορίσεις με κοινωνικά στερεότυπα για αυτό και καθώς περνάνε τα χρόνια και οι γυναίκες απελευθερώνονται όλο και περισσότερο τα πράγματα γίνονται χειρότερα.
Μόλις της περιορίσεις τα δικαιώματα και μπολιάσεις την κοινωνία με πατριαρχικές αρχές τότε θα δείς ξανά να φτιάχνουν τα πράγματα. Θα της κόψεις το πήδουλο με πάσης φύσεως αλλοδαπούς. Θα της κόψεις το κομμουνιστιλίκη και την επακόλουθη κατάπτωση της. Θα επιτρέψεις στο αρσενικό να δίνει και καμία μπάτσα για να βγάζει τον σκασμό όταν αυθαδιάζει. Θα επιτρέψεις και την χρήση όπλων όπως κάνουν και στην αμερική οι ρεπουπλικάνοι. Μέτα απο όλα αυτά θα αρχίσουν τα πράγματα να μπαίνουν στην θέση τους και να γίνετε όλο και πιο εύκολο για να έναν άντρα έλληνα να βρίσκει αυτό που του αντιστοιχεί.

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Ρε μπαλοτσες, ρε μισογυνηδες αμα λετε τετοια στις κοπελες που γραφετε και εδω και εχετε αποψεις που ντρεποντουσαν ακομα και οι νεατερναλ για την οπισθοδρομικοτητα λογικο να γαματε μονο σε μπουρδελα. Σας ανεχετε μια μεταναστρια με ενα ποσο για 5-10 λεπτα γιατι δεν μπορειτε να κανετε μια νορμαλ σχεση στη ζωη σας. Ο αλλος μου βαζει Καμυ για να πει οτι ειναι φασιστας και γαμα μονο σε μπουρδελα και να το παιξει ψαγμενος. Συμβουλη για να γαμησεις δεν πρεπει να εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ρε μπαλοτσες, ρε μισογυνηδες αμα λετε τετοια στις κοπελες που γραφετε και εδω και εχετε αποψεις που ντρεποντουσαν ακομα και οι νεατερναλ για την οπισθοδρομικοτητα λογικο να γαματε μονο σε μπουρδελα. Σας ανεχετε μια μεταναστρια με ενα ποσο για 5-10 λεπτα γιατι δεν μπορειτε να κανετε μια νορμαλ σχεση στη ζωη σας. Ο αλλος μου βαζει Καμυ για να πει οτι ειναι φασιστας και γαμα μονο σε μπουρδελα και να το παιξει ψαγμενος. Συμβουλη για να γαμησεις δεν πρεπει να εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ.
νορμαλ ειναι να γαμας στα μπουρδελα
οι σχεσεις ειναι ενα ψεμα

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Οι σχέσεις που δεν καταλήγουν σε γάμο είναι όντως ένα ψέμα.

μετα απο 3 αρραβώνες και 3 γαμους με 6 διαφορετικες γυναικες και αμετρητες πουτανες εχω να σου πω οτι το μεγαλυτερο ψεμα ειναι να γαμας πουτανα και να βαφκαλιζεσαι οτι την εχεις αποκλειστικη γκομενα ...
Αποκλειστικες ειναι μονο οι νοσοκομες για αυτο και μονιμα με γυναικα μετα τα 70...αν τα φτασεις

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom