alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ετσι.αν εχεις μαθει στα μπουρδελα ειτε γκομενα εχεις ειτε παντρεμενος εισαι θα πας,αν πάλι δεν σ αρεσουν και χρονια αγαμητος να εισαι δεν θα πας
Ετσι.αν εχεις μαθει στα μπουρδελα ειτε γκομενα εχεις ειτε παντρεμενος εισαι θα πας,αν πάλι δεν σ αρεσουν και χρονια αγαμητος να εισαι δεν θα πας
ο χασοδικης γαμαει στανταρ αν και καποιες ειναι λιγο βαριες...
Ελα ρε τύπεΤο κάποιες τί το έβαλες;
Ειναι σαν να λεμε οτι επειδη στο σπιτι με περιμενουν σουτζουκακια σμυρνέικα, ειναι αδιανοητο να παρω την ζαμπονοτυροπιτα που λιμπιστηκα το πρωι στο φορυνο.
Τύπε μου εχει τύχει το μεσημερι να παω με την μια γκομενα και το απογευμα παιρνω τηλεφωνο την αλλη γκομενα να βρεθουμε. Μου λεει δυστυχως δεν μπορω σημερα. Ωραια λεω, δεν χαλιομαστε, και παιρνω μια βιζιτα. Μολις φευγει η βιζιτα, μου τηλεφωνει η (δευτερη) γκομενα και μου λεει αχ μωρε δεν μου κανει καρδια τελικα να μην σε δω, ερχομαι.Tυπε αν το πρωι εφαγες καλο πρωινο δεν εχεις καμια ορεξη για ζαμπονοτυροπιτα. :S :S :S
καλα κανει και γαμαει και αυτες,λεφτα εχει,καλη δουλεια εχει ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει ασχημες παντως δεν ειναι να ξεςΤο κάποιες τί το έβαλες;
Οπως υπαρχουν ασχημες και ομορφες λεπτες, υπαρχουν ομορφες και ασχημες γεματες.καλα κανει και γαμαει και αυτες,λεφτα εχει,καλη δουλεια εχει ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει ασχημες παντως δεν ειναι να ξες
true....Οπως υπαρχουν ασχημες και ομορφες λεπτες, υπαρχουν ομορφες και ασχημες γεματες.
Πολυ καλα τα λες.
Εχει χοντρουλες που ειναι ζαχαρη
καλα κανει και γαμαει και αυτες,λεφτα εχει,καλη δουλεια εχει ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει ασχημες παντως δεν ειναι να ξες
Θα πω για 1000η φορα οτι μπορει να με εξοντωσει η βεβαιοτητα με την οποια εκφραζεις αποψη για πραγματα που δεν γνωριζειςΡε τύπε αμα τα έχεις αυτά,δεν γαμάς τέτοιες.
Τύπε μου εχει τύχει το μεσημερι να παω με την μια γκομενα και το απογευμα παιρνω τηλεφωνο την αλλη γκομενα να βρεθουμε. Μου λεει δυστυχως δεν μπορω σημερα. Ωραια λεω, δεν χαλιομαστε, και παιρνω μια βιζιτα. Μολις φευγει η βιζιτα, μου τηλεφωνει η (δευτερη) γκομενα και μου λεει αχ μωρε δεν μου κανει καρδια τελικα να μην σε δω, ερχομαι.
Λεω τωρα τι γινεται ρε πουστη, θα τα καταφερουμε? Ειμαστε και μιας ηλικιας. Μια χαρα ομως, δυο φορες μαζι της χωρις δυσκολια.
γουστα ειναι αυτα ρε μαν...παντως γαμει στο λεω σιγουρα και χοντρες και αδυνατες δεν εχει ενδοιασμους και καλα κανειΡε τύπε αμα τα έχεις αυτά,δεν γαμάς τέτοιες.
Κμανίζεις επικινδύνως
Εχουμε γεμισει ψυχαναγκαστικους εδω μεσα ρε τύπεγουστα ειναι αυτα ρε μαν...παντως γαμει στο λεω σιγουρα και χοντρες και αδυνατες δεν εχει ενδοιασμους και καλα κανει
Το οτι πεφτουν ενα εκατομμυριο γαμησια ημερησιως, πόθεν προκυπτει? Το αμφισβητω.Οι περισσότεροι γαμάνε εκτός μπουρδέλων!
Από τα 1.000.000 γαμήσια που πέφτουν ημερησίως στην Ελλάδα τουλάχιστον το 80% είναι εκτός μπουρδέλων. Οι 2.000 ιερόδουλες και οι 20.000 μπαρόβιες κ.λ.π που κάνουν βίζιτες δεν μπορούν να καλύψουν περισσότερους από 150.000 άντρες ημερησίως, δηλαδή ένα ποσοστό λιγότερο από 20% των σεξουαλικά ενεργών αντρών.
Τύπε μου εχει τύχει το μεσημερι να παω με την μια γκομενα και το απογευμα παιρνω τηλεφωνο την αλλη γκομενα να βρεθουμε. Μου λεει δυστυχως δεν μπορω σημερα. Ωραια λεω, δεν χαλιομαστε, και παιρνω μια βιζιτα. Μολις φευγει η βιζιτα, μου τηλεφωνει η (δευτερη) γκομενα και μου λεει αχ μωρε δεν μου κανει καρδια τελικα να μην σε δω, ερχομαι.
Λεω τωρα τι γινεται ρε πουστη, θα τα καταφερουμε? Ειμαστε και μιας ηλικιας. Μια χαρα ομως, δυο φορες μαζι της χωρις δυσκολια.
Αργα το βραδυ γυριζω σπιτι μου και βλεπω τη γυναικα μου με πονηρο υφος. Οχι καλη μου, εχω πονοκεφαλο σημερα!!!
η σαβουρογαμιαση δεν εχει να κανει με την τσεπη ρε φιλεΡε τύπε αμα τα έχεις αυτά,δεν γαμάς τέτοιες.