Νέα

Εκθεση νομιμης κανναβης 2021,γνωμες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edigno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Είναι η CBD νόμιμη;
Ναι, το έλαιο CBD που παράγεται από φυτά βιομηχανικής κάνναβης είναι νόμιμο να πωλείται και να αγοράζεται στις ΗΠΑ. Το 2014, το Κογκρέσο και ο Πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψαν στο νόμο Agricultural Act του 2015 (γνωστός και ως “Farm Bill”). Σύμφωνα με το Section 7606, ο ομοσπονδιακός νόμος προβλέπει την καλλιέργεια, τη μεταποίηση και την εμπορία προϊόντων βιομηχανικής κάνναβης, κάτι που συμπεριλαμβάνει και τα κανναβινοειδή που προέρχονται από βιομηχανική κάνναβη.
Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο των ΗΠΑ, τα προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης (που περιέχουν λιγότερο από 0,3% THC) μπορούν να διατεθούν στο εμπόριο και στις 50 πολιτείες.

Πλέον και στην Ελλάδα, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την βιομηχανική κάνναβη, (ΦΕΚ Β, 929/2016) καθίσταται νόμιμη η καλλιέργεια όπως επίσης και η εισαγωγή σκευασμάτων CBD στη χώρα μας.
H CBD είναι νόμιμη γιατί δεν έχει ψυχοτρόπο δράση. Η ΤHC δεν είναι γιατί έχει. Η φαρμακευτική είναι συνδυασμός CBD:THC με τη δεύτερη να είναι >0,2%. Και η βιομηχανική, η κοινώς κλωστική και η φαρμακευτική, η κοινώς χασίς επιτρέπονται ως προς την καλλιέργεια. Η δεύτερη μόνον για πώληση στο κρατικό μονοπώλιο ή για εξαγωγή. Η χρήση της επιτρέπεται με κάρτα ασθενή. Απαγορεύεται η χρήση της ως ψυχαγωγική. Ο τζίρος της φαρμακευτικής μέχρι τα μέσα της δεκαετίας υπολογίζεται να φτάσει στα 150 δις παγκοσμίως.
Ο ΟΗΕ στις αρχές Δεκεμβρίου έβγαλε την κάνναβη από τον κατάλογο των ναρκωτικών ουσιών. Προφανώς θα ακολουθήσουν όλες οι χώρες στον αποχαρακτηρισμό, σταδιακά.

OP
OP
E

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Ελλαδα που θα βρω με thc?

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.794
Πόντοι
2.456
ρε πειτε ρε κανα καλο ντοτορι τζιμανι να μ γραψει μια συνταγγη

εχω πολυ στρες τελευταια άγχος και θελω κατι να με χαλαρωσει

το αλκοολ παχαίνει το ουισκυ το εκοψα γιατι ειχα παρει κιλα

πειτε ρε που να βρουμε τιποτα οργανικο να μοσχοβολαει
Βανακια με τα σιροπιαστα που τρως μετά την μπουρουχα, θα γίνεις διπλάσιος από ότι με τα ξύδια..
:confused::confused::confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Που ναι ο ΧΑΣΙΚΛΑΣ ο τιγροπουστας;

Το νημα του! :grin:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
ρε πειτε ρε κανα καλο ντοτορι τζιμανι να μ γραψει μια συνταγγη

εχω πολυ στρες τελευταια άγχος και θελω κατι να με χαλαρωσει

το αλκοολ παχαίνει το ουισκυ το εκοψα γιατι ειχα παρει κιλα

πειτε ρε που να βρουμε τιποτα οργανικο να μοσχοβολαει

Σοβιετικο πραμα καλο ειναι το phenubit
Το κουμπωναν οι κοσμοναυτες πφροβλεπε για να ειναι χαλαροι χωρις να επηρεαζεται η εγρηγορση τους
Το βρισκεις και στο ιντερνετ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Σε όλες τις χώρες του κόσμου, πωλούνται ελεύθερα και ραβδωτά τουφέκια για κυνηγετικά.
Πλην ελλάδας !!!!!!

Στην ελλάδα πότε θα γίνουν νόμιμα ;;;;;; (όχι για σκοπευτικά, για κυνηγετικά όπως σε όλο τον κόσμο).

Αν είναι να ... νομιμοποιήσουν την κάνναβη επειδή είναι έτσι σε όλο τον κόσμο να νομιμοποιήσουν και τα τουφέκια !!!!!!

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Μαλακίες.
Σόλο τον κόσμο έχει νομιμοποιηθεί η κανονική κάνναβη κι εδώ είναι ακόμα θέμα η έκθεση για την αποστειρωμένη.
Μόνο στα κακά ξέρουμε να αντιγράφουμε τους ξένους.

η ελλαδα ειναι ενα ευρωπαικο κρατος με ανατολικη νοοτροπια.
εαν νομιμοποιηθει η καναβη ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου δηλαδη αργοσχολοι, αριστεροι, αναρχικοι δημοσιοι υπαλληλοι ταλιμπαν ανεργοι κτλ κτλ θα αρχισουν να πινουν καθημερινα με αποτελεσμα να μειωθει ακομα περισσοτερο η μηδαμινη παραγωγικοτητα τους. ο γερμανος και ο ολλανδος ομως δεν εχει τετοιο προβλημα. στην γερμανια στις 12 κλεινουν τα παντα για να μπορει ο εργαζομενος να παει την επομενη με ορεξη στην εργασια του και το κανει αυτο με ορεξη γιατι θελει να ειναι παραγωγικος
στο ελλαδισταν το καθε σπτιτι θα γινει ενας μεγαλος τεκες

Ενω οι λεφταδες φιλελεδες του κουλη που ρουφανε κοκα και ζαναξ ειναι σε καλυτερη μοιρα.Ασε μας ρε φιλε με τις μαλακιες σας που σε ολα τα θεματα θα βρειτε κατι να το πολιτικοποιειτε....!Οποιος θελει να βρει μπαφο βρισκει εγω αυτο ξερω.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Σε όλες τις χώρες του κόσμου, πωλούνται ελεύθερα και ραβδωτά τουφέκια για κυνηγετικά.
Πλην ελλάδας !!!!!!

Στην ελλάδα πότε θα γίνουν νόμιμα ;;;;;; (όχι για σκοπευτικά, για κυνηγετικά όπως σε όλο τον κόσμο).

Αν είναι να ... νομιμοποιήσουν την κάνναβη επειδή είναι έτσι σε όλο τον κόσμο να νομιμοποιήσουν και τα τουφέκια !!!!!!

Γιατί το λες ειρωνικά;
Εννοείται να νομιμοποιηθεί η οπλοκατοχή.
Όχι μόνο τα τουφέκια, κάθε είδους όπλο.
Ζούμε σε δύσκολους καιρούς.
Καθένας πρέπει να φέρει την ευθύνη προστασίας του εαυτού του.

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.243
Πόντοι
201
Η έκθεση έχει αναβληθεί, το γράφει και στο site. Και είναι λογικό μέσα στη πανδημία.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.284
Πόντοι
2.306
Πάντως το σλόγκαν της έκθεσης, όταν θα λάβει χώρα επιτρεποντος του κορονοϊου, έχει ήδη αποφασιστεί: «φιλαράκι μήπως έχεις κάνα κατοστάρικο;»

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
238
Πόντοι
281
Τύπε έχω την γνώμη πως ο παρακάτω είναι ο πιο κατάλληλος να σου απαντήσει σε όποια απορία έχεις σχετικά:confused::P

https://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/wp-content/uploads/2018/04/xasisia.jpg[/img[/URL]] [/quote]

Έχει κάνει διατριβή στο θέμα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Γιατί το λες ειρωνικά;
Καλά εσένα δεν σε αφορά το παραπάνω. Εσύ δεν παιρνεις άδεια ούτε με... σφαίρες!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• korakomalakas psyxakias.png
    korakomalakas psyxakias.png
    348,3 KB · Εμφανίσεις: 22

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.456
Πόντοι
216
Μαλακίες.
Σόλο τον κόσμο έχει νομιμοποιηθεί η κανονική κάνναβη κι εδώ είναι ακόμα θέμα η έκθεση για την αποστειρωμένη.
Μόνο στα κακά ξέρουμε να αντιγράφουμε τους ξένους.

η ελλαδα ειναι ενα ευρωπαικο κρατος με ανατολικη νοοτροπια.
εαν νομιμοποιηθει η καναβη ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου δηλαδη αργοσχολοι, αριστεροι, αναρχικοι δημοσιοι υπαλληλοι ταλιμπαν ανεργοι κτλ κτλ θα αρχισουν να πινουν καθημερινα με αποτελεσμα να μειωθει ακομα περισσοτερο η μηδαμινη παραγωγικοτητα τους. ο γερμανος και ο ολλανδος ομως δεν εχει τετοιο προβλημα. στην γερμανια στις 12 κλεινουν τα παντα για να μπορει ο εργαζομενος να παει την επομενη με ορεξη στην εργασια του και το κανει αυτο με ορεξη γιατι θελει να ειναι παραγωγικος
στο ελλαδισταν το καθε σπτιτι θα γινει ενας μεγαλος τεκες

Ενω οι λεφταδες φιλελεδες του κουλη που ρουφανε κοκα και ζαναξ ειναι σε καλυτερη μοιρα.Ασε μας ρε φιλε με τις μαλακιες σας που σε ολα τα θεματα θα βρειτε κατι να το πολιτικοποιειτε....!Οποιος θελει να βρει μπαφο βρισκει εγω αυτο ξερω.
φιλε η κοκα κανει ακριβα γιατι κρατα μονο μιση ωρα 40 λεπτα ετσι την περνουν μονο οι πλουσιοι. οι φτωχομαλακες μαστουρωνουν με χασισι για την μιση μερα η τρυπακια για 7-10 ωρες. ο μεσος χρηστης πινει 2 τσιγαρα ενα το πρωι και ενα το απογευμα δηλαδη ειναι αποβλακωμενος ολην την ημερα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Γιατί το λες ειρωνικά;
Καλά εσένα δεν σε αφορά το παραπάνω. Εσύ δεν παιρνεις άδεια ούτε με... σφαίρες!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Δεν είμαι γραμμένος κάπου εξυπνάκια.
Ούτε επιδόματα παίρνω ούτε τίποτα.
Σε ιδιωτικό γιατρό πάω.
Μια χαρά θα το πάρω και θα στο βάλω στον κώλο.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Άσε που αγοράζω κι από το dark web αν θέλω.
Κι έχω και κάτι φίλους καλά παιδιά που με τακτοποιούν αν γουστάρω.
Μέχρι και πουτάνα που ξέρω μου έχει πει πως κάνει ο πατέρας της αυτή τη δουλειά από Βουλγαρία και μου στέλνει αν της πω.
Άκρες υπάρχουν πολλές, αν δεν είσαι Μπαρμπαβλήμας φλούφλης.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μέχρι και πουτάνα που ξέρω μου έχει πει πως κάνει ο πατέρας της αυτή τη δουλειά από Βουλγαρία και μου στέλνει αν της πω.

αν εχεις καμια ακρη για ελληνικο χορταρακι σφυρα

OP
OP
E

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1

Φιλε ψαχνω και δεν μπορω να βρω, μηπως μπορεις να μου πεις που στο darknet η αλλου;

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
366
Πόντοι
3.235

Στηριζουμε τα ελληνικα προϊοντα :rockon:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216

Δε πίνω πια ρε φίλε.
Μια φορά ήπια το καλοκαίρι και πριν από αυτό πέρυσι.
Το καλοκαίρι το βρήκα στο δρόμο τυχαία και πέρυσι με κέρναγε μια πουτάνα.
Δεν κράτησα τηλέφωνα επίτηδες για να μην το ξαναρχίσω και γίνω ρεμάλι όπως παλιά.
Καμιά φορά αραιά και που αν παίξει σε τίποτα γιορτές ή διακοπές, μόνο έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom