1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μαλάκα ένα φεγγάρι παίζαμε φάπες με το βουλγαράκη.....
Ποτές!
Α, οκ. Ευχαριστώ για την διόρθωση.
Αν και το copyright (και άρα την διαχείριση), την έχει νομίζω ο υ/π...
Το PSD είναι αντίστοιχο του ΠΑΣΟΚ, μιας και ξεκινάει από την σοσιαλδημοκρατία και περνάει στην κεντροδεξιά.
τελικα μαθεμε τι "μπουμπουκι" ηταν ο "ατυχος" διαδηλωτης που "χτυπηθηκε" απο μπατσους?
Το σιγουρο ειναι οτι ανηκε στο μπλοκ των αναρχοαπλυτων αρα χεστηκαμε για την τυχη του!
Γιατι το κάνεις αυτο?τελικα μαθεμε τι "μπουμπουκι" ηταν ο "ατυχος" διαδηλωτης που "χτυπηθηκε" απο μπατσους?
Το σιγουρο ειναι οτι ανηκε στο μπλοκ των αναρχοαπλυτων αρα χεστηκαμε για την τυχη του!
προς αποκατάσταση των πραγμάτων,
στον masterΠΠ ανήκει η πατρότητα του όρου "ακρομεσοδεξιά"
στον Υ/Π ο όρος "υπόγα"...
Ωπα. Γαλλομαθής ο ΠΠ.δεν ξαναπάς εκεί που παραπέμπει το νικ σου; γιατί βγήκες;
δεν ξαναπάς εκεί που παραπέμπει το νικ σου; γιατί βγήκες;
ολα αυτα δε μου ακουγονται και πολυ δημοκρατικα...μηπως τελικα οι φασιστες τσεοι προασπιζουν το πολιτευμα;;;Εσύ λες αν δεν είχε τον μπάτσο να πέφτανε οι ίδιες μολότωφ που πέφτουν σήμερα ή οι ίδιες εις την 5η?
Τώρα τον χρειάζεται πολύ περισσότερο από ότι μετά. Ότι κάνει κι ότι καταφέρει να γλιτώσει ή να καθυστερήσει μπορεί να το κάνει τώρα. Πριν το ξέσπασμα. Μετά ούτε ο μπάτσος θα τους γλιτώσει ούτε ο Αλλάχ.
Όσο οι πορείες είναι σα διαδήλωση του Λεβέντη, και οι μολότωφ λίγες κάνει "έργο" ο τσέος. Άμα ζορίσει η φάση χεσ'τα κι άσ'τα.
άμα τους έβλεπες πώς ήταν τότε θα νόμιζες ότι μιλάμε για μεταμόσχευση εγκεφάλου.
τρόπος του λέγειν όλα.Kι εκεί που παίζατε φάπες σου σκάει μια στ' αρχίδια, του λες "τι κάνεις εκεί ρε αδερφή;", και σου πετάει το αμίμητο "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό!"
γιατι ρα;
ολα τα ομορφα κοριτσια εκει γραφοντουσαν
Ολο Emmanouelle, Τιμπερλαντ,γοβα και λοιπα στυλιστικα...
στο τελος φευγαμε με τις γκομενες τους,
γιατι τα καλοντυμενα κοριτσια απο "σπιτι ή τζακι" ειχαν ενα καυλοθεμα με τα αγροικα
κολοπαιδα..
γιατί νομίζεις όλοι οι ακρομεσοδεξιοί ξηνεροβραδιάζονται στις πουτάνες;
τυχαίο; δε νομίζω.
Ε, άρα το copyright της υπόγας έχει ο υ/π ρε παπαρίδη.
Πάλι λες πράγματα, απλά για να λες.
επειδή λέω την αλήθεια;ααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ
eisai kako pousti
γιατί νομίζεις όλοι οι ακρομεσοδεξιοί ξημεροβραδιάζονται στις πουτάνες;
τυχαίο; δε νομίζω.