Νέα

Εκσπερμάτωση κατά τον ύπνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα conney
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μην  τρομοκρατείσαι (λέω τώρα ) , μια αποψη ειναι τιποτε αλλο....

Θηλυκός  δαίμονας που επισκέπτεται τους άντρες κατά την διάρκεια του ύπνου και τους υποχρεώνει  να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί της. Η σουκούμπους υπάρχει στις παραδόσεις και τους θρύλους διαφόρων λαών, συνήθως ως όμορφη και γοητευτική και σπανιότερα ως άσχημη και τρομαχτική μορφή.
Κατά μία εκδοχή η σουκουμπους "ρουφάει" την ενέργεια των θυμάτων της σε τέτοιο βαθμό που εκείνοι όταν ξυπνάνε δεν μπορούν να κουνηθούν.
 Ενας άλλος θρύλος υποστηρίζει οτι η σουκούμπους "κλέβει" το σπέρμα από τους άντρες που επισκέπτεται και το δίνει στον αρσενικό της "άλλο εαυτό", τον incubus, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να γεννηθούν μωρά - δαίμονες.

Η Λίλιθ θεωρείται ως μια από τις πιο γνωστες succubus αν και κατά μια άλλη θεωρία είναι η μητέρα των "σεξουαλικών δαιμόνων".

Εγώ πάλι πιστέυω ότι ο Μορφέας είναι Gay :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μην  τρομοκρατείσαι (λέω τώρα ) , μια αποψη ειναι τιποτε αλλο....

Θηλυκός  δαίμονας που επισκέπτεται τους άντρες κατά την διάρκεια του ύπνου και τους υποχρεώνει  να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί της. Η σουκούμπους υπάρχει στις παραδόσεις και τους θρύλους διαφόρων λαών, συνήθως ως όμορφη και γοητευτική και σπανιότερα ως άσχημη και τρομαχτική μορφή.
Κατά μία εκδοχή η σουκουμπους "ρουφάει" την ενέργεια των θυμάτων της σε τέτοιο βαθμό που εκείνοι όταν ξυπνάνε δεν μπορούν να κουνηθούν.
 Ενας άλλος θρύλος υποστηρίζει οτι η σουκούμπους "κλέβει" το σπέρμα από τους άντρες που επισκέπτεται και το δίνει στον αρσενικό της "άλλο εαυτό", τον incubus, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να γεννηθούν μωρά - δαίμονες.

Η Λίλιθ θεωρείται ως μια από τις πιο γνωστες succubus αν και κατά μια άλλη θεωρία είναι η μητέρα των "σεξουαλικών δαιμόνων".

Νεφελιμ ΤΥΠΕ... "ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οταν κοιμαστε σας εχει παρει πιπα η γκομενΑ; :think:

Οχι τυπε  γιατι αν με ξυπνησει θα την γαμησω

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
υπαρχουν και σχετικες τσοντες..... ;)
Ναι ρε τυπε,ειχα μια ουκρανεζα και με ειχε στα ωπα ωπα,ηταν της παλιας σχολης,τον αντρα να τον εχει κορωνα στο κεφαλη της,καιμου ελεγε συνεχεια,οταν γυρνας σπιτη ακομα και αν κοιμαμε εσυ κανε την δουλεια σου ,βαλτον μεσα... :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ναι ρε τυπε,ειχα μια ουκρανεζα και με ειχε στα ωπα ωπα,ηταν της παλιας σχολης,τον αντρα να τον εχει κορωνα στο κεφαλη της,καιμου ελεγε συνεχεια,οταν γυρνας σπιτη ακομα και αν κοιμαμε εσυ κανε την δουλεια σου ,βαλτον μεσα... :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ξερει κανεις τι γινεται με αυτο?  το τελευταιο καιρο ξυπνω συχνα και το σοβρακο ειναι τιγκα στο χιμα  χωρις να θυμαμαι τιποτα τρελα ονειρα ,διευκρινυση δεν εχω παρει τιποτα απο ορμονες ,στεροειδη ...  ααα και ειμαι 22 χρονων και παλια μου συνεβαινε σπανια

Αυτό λέγεται ονείρωξη και μπορεί να συμβεί όταν δεν εκσπερματώνεις συχνά και μένεις με τις γκαβές…και συνήθως πιο συχνά σε νεαρές ηλικίες και σε έφηβους με ορμονικές διαταραχές.

Υπάρχει όμως και το υπνοσεξ! όταν κοιμάσαι με την γυναίκα σου και το βράδυ αντί να υπνοβατείς κοιμάσαι και πηδάς την γυναίκα σου …και αυτή την άλλη μέρα σου λέει ότι χθες με πήδηξες στον ύπνο σου και εσύ δεν το θυμάσαι…και την λες μα καλά γιατί δεν με ξύπνησες τουλάχιστον…και σου λέει τι λες ρε μαλάκα και εγώ πότε θα γίνω μάνα… :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom