dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δεν ξερω για εσας ρε τυποι αλλα εγω ξυπναγα παντα λιιιιιγο πριν χυσω
Δε μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές (έντονα τουλ) αλλά ειδικά τη μια φορά είχε τρελή φάση
Ταξίδευα με πλοίο από Ιταλία προς Ηγουμενίτσα. Δύο καθίσματα πιο δίπλά καθόταν δύο ωραία γκομενάκια. Κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος και μετά άπο όχι πολύ ώρα ξύπνησα από αρκετά έντονη ονείρωξη καταλαβαίνοντας το σώβρακό μου να γεμίζει
Δε ξέρω τι είδαν και τι κατάλαβαν πάντως δεν είδα κάποια έντονη αντίδραση
Πήγα μετά στο μπάνιο και καθάρισα όσο μπορούσα εκείνη τη στιγμή
Τι είναι αυτό; Δεν είπα πως χέστηκα πάνω μου η κατουρήθηκα βρε άνθρωπε. Με άλλο υλικό γέμισε το σώβρακο
Όχι δε πέρασε το παντελόνι
τυπε η λυση ειναι γνωστηξερει κανεις τι γινεται με αυτο? το τελευταιο καιρο ξυπνω συχνα και το σοβρακο ειναι τιγκα στο χιμα χωρις να θυμαμαι τιποτα τρελα ονειρα ,διευκρινυση δεν εχω παρει τιποτα απο ορμονες ,στεροειδη ... ααα και ειμαι 22 χρονων και παλια μου συνεβαινε σπανια
τυπε νομιζω το προβλημα του δεν ειναι που ξυπναει τιγκα στο χιμα,αλλα που δε θυμαται τι ονειρα ειδετυπε η λυση ειναι γνωστη
μπουρδελακι η παιξε καμια μαλακια
τυπε μονο κανα λιλα μην βλεπει γιατι εκει θα εχει ψυχολογικα μετατυπε νομιζω το προβλημα του δεν ειναι που ξυπναει τιγκα στο χιμα,αλλα που δε θυμαται τι ονειρα ειδε
δε νομιζω εκει θα ξυπναγε τιγκα στο σκατοτυπε μονο κανα λιλα μην βλεπει γιατι εκει θα εχει ψυχολογικα μετα
δε νομιζω εκει θα ξυπναγε τιγκα στο σκατο
Εγώ το παθαίνω στις πέντε μέρες περίπου.Τελευταία επίτηδες δεν τραβούσα μαλακία για να χύσω στο μπουρδέλο αλλά την 5η μέρα είδα πως έκανα γλειφομούνι σε μια συμφοιτήτριά μου και μετά τη γαμούσα και έχυσα.Η στέρηση φταίει.Στην εφηβεία ήταν πολύ πιο συχνό.