Νέα

Εκσπερμάτωση κατά τον ύπνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα conney
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ξερω για εσας ρε τυποι αλλα εγω ξυπναγα παντα λιιιιιγο πριν χυσω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mysteriousmrx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δε μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές (έντονα τουλ) αλλά ειδικά τη μια φορά είχε τρελή φάση

Ταξίδευα με πλοίο από Ιταλία προς Ηγουμενίτσα. Δύο καθίσματα πιο δίπλά καθόταν δύο ωραία γκομενάκια. Κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος και μετά άπο όχι πολύ ώρα ξύπνησα από αρκετά έντονη ονείρωξη καταλαβαίνοντας το σώβρακό μου να γεμίζει  :dancing:

Δε ξέρω τι είδαν και τι κατάλαβαν πάντως δεν είδα κάποια έντονη αντίδραση

Πήγα μετά στο μπάνιο και καθάρισα όσο μπορούσα εκείνη τη στιγμή

Επισκέπτης
ονειρωξη παθαινα συχνα οταν εκανα περιτομη...πωπω τι λουκι και αυτο να μαι με ραμματα κτλ...και να γινομαι χαλια τα βραδια..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Δε μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές (έντονα τουλ) αλλά ειδικά τη μια φορά είχε τρελή φάση

Ταξίδευα με πλοίο από Ιταλία προς Ηγουμενίτσα. Δύο καθίσματα πιο δίπλά καθόταν δύο ωραία γκομενάκια. Κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος και μετά άπο όχι πολύ ώρα ξύπνησα από αρκετά έντονη ονείρωξη καταλαβαίνοντας το σώβρακό μου να γεμίζει  :dancing:

Δε ξέρω τι είδαν και τι κατάλαβαν πάντως δεν είδα κάποια έντονη αντίδραση

Πήγα μετά στο μπάνιο και καθάρισα όσο μπορούσα εκείνη τη στιγμή

:think:
URL]]

mysteriousmrx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τι είναι αυτό; Δεν είπα πως χέστηκα πάνω μου η κατουρήθηκα βρε άνθρωπε. Με άλλο υλικό γέμισε το σώβρακο :cum: :grin:

Όχι δε πέρασε το παντελόνι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
Τι είναι αυτό; Δεν είπα πως χέστηκα πάνω μου η κατουρήθηκα βρε άνθρωπε. Με άλλο υλικό γέμισε το σώβρακο :cum: :grin:

Όχι δε πέρασε το παντελόνι

Ονειρεύτηκε τον Λεοντόκαρδο και έκανε σκίρτινγκ  ;)

mysteriousmrx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα πιο πολύ σαν να κατουρήθηκε πάνω της μου φαίνεται! :-

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Συνηθισμένο φαινομενο μπορώ να πω.... μάλιστα χθες το βράδυ μου έτυχε...
το σπαστικό είναι πως γίνεσαι μούσκεμα μετά... :cheesy:

vavel84

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
36
Like
2
Πόντοι
11
Η ονειρωξη είναι απόλυτο φυσιολογικο πράγμα εισικα οταν βλεπεις οτι βρισκεσαι με πουτανες! :humpleg: Το ασχημο είναι οτι μετά αντε να ξεκολλησεις το μποξερακι σου απο το πουλι σου  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
αμα σταματησει να ανησυχεις-καπου στα 30+,μετα κοιτας κατω κ λες φτου σου μαλακα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ξερει κανεις τι γινεται με αυτο?  το τελευταιο καιρο ξυπνω συχνα και το σοβρακο ειναι τιγκα στο χιμα  χωρις να θυμαμαι τιποτα τρελα ονειρα ,διευκρινυση δεν εχω παρει τιποτα απο ορμονες ,στεροειδη ...  ααα και ειμαι 22 χρονων και παλια μου συνεβαινε σπανια
τυπε η λυση ειναι γνωστη
μπουρδελακι η παιξε καμια μαλακια

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε νομιζω το προβλημα του δεν ειναι που ξυπναει τιγκα στο χιμα,αλλα που δε θυμαται τι ονειρα ειδε :2funny:
τυπε μονο κανα λιλα μην βλεπει γιατι εκει θα εχει ψυχολογικα μετα :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ γιατί είχα μόνο μια φορά στα 20; :huh:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγώ το παθαίνω στις πέντε μέρες περίπου.Τελευταία επίτηδες δεν τραβούσα μαλακία για να χύσω στο μπουρδέλο αλλά την 5η μέρα είδα πως έκανα γλειφομούνι σε μια συμφοιτήτριά μου και μετά τη γαμούσα και έχυσα.Η στέρηση φταίει.Στην εφηβεία ήταν πολύ πιο συχνό.

Σωπα ρε δικιε μου και εσυ.... 5 μερες περιμενες μεχρι να πας στο μπορδελο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αγανακτησε ο πουτσος σου και ειπε να τα αμολυσει μπας και σε ξεφορτωθει  :2funny: :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
Παιδες...ειμαι πανω απο 35 χρονων και το παθαινω και εγω..........δεν υπαρχει κανενα προβλημα......αντιθετως......το ευχαριστιεμαι πολυ!!!!οπως ειπε συναγωνιστης τις γκομενες που εχουμε  :knockinb: στον υπνο μας,δεν θα θελαμε να ξυπνησουμε ποτε!!!!

GIANNIS88

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

Μην  τρομοκρατείσαι (λέω τώρα ) , μια αποψη ειναι τιποτε αλλο....

Θηλυκός  δαίμονας που επισκέπτεται τους άντρες κατά την διάρκεια του ύπνου και τους υποχρεώνει  να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί της. Η σουκούμπους υπάρχει στις παραδόσεις και τους θρύλους διαφόρων λαών, συνήθως ως όμορφη και γοητευτική και σπανιότερα ως άσχημη και τρομαχτική μορφή.
Κατά μία εκδοχή η σουκουμπους "ρουφάει" την ενέργεια των θυμάτων της σε τέτοιο βαθμό που εκείνοι όταν ξυπνάνε δεν μπορούν να κουνηθούν.
  Ενας άλλος θρύλος υποστηρίζει οτι η σουκούμπους "κλέβει" το σπέρμα από τους άντρες που επισκέπτεται και το δίνει στον αρσενικό της "άλλο εαυτό", τον incubus, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να γεννηθούν μωρά - δαίμονες.

Η Λίλιθ θεωρείται ως μια από τις πιο γνωστες succubus αν και κατά μια άλλη θεωρία είναι η μητέρα των "σεξουαλικών δαιμόνων".

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οταν κοιμαστε σας εχει παρει πιπα η γκομενΑ; :think:

Stories