ξερει κανεις τι γινεται με αυτο? το τελευταιο καιρο ξυπνω συχνα και το σοβρακο ειναι τιγκα στο χιμα χωρις να θυμαμαι τιποτα τρελα ονειρα ,διευκρινυση δεν εχω παρει τιποτα απο ορμονες ,στεροειδη ... ααα και ειμαι 22 χρονων και παλια μου συνεβαινε σπανια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκσπερμάτωση κατά τον ύπνο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα conney
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Φυσιολογικά πράγματα.Όνειρα βλέπεις απλώς δεν τα θυμάσαι.Και παραδόξως οι καλύτεροι "οργασμοί" είναι όταν κοιμάσαι!!!
Να επισκέπτεσαι συχνότερα γυναίκα!!!!
Να επισκέπτεσαι συχνότερα γυναίκα!!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τυχερακια!!!!!!!!!!!!!
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αυτό νομίζω λέγεται ονείρωξη. Το παθαίνω και 'γω όταν δεν έχω γαμήσει ούτε τραβήξει μαλακία για μια βδομάδα. Η μόνη μαλακία είναι ότι πρέπει να καθαρίζεις μετά.
dancan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2006
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Δεν υπάρχει λόγος να τρελένεσαι... Ονείρωξη λέγεται και είναι φυσική διεργασία του σώματος και του εγκεφάλου... Είναι ο πιο ανετος (δεν κάνεις τίποτα, απλά κοιμασαι και βλέπεις "υγρά όνειρα") τρόπος να "ξεφορτωθεί" το extra σπέρμα ο οργανισμος σου... Συνήθως συμβαίνει στην αρχή της σεξουαλικής οριμανσης αλλα δεν είναι καθόλου δισκολο να γίνει και σε μεγάλες ηλικίες...
Edit: Δες και αυτό:
Edit: Δες και αυτό:
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Ουτε εγω το εχω παθει γαμω το φελεκι μου και ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εγω αντιθετα ημουν τιγκα στις ονειρωξεις οταν ειχα να τον παιξω πανω απο 2 μερες ξυπναγα το πρωι,πηγαινα για το πρωινο κατουρημα και δεν ξεκολλαγε το cock μου απο το μποξερακι.....ειχε γινει ενα με αυτο!τί εκανα?αποκολληση με την μεθοδο σαλιωματος της βαλανου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ το παθαίνω στις πέντε μέρες περίπου.Τελευταία επίτηδες δεν τραβούσα μαλακία για να χύσω στο μπουρδέλο αλλά την 5η μέρα είδα πως έκανα γλειφομούνι σε μια συμφοιτήτριά μου και μετά τη γαμούσα και έχυσα.Η στέρηση φταίει.Στην εφηβεία ήταν πολύ πιο συχνό.
dancan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2006
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Πάντως ένα έχω να πω.. Αυτοι οι νυχτερυνοί οργασμοι πρέπει να είναι απίστευτα έντονοι, μιας και είναι απο τα λίγα πράγματα που μπορούν να με κάνουν να ξυπνήσω την νυχτα... Αν σκευτεις οτι ποτέ στον ύπνο σου δεν "απολαμβάνεις" τίποτα λιγότερο απο πααααρα πολύ καλό sex... Στο κάτω κάτω όνειρο μας είναι και γαμάμε όποια και όπως θέλουμε... ;)
Πάντως είναι 100% φυσικό...
Πάντως είναι 100% φυσικό...
Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα πρωινό, όταν ήμουν στο λύκειο που έβλεπα να μου παίρνει πίπα το καλύτερο μουνί του λυκείου...
Μετα πήγα για μάθημα και την κοίταζα σαν χαζός...
Ηταν η πρώτη ονείρωξη που είχα ποτέ και με προβλημάτισε γιατί ήμουν 16 και παρθένος...
Ομορφα πράγματα...
Μετα πήγα για μάθημα και την κοίταζα σαν χαζός...
Ηταν η πρώτη ονείρωξη που είχα ποτέ και με προβλημάτισε γιατί ήμουν 16 και παρθένος...
Ομορφα πράγματα...
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
και εγο στο λυκειο καθε πρωι χυπναγα με το πουλι κονταρι....και δεν επεφτε ουτε με σφαιρες...........
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
κι γω το ιδιο
gamias26cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και εγο στο λυκειο καθε πρωι χυπναγα με το πουλι κονταρι....και δεν επεφτε ουτε με σφαιρες...........
Και να εχεις κ γυμναστικη πρωτη ωρα,φοροντας φορμα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις