Νέα

Εκσπερμάτωση κατά τον ύπνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα conney
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

conney

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις τι γινεται με αυτο?  το τελευταιο καιρο ξυπνω συχνα και το σοβρακο ειναι τιγκα στο χιμα  χωρις να θυμαμαι τιποτα τρελα ονειρα ,διευκρινυση δεν εχω παρει τιποτα απο ορμονες ,στεροειδη ...  ααα και ειμαι 22 χρονων και παλια μου συνεβαινε σπανια

Επισκέπτης
Φυσιολογικά πράγματα.Όνειρα βλέπεις απλώς δεν τα θυμάσαι.Και παραδόξως οι καλύτεροι "οργασμοί" είναι όταν κοιμάσαι!!!

Να επισκέπτεσαι συχνότερα γυναίκα!!!!

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.648
Πόντοι
456
Φιλε μου αν ηξερες τι γκομενες εχεις πηδηξει στον υπνο σου δεν θα ξυπνουσες ποτε!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και παραπονιέσαι;

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πολυ καλη ψυχολογια και καθολου αγχος μου λεει αυτο...

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό νομίζω λέγεται ονείρωξη. Το παθαίνω και 'γω όταν δεν έχω γαμήσει ούτε τραβήξει μαλακία για μια βδομάδα. Η μόνη μαλακία είναι ότι πρέπει να καθαρίζεις μετά.

dancan

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
108
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει λόγος να τρελένεσαι... Ονείρωξη λέγεται και είναι φυσική διεργασία του σώματος και του εγκεφάλου... Είναι ο πιο ανετος (δεν κάνεις τίποτα, απλά κοιμασαι και βλέπεις "υγρά όνειρα") τρόπος να "ξεφορτωθεί" το extra σπέρμα ο οργανισμος σου... Συνήθως συμβαίνει στην αρχή της σεξουαλικής οριμανσης αλλα δεν είναι καθόλου δισκολο να γίνει και σε μεγάλες ηλικίες...

Edit: Δες και αυτό:

him

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παιδια δεν εχω παθει ποτε κατι τετοιο ουτε στα πρωτα σταδια τις εφηβειας

ntpgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ο dancan εχει απολυτο δικιο..ειναι οντως "ονειρωξη" και ειναιι κατι απολυτα φυσιολογικο

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ουτε εγω το εχω παθει γαμω το φελεκι μου και ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο!

ntpgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι απαραιτητο να πλημμυρισεις φιλε... μια σταλα αρκει..εξαρταται τον οργανισμο ή την αποχη... ολοι το εχουμε παθει...ειτε το καταλαβαμε ειτε οχι... :dancing:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ουτε εγω το εχω παθει γαμω το φελεκι μου και ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο!

εγω αντιθετα ημουν τιγκα στις ονειρωξεις οταν ειχα να τον παιξω πανω απο 2 μερες ξυπναγα το πρωι,πηγαινα για το πρωινο κατουρημα και δεν ξεκολλαγε το cock μου απο το μποξερακι.....ειχε γινει ενα με αυτο!τί εκανα?αποκολληση με την μεθοδο σαλιωματος της βαλανου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Mια φορα μου εχει συμβει!Και εκεινη την ωρα ξυπνησα αμεσως και ειμουνα με μια απορια γιατι εγεινε αυτο?
Πρεπει να ημουνα 15-16 χρονων!

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ το παθαίνω στις πέντε μέρες περίπου.Τελευταία επίτηδες δεν τραβούσα μαλακία για να χύσω στο μπουρδέλο αλλά την 5η μέρα είδα πως έκανα γλειφομούνι σε μια συμφοιτήτριά μου και μετά τη γαμούσα και έχυσα.Η στέρηση φταίει.Στην εφηβεία ήταν πολύ πιο συχνό.

dancan

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
108
Πόντοι
0
Πάντως ένα έχω να πω.. Αυτοι οι νυχτερυνοί οργασμοι πρέπει να είναι απίστευτα έντονοι, μιας και είναι απο τα λίγα πράγματα που μπορούν να με κάνουν να ξυπνήσω την νυχτα... Αν σκευτεις οτι ποτέ στον ύπνο σου δεν "απολαμβάνεις" τίποτα λιγότερο απο πααααρα πολύ καλό sex... Στο κάτω κάτω όνειρο μας είναι και γαμάμε όποια και όπως θέλουμε... ;)

Πάντως είναι 100% φυσικό...

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα πρωινό, όταν ήμουν στο λύκειο που έβλεπα να μου παίρνει πίπα το καλύτερο μουνί του λυκείου...

Μετα πήγα για μάθημα και την κοίταζα σαν χαζός...
Ηταν η πρώτη ονείρωξη που είχα ποτέ και με προβλημάτισε γιατί ήμουν 16 και παρθένος...

Ομορφα πράγματα...

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
και εγο στο λυκειο καθε πρωι χυπναγα με το πουλι κονταρι....και δεν επεφτε ουτε με σφαιρες...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom