aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αρχισεσ παλι τις ερωτησεις ;;; παρε και ενα μαστιγιο για οποιον δεν απανταει...η πρόκληση παραμένει...
ας πει κάποιος άλλα παραδείγματα...
μπορεί;
αρχισεσ παλι τις ερωτησεις ;;; παρε και ενα μαστιγιο για οποιον δεν απανταει...η πρόκληση παραμένει...
ας πει κάποιος άλλα παραδείγματα...
μπορεί;
συγνωμη μεγαλειοτατε, δεν θα επαναληφθει αρχοντα της γνωσης...μήπως κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ για το οποίο με κατηγορείς;
αρχισεσ παλι τις ερωτησεις ;;; παρε και ενα μαστιγιο για οποιον δεν απανταει...
εγω εσενα παλι εσατζη..μαζόχα σε κόβω...
Δηλαδή για να καταλάβω. Λες ότι ο ΙΟΣ είναι ένας αδέσμευτος και αντικειμενικός δημοσιογράφος, χωρίς να ξέρεις ούτε το όνομα του. Σωστά?
έτσι εξηγείται...εγω εσενα παλι εσατζη..
αν δεν σου απαντησει ξερεις εσυ...γνωρίζεις τι εστί ΙΟΣ;
μην εκνευριζεσαι, τα καρδιακα και τα εγκεφαλικα καραδοκουν...έτσι εξηγείται...
είσαι μια μαζόχα που φαντασιώνεται εσατζήδες...
φαντασιώνεσαι και μεγάλα γκλομπς;
γνωρίζεις τι εστί ΙΟΣ;
αντιθέτως, διασκεδάζω μαζοχούλι....μην εκνευριζεσαι, τα καρδιακα και τα εγκεφαλικα καραδοκουν...
αν γνωρίζεις, γιατί ρωτάς;Εγώ γνωρίζω...Και δεν φαντάζεσαι πόσο καλά γνωρίζω...Προσωπικά...Εσένα περιμένω να δω τι κάνεις...
χαιρομαι μην σε χασουμε, μας διασκεδαζεις....αντιθέτως, διασκεδάζω μαζοχούλι....
Έλα ρε μαλάκα. Η φαντασία στην εξουσία. Ασ'τους να ονειρεύονται ήρωεςααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καργα κωλοτουμπες..
τελικα πρεπει να παρουν παρασημο οι λεβεντομαλακες ρε ΖΩΑ???
Υ.Γ ολα τα λεφτα το βλεμμα του μπαστουρνοβλαχου τσολια την ωρα των συγχαρητηριων απο τον παπουλια..
η επιτομη της ορθιας βλακειας..
ααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αυτοι εισαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
οχι που δεν θα ρωτουσες, ''κοβει η πουτανα το γαμισι;;''αν γνωρίζεις, γιατί ρωτάς;
οχι που δεν θα ρωτουσες, ''κοβει η πουτανα το γαμισι;;''
edit_Duracell: ΤIMH + ΔΟΞΑ στους 3 Λεβέντες... ΑΞΙΟΙ για παράσημο + βράβευση από την Ακαδημία!Έλα ρε μαλάκα. Η φαντασία στην εξουσία. Ασ'τους να ονειρεύονται ήρωες
ελααααααα, πες κατι καινουριο, με απογοητευεις!!! σε εχω για πιο εξυπνο!!εσατζή με γκλομπ ονειρεύεσαι;
αν γνωρίζεις, γιατί ρωτάς;