Νέα

Εκμετάλλευση ακινήτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass-sniper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ρε τρικ μην το κοροιδέυεις το παλικαρί.Έίμαι και εγώ στην θέση του εδώ και πολλα χρόνια με ενα οικόπεδο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δεν ξέρω τι να το κάνω.Διότι συνεχως λαμβάνω τηλεφωνήματα για να το πουλήσω.Κάτι το οπόιο είναι λάθος κατα την αποψή μου

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δεν θελω να δωσω ακριβη στοιχεια αλλα το λιμανι δεχεται σχεδον καθε ειδους πλοιο και δεν ειναι στη Θεσσαλονικη

Οπως αγαπας..Μην πεις..Μετα απο πολυ σκεψη, εχω την καλυτερη λυση..

Δεν θελω να δωσω ακριβη στοιχεια της λυσης, αλλα η αποθηκη θα δεχεται σχεδον καθε ειδους χρηση, και αυτη η λυση δεν θα εφαρμοζεται στην Θεσ/νικη..

Αυτα.

ΥΓ - Θα μας τρελλανεις ???? Ζητας την βοηθεια των μελων, χωρις να τους δινεις τα ακριβη στοιχεια ???

OP
OP
A

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι διστακτικος στο να δωσω λεπτομερη στοιχεια γιατι αν καποιος γνωστος μου διαβασει το thread θα καταλαβει ποιος ειμαι.Το λιμανι ειναι 1-1,5 ωρα απο την Αθηνα με αυτοκινητο

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Άμα είσαι ο μόνος που έχεις αποθήκες δίπλα σε τόσο μεγάλο λιμάνι....ε τότε μας δουλεύεις ρε φίλε και το έχεις και αδειό

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
θέλει να σου πει ότι Πειραιά υπάρχουν κατα κύριο λογο φορτηγά και τανκερ.Στην γλυφάδα θα δεις κυρίως θαλαμηγους.Το ίδιο και στην μαρίνα Ζεας.Το κάθε λιμάνι προσαρμόζεται σε συγκεκριμένα πράγματα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
θέλει να σου πει ότι Πειραιά υπάρχουν κατα κύριο λογο φορτηγά και τανκερ.Στην γλυφάδα θα δεις κυρίως θαλαμηγους.Το ίδιο και στην μαρίνα Ζεας.Το κάθε λιμάνι προσαρμόζεται σε συγκεκριμένα πράγματα

Τάνκερ στον Πειραιά;;;;;;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πσσσσσ, άμα είναι και ψηλοτάβανο (που θα είναι δηλαδή) οι τάνες θα πέφτουν με σκοινιά από τον ουρανό.

Αντί σχοινιά, να το κάνουμε σωλήνες? Και να το ονομάσουμε κάτι μεταξύ Πυροσβεστοστιπτηζάδικο?  :2funny:

OP
OP
A

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το λιμανι δεχεται cargo πολλων τονων.Οσο για το ενοικιο δεν ειναι μονο η εφορια αλλα και οτι σε δεσμευει για αρκετα χρονια και δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο αν θες

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Tα κάνεις πλακάκια με έναν πολιτικό βάζεις στο κόλπο τον δήμαρχο και τον ασφαλίτη της περιοχής, μετατρέπεις την άδεια χρήσης ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...........................................................

ΑΝΟΙΓΕΙςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....................................................

κεντρο διασκεδασης .  :sunglasses:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε μεγάλε στην Στυλίδα είναι?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μπα τα Παλούκια ειναι!!!!!!!!!!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εν τάχει. Πούλησέ το και άσε άλλον να έχει τα βάσανα του ιδιοκτήτη, του εισπράκτορα των ενοικίων, του αποκαταστάτη των ζημιών από φυσικές καταστροφές, απο φυσιολογικές φθορές κτλ. Ιδιαίτερα εάν είναι ελεύθερο βαρών και αποτελεί τεράστιο κομμάτι της συνολικής περιουσίας σου (εάν δηλαδή η περιουσία σου είναι ακινητοποιημένη), μην το σκέπτεσαι. Με τα λεφτά που θα πάρεις (εάν είσαι αρκετά υπομονετικός δεδομένης και της συγκυρίας θα πάρεις καλά λεφτά) διαμοίρασε τις επενδύσεις σου σε διάφορα είδη επενδύσεων (δηλαδή κάνε διασπορά - diversification). Εάν είσαι κολλημένος με τα ακίνητα προσπάθησε να έχεις περισσότερα του ενός. Αυτό πολλαπλασιάζει το τρέξιμο αλλά υποπολλαπλασιάζει την ανησυχία του τι θα γίνει με τα εισοδήματα εάν πάθει κάτι η περιουσία. Θα πάθει το ένα, όχι όλα. Εάν ΔΕΝ είσαι κολλημένος με ακίνητα αγόρασε ομόλογα ισχυρών ευρωπαϊκών κρατών, λίγα σε καταθέσεις για να υπάρχουν και έχε έτοιμο ρευστό (τόσο που δεν θα σε αγχώνει κάθε μέρα) για τοποθετήσεις σε χρηματιστηριακούς δείκτες. Περίμενε λίγο ή πολύ ακόμη. Εάν αγοράσεις όταν πρέπει θα έλθει η ώρα που θα πάρεις τα λεφτά σου 4 και 5 φορές. Για χρυσό δεν σου λέω είναι λίγο αργά.

Φυλήσυχος Πολίτης

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγω διαφωνω με τον φυλησησυχο:
1ον
Πολλα ακινητα προς ενοικιαση ,σημαινει μεγαλο φορο +αποκατασταση φθορων +προβληματα με ενοικιαστες κτλ κτλ ,σιγουρα ειναι καλυτερο το επιτοκιο μιας τραπεζας ,ειδικα αν ειναι μεγαλο το κεφαλαιο

2ον
Δεν ειναι σοφη η αγορα ομολογων ,γιατι δεν ξερεις αν ειναι "τοξικα"...
μη ρευστες αξιες (καρτες ,ενυποθηκα δανεια ,δανεια αυτοκινητων κτλ) τιτλοποιουνται(securitization) σε εμπορευσιμους τιτλους δημιουργωντας αυτο που λεμε "δομημενα" ομολογα , χρηματοοικονομικα "παραγωγα" και κατα τη γνωμη μου ενεχουν υψηλο κινδυνο ιδιαιτερα τωρα...

3ον

Γιατι δε το νοικιαζεις ,για αποθηκευτικο χωρο ? και μετα βλεπεις πως μπορεις να το επενδυσεις αλλιως...ΜΗΝ το πουλησεις

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγω διαφωνω με τον φυλησησυχο:
1ον
Πολλα ακινητα προς ενοικιαση ,σημαινει μεγαλο φορο +αποκατασταση φθορων +προβληματα με ενοικιαστες κτλ κτλ ,σιγουρα ειναι καλυτερο το επιτοκιο μιας τραπεζας ,ειδικα αν ειναι μεγαλο το κεφαλαιο

2ον
Δεν ειναι σοφη η αγορα ομολογων ,γιατι δεν ξερεις αν ειναι "τοξικα"...
μη ρευστες αξιες (καρτες ,ενυποθηκα δανεια ,δανεια αυτοκινητων κτλ) τιτλοποιουνται(securitization) σε εμπορευσιμους τιτλους δημιουργωντας αυτο που λεμε "δομημενα" ομολογα , χρηματοοικονομικα "παραγωγα" και κατα τη γνωμη μου ενεχουν υψηλο κινδυνο ιδιαιτερα τωρα...

3ον

Γιατι δε το νοικιαζεις ,για αποθηκευτικο χωρο ? και μετα βλεπεις πως μπορεις να το επενδυσεις αλλιως...ΜΗΝ το πουλησεις

Φίλε rigormortis έχεις δίκιο για το ότι πρέπει να αποφευχθεί κάτι τέτοιο. Μιλάω για απλά ομόλογα ισχυρών ευρωπαϊκών κρατών και όχι δομημένα που πρέπει να αποφευχθούν διότι είναι ανεξέλεγχτα. Όσο για τα προβλήματα με τους ενοικιαστές συμφωνώ ότι υπάρχουν. Αλλά για φαντάσου να έχεις έναν ενοικιαστή και να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Την έκατσες. Εάν έχεις πολλούς και ένας παρουσιάσει πρόβλημα τότε είναι σαφώς καλύτερα. Όχι όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι. Αυτή είναι η φιλοσοφία της διασποράς χαρτοφυλακίου. Όχι όλα σε μια μετοχή σε ένα ακίνητο σε ένα ομόλογο και πάει λέγοντας...

ΥΓ: Ασφάλισέ το τουλάχιστον για τα βασικά (FLEXA) ΕΧΘΕΣ κιόλας! Τραγική παράλειψη που δεν το ανέφερα. Τραγικότερη εάν δεν το έχεις ήδη κάνει.

OP
OP
A

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ομολογα τα αποφευγω για το λογο που ανεφερε ο rigormortis,προτιμω επενδυσεις σε ακινητα και φυσικα καποιο καλο επιτοκιο.Rigormortis η ενοικιαση για αποθηκευτικο χωρο ειναι μια σιγουρη και ευκολη λυση,που ομως φοβαμαι οτι δεν εκμεταλλευεται στο μεγιστο τις δυνατοτητες του ακινητου.Ισως για παραδειγμα να αξιζει περισσοτερο να το χρησιμοποιησω για αποθηκευση δικου μου εμπορευματος το οποιο θα πουλαω μεσω καποιου e-shop

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ομολογα τα αποφευγω για το λογο που ανεφερε ο rigormortis,προτιμω επενδυσεις σε ακινητα και φυσικα καποιο καλο επιτοκιο.Rigormortis η ενοικιαση για αποθηκευτικο χωρο ειναι μια σιγουρη και ευκολη λυση,που ομως φοβαμαι οτι δεν εκμεταλλευεται στο μεγιστο τις δυνατοτητες του ακινητου.Ισως για παραδειγμα να αξιζει περισσοτερο να το χρησιμοποιησω για αποθηκευση δικου μου εμπορευματος το οποιο θα πουλαω μεσω καποιου e-shop

Ass-sniper πρέπει να ξεκαθαρίσεις από ποιά πλευρά θέλεις να είσαι (επιχειρείν ή επενδύειν). Θα είσαι επιχειρηματίας; Έχεις το κεφάλαιο και είσαι έτοιμος να το ρισκάρεις ή θα κινηθείς με δανεισμό και υποθήκη την αποθήκη; Τι νομική μορφή θα έχει η επιχείρηση; Σαν πολύς κόπος και πολύ ρίσκο δεν είναι; Έχεις κάνει έρευνα αγοράς για το τι θα πουλάς; ΠΟΙΟΣ θα το αγοράζει; Θα μπλέξεις με προσωπικό, ασφαλιστικά, εργατικά, νομοθεσίες; Έχεις κονέ και τεχνογνωσία στον κλάδο ή θα σε φάνε λάχανο οι παλαιότεροι και ήδη εδραιωμένοι; Μήπως οι άλλοι μπορούν να πουλάνε χαμηλότερα από το δικό σου κόστος; Με όλα αυτά που σου είπα είσαι σίγουρος ότι μπορείς να βγάζεις έστω το κανονικό κέρδος (normal profit);

Προσωπική γνώμη είναι να αφήσεις τους άλλους να ανησυχούν για όόόλα τα παραπάνω.

Αυτά από εμένα και καλή επιτυχία.

ΥΓ Στην τιμή του ακινήτου, εάν το πουλήσεις, μην ξεχάσεις να βάλεις και μια υπεραξία εάν τυχόν έχουν αρχίσει τίποτε έργα ώστε αυτή η μία μιάμιση ώρα που κάνει τώρα κάποιος να έλθει από την Αθήνα μειωθεί αρκετά (νέοι δρόμοι, νέες ράγες κτλ κτλ).

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Βλεπω αγαπητε φυλησυχε εμφορεισαι απο τα συγχρονα οικονομικα φρονηματα του portofolio theory (αποδοτικο χαρτοφυλακιο) για τη διασπορα κινδυνων δανειων κτλ ,αλλα και της securitization (τιτλοποιηση ) αλλα εγω ΔΕΝ πιστευω οτι φτουραει αυτο σημερα και ιδιαιτερα στην Ελλαδα ,προτιμω τα hedge funds (ενναλακτικοι επενδυτες ) για την ελαχιστοποιηση των κινδυνων και οχι το portofolio...

τωρα στο θεμα μας ,αυτο που λες ass ενδιαφερον ακουγεται αλλα δε γνωριζω τι κινδυνους θα εχεις με αυτο το e-shop ,αλλα εσυ ξερεις καλυτερα ,τι εμπορευματα εχεις και πως μπορεις να τα διαχειριστεις ,απλως εγω σου ειπα αυτο που νομιζω οτι ειναι το πιο σιγουρο

demonis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω κατα ποσο σχετικο ειναι αυτο που θα ρωτησω και ισως να φαω και Mute....
εχω ενα ακινητο στο κεντρο στην εγνατια και το εχω συζητησει με διαφορους για το τι μπορω να το κανω.αλλα εδω αναρωτιεμαι επειδη δεν εχω γεματο πορτφολι τι γινεται σχετικα με τις επιδοτησεις.για επειχηριματιες και μικρομεσαιες επιχειρησεις.γενικα εσεις κατα ποτε υπολογιζεται να ψηφιστει νεος νομος για την εναρξη επιδοτησεων?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom