stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Τωρα ξερεις τη θα ψηφσεις εεεεεε? Για τον μεγαλυτερο μαλακα του σαιτ το 2011? Εμενα έτσι?ειναι που δεν σε ειχαμε πολυγνωρισει.
Τωρα ξερεις τη θα ψηφσεις εεεεεε? Για τον μεγαλυτερο μαλακα του σαιτ το 2011? Εμενα έτσι?ειναι που δεν σε ειχαμε πολυγνωρισει.
μέχρι τα 35 χιλιάρια έχει καιρό ε;ειναι που δεν σε ειχαμε πολυγνωρισει.
Εισαι πονοψυχος που να πάρει.....συγγνώμη αδερφέ έχεις δίκιο. εγώ το ξεκίνησα έχω τύψεις τώρα.
σε αφήνω απερίσπαστο να μιλάς ελεύθερα με τα εμότικόνς σου.
Εισαι πονοψυχος που να πάρει.....
Τωρα ξερεις τη θα ψηφσεις εεεεεε? Για τον μεγαλυτερο μαλακα του σαιτ το 2011? Εμενα έτσι?
ελα γίνεσαι χερότερη κι από μένα τώρα.εμ, ειπαμε:
Υπαρχει κατι το οποιο ειναι ποιο απεραντο ακομα και απο το συμπαν και αυτο ειναι η μαλακια που σε δερνει!
Εκει που λεει υπογραφη στο προφιλ σου....ρε παιδια μιας και το εχουμε ριξει στη μαλακια και ο καθενας λεει οτι του ερθει αυτο που βαζετε απο κατω και παει περα δωθε πως μπαινει;
"moveότι γουστάρεις/move"ρε παιδια μιας και το εχουμε ριξει στη μαλακια και ο καθενας λεει οτι του ερθει αυτο που βαζετε απο κατω και παει περα δωθε πως μπαινει;
Οταν δεν ξέρεις καν τι σημαίνει μια λέξη απλά μην την χρησιμοποιείς,δεν είναι κακό...Ποιος τρώγετε ρε τυπε ειπαμε αυτο το φορουμ ειναι ελευθερια αποψης δεν μπορω να πω κατι εστω και μαλακια,μα βασικα παντα μαλακιες γραφω οχι οτι οι αλλοι γραφουν κατη το αξιολογο και αρχηζουν και με[size=20pt] σνομπαρουν [/size] :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( κακοι ανθρωποι
Δεν φταιω εγω που είμαι ανορθογραφος τελειωφοιτος δημοτικουΟταν δεν ξέρεις καν τι σημαίνει μια λέξη απλά μην την χρησιμοποιείς,δεν είναι κακό...
εγώ φταίω και γι αυτό. ρίχτα απάνω μου.Δεν φταιω εγω που είμαι ανορθογραφος τελειωφοιτος δημοτικου
Ποιος τρώγετε ρε τυπε ειπαμε αυτο το φορουμ ειναι ελευθερια αποψης δεν μπορω να πω κατι εστω και μαλακια,μα βασικα παντα μαλακιες γραφω οχι οτι οι αλλοι γραφουν κατη το αξιολογο και αρχηζουν και με σνομπαρουν :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( κακοι ανθρωποι
Θα γηνεις και εσυ μοντ? Δεν θα με κάνεις μιουτ ετσι?εγώ σας είπα ότι έχω μετοχές αλλά δε με πιστεύετε.
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δε χρειάζεται.Θα γηνεις και εσυ μοντ? Δεν θα με κάνεις μιουτ ετσι?
εστω μονο περα"moveότι γουστάρεις/move"
Y.Γ.
και παένει μόνο πέρα όχι δώθε
Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.......
Δεν σου μίλησα για ορθογραφία ρε παπάρα...Δεν φταιω εγω που είμαι ανορθογραφος τελειωφοιτος δημοτικου
δε χρειάζεται.
τόσο καιρό που σε διαβάζω η σιωπή σου ειναι εκκωφαντική.