Νέα

Έκλεισε το τροκτικο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και παλι δε θα διαφωνησω σε κατι που λες...
απλα δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει οποιοσδηποτε να κρινει τι ειναι καλο να υπαρχει και τι οχι...
μπορω να σου πω 10 εφημεριδες, 10 σταθμους και 20 site που για μενα κανουν κακο παρα καλο...

πρεπει να κλεισουν ?
οποιοςσηποτε ρε φιλε μποερι να κρινει οταν συζηταει
εγω μπορει να λεω μαλακιες αλλα αυτο ειναι η δημοκρατια που λεμε
να συζηταμε και να σου λεω εγω 1 και συ 2
οσο αναφορα τις εφημεριδες και τους σταθμους
αν εξαιρεσεις ΜΟΝΟ οτι θα εμεναν πολλοι καθαροι μεροκαματιαριδες στο δρομο εσυ τι λες???
εγω παντως θεωρω χωρις να εχω την τρομερη εμπειρια απο την δημοσιογραφια στο εξωτερικο στην ελλαδα εχουμε απο τις καλυτερες παραπληροφορισεις που μπορει να υπαρχουν γενικα
και παρτο απο τα αθλητικα που ειναι πιο αλαφριας μορφης μεχρις τα πιο σοβαρα πραματα

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ρε φιλαρακι μαλλον εγω δε στο εδωσα να καταλαβεις καλα.
αυτο δεν το ηξερα που λες αλλα εγω λεω οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να υπαρχει ενα τετοιο βρωμικο πραμα το οποιο κιολλας κανει ρεκορ επισκεψηνοτητας απο τη στιγμη που ειναι η δυσφιμηση της δημοκρατιας ???γιατι ετσι ηταν φιλαρακι μου

:S   :jerking:  :cum:  

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εσυ δηλαδη απαξιωνεις αυτο επειδη σου συνεβει εκεινο με το μαγαζι?
ρε φιλε διαβασες τι γραφω
δεν ηταν μονο οτι εγινε αυτο το μαγαζι
αλλα το οτι ειχα τν περιεργια (η τη μαλακια αν θες)
να το ψαξω λιγο παραπανω
οποτε λεω εγραφα καποια απαντηση στον τυπο που εγραφε οτι πηγε εκει και πληρωσε και του εποισαν τον κωλο δεν το ανεβαζαν
και οποτε εγραφα μια καταγγελια χωρις ονοματα αλλα ξερεις γενικα ΠΑΝΤΑ αναιβενε

το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι ειχαν κατευθυνηση καταγγελιας και καμοια διαθεση για απντηση για πιστευω οτι θα εχανε πολλα αμα γινοταν ντορος οτι το τροκτικο εγραφε μαλακιες καταγγελιες

και δευτερο συμπερασμα οτι οποιος ηθελε εγραφε οτι μαλακια ηθελε και οτι σκοπο να εξυπρετουσε και ανεβενε.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
οποιοςσηποτε ρε φιλε μποερι να κρινει οταν συζηταει
εγω μπορει να λεω μαλακιες αλλα αυτο ειναι η δημοκρατια που λεμε
να συζηταμε και να σου λεω εγω 1 και συ 2
οσο αναφορα τις εφημεριδες και τους σταθμους
αν εξαιρεσεις ΜΟΝΟ οτι θα εμεναν πολλοι καθαροι μεροκαματιαριδες στο δρομο εσυ τι λες???
εγω παντως θεωρω χωρις να εχω την τρομερη εμπειρια απο την δημοσιογραφια στο εξωτερικο στην ελλαδα εχουμε απο τις καλυτερες παραπληροφορισεις που μπορει να υπαρχουν γενικα
και παρτο απο τα αθλητικα που ειναι πιο αλαφριας μορφης μεχρις τα πιο σοβαρα πραματα

ενταξει δεν μιλουσα για το τι μπορει να συζηταει ο καθενας... ολοι εχουμε γνωμη και εννοειται οτι τις ανταλλασσουμε...

και σ αυτο για τη την παραπληροφορηση δικιο εχεις...

απλα για μενα πρωτα πρεπει να κλεισει ο στοχος ή ας πουμε ο ριζοσπαστης και μετα το τροκτικο... οχι γιατι απαραιτητα ηταν καλυτεροι, αλλα γιατι
εδιναν εστω την ψευδαισθηση του ελευθερου παρα ανοιχτα το φασισμο...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ενταξει δεν μιλουσα για το τι μπορει να συζηταει ο καθενας... ολοι εχουμε γνωμη και εννοειται οτι τις ανταλλασσουμε...

και σ αυτο για τη την παραπληροφορηση δικιο εχεις...

απλα για μενα πρωτα πρεπει να κλεισει ο στοχος ή ας πουμε ο ριζοσπαστης και μετα το τροκτικο... οχι γιατι απαραιτητα ηταν καλυτεροι, αλλα γιατι
εδιναν εστω την ψευδαισθηση του ελευθερου παρα ανοιχτα το φασισμο...
μπορει να το βλεπουμε διαφορετικα
απλα εμενα ανεκαθεν σε πραματα που εχουν να κανουν με σοβαρα θεματα δε μου αρεσει η ανωνυμια
και οχι γιατι ειμαι ''δολοφονος'' απλα οταν ο καθε ριζοσπαστης γραψει κατι για μενα ξερω ποιος με πολεμαει

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μπορει να το βλεπουμε διαφορετικα
απλα εμενα ανεκαθεν σε πραματα που εχουν να κανουν με σοβαρα θεματα δε μου αρεσει η ανωνυμια
και οχι γιατι ειμαι ''δολοφονος'' απλα οταν ο καθε ριζοσπαστης γραψει κατι για μενα ξερω ποιος με πολεμαει

καταλαβαινω τη λογικη σου και σιγουρα βγαζει νοημα...

απλα γενικα ειμαι κατα στο να "κλεινουν" πραγματα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καταλαβαινω τη λογικη σου και σιγουρα βγαζει νοημα...

απλα γενικα ειμαι κατα στο να "κλεινουν" πραγματα...
μονο οταν εχει να κανει με εργαζομενους
αλλα πως να καταλαβω οτι δε πρεπει να κλεισει ενα μεσο το οποιο σε μαγαλο ποσοστο στο βωμο της πληροφορισης ηταν να κλεινει τους ''κακους'' επαγγελματιες

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μονο οταν εχει να κανει με εργαζομενους
αλλα πως να καταλαβω οτι δε πρεπει να κλεισει ενα μεσο το οποιο σε μαγαλο ποσοστο στο βωμο της πληροφορισης ηταν να κλεινει τους ''κακους'' επαγγελματιες

τοτε πρεπει να κλεισει και ο ριζοσπαστης για παραδειγμα γιατι προτρεπει τους συνδικαλιστες να κλεινουν τα λιμανια και κανουν κακο στη χωρα...

απλα σου δινω ενα παραδειγμα, οτι ολα ειναι σχετικα... το ποιοσ κανει ποσο κακο και ποσο καλο...ειναι θεμα ποιος το σκεφτεται και τι αποψεις εχει γενικα...

και δεν ειμαι απ αυτους που ολη μερα ηταν στο τροκτικο... σπανια εμπαινα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τοτε πρεπει να κλεισει και ο ριζοσπαστης για παραδειγμα γιατι προτρεπει τους συνδικαλιστες να κλεινουν τα λιμανια και κανουν κακο στη χωρα...

απλα σου δινω ενα παραδειγμα, οτι ολα ειναι σχετικα... το ποιοσ κανει ποσο κακο και ποσο καλο...ειναι θεμα ποιος το σκεφτεται και τι αποψεις εχει γενικα...

και δεν ειμαι απ αυτους που ολη μερα ηταν στο τροκτικο... σπανια εμπαινα...
σου ειπα τα βλεπω ρεαλιστικα

για να καταλβεις το μγαζι που ειπα οτι εχω ενα μικρο ποσοστο ειναι ενα εστιατοριο το οποιο καποιος εκανε μια καταγγελια οτι ηρθε δε του συμπερηφεθηκαν καλα και ακτος αυτοι πληρωσε τα μαλλια της κεφαλης του
και λεω οτι οσο αναφορα τη συμπεριφορα δε παιζει οτυτε στι δις να συμβει αυτο
και στο θεμα της τιμης ναι ειναι λιγο πιο ακριβο γιατι εχεις καποιες παροχες

και προσαπαθησα να αναρτησω οτι φιλε οταν θα πας σε ενα μαγαζι καλο ειναι να ανοιξεις τον καταλογο και δεις οτι η τσεπη σου δεν μπορει να φυγεις
αλλα να καθεσε για να μη γινεις ρεζιλι στη γκομενα να πληρωσεις και μετα με την ευκολια σου επειδη πρεπει καπως να βαλεις σαλτσα στο οτι πληρωσες καποια λετα να λες οτι σου συμπερηφερθηκαμε αχημα κιολλας

και οταν εστειλα μηνυμα στους τροκτικους και τους ειχα πει οτι θελω να κινηθω νομικα γιατι ηταν πληγμα για την επιχειρηση μου αυτοι πρεπει να γελαν ακομα μα τη μαλακια που τους ειπα

papaphillips

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έκλεισε το τρωκτικό;;; :think:

Γιούπιιιιιι :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ήταν επιθυμία μου να κλείσει παλιότερα :cum:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Εκλεισε το Τροκτικο?

Μαυρη μερα για την δημοκρατια της αποχαυνωσης...
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Έκλεισε το τρωκτικό;;; :think:

Γιούπιιιιιι :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ήταν επιθυμία μου να κλείσει παλιότερα :cum:

Καλά για σένα και για μερικούς που χαίρονται να κλείνουν blogs πολιτικής ενημέρωσης , ανοίγει το prwktiko.gr.
Σίγουρα θα το φχαριστηθείς και θάναι φίλε μου όλο δικό σου...

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Καλο ειναι να υπαρχουν blogs αλλα το τρωκτικο ηταν σκουπιδι!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Βρε κουτά θα βγουν άλλα τρωκτικά μη σκάτε, οι υπόνομοι της Ελλάδας και οι βόθροι γεμάτοι είναι
Είναι από τα λίγα που ανα-παράγουμε εν αφθονία

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βρε κουτά θα βγουν άλλα τρωκτικά μη σκάτε, οι υπόνομοι της Ελλάδας και οι βόθροι γεμάτοι είναι
Είναι από τα λίγα που ανα-παράγουμε εν αφθονία

Kαι η Ψιττάλια έχει γεμίσει πλέον

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά για σένα και για μερικούς που χαίρονται να κλείνουν blogs πολιτικής ενημέρωσης , ανοίγει το prwktiko.gr.
Σίγουρα θα το φχαριστηθείς και θάναι φίλε μου όλο δικό σου...
τον κώλο τον παίρνουν μέσω μπλογκς;
κάθε μέρα στον αλείφουν με μπέιμπι οιλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom