Νέα

Έκλεισε το τροκτικο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τρώς το αυγο που σου εδωσα περσονακι??? :zfuck:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Πριν λιγη ωρα μιλουσα με δημοσιογραφο που μου εξηγησε την τακτικη του Τροκτικου... που ηταν σημα κατατεθεν της τακτικης του Ζουγλα...αξιου δασκαλου του Σωκρατη Γκιολια

Δεν θελω να πιστεψω οτι ισχυουν αυτα που ακουσα αν και μου εδωσε λογο για την δολοφονια του απο τους τρομοκρατες της φακης
Κριμα ειναι που εκλεισε και ακομα ποιο κριμα που χαρην αυτου χαθηκε μια ανθρωπινη ζωη

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Δε θα μου λείψει. ΚΑΘΟΛΟΥ.

Τουλάχιστον ΕΔΩ (και αλλού) λέμε τις μαλακίες μας/σοφίες μας (θέμα άποψης) με υπογραφή το νικ μας.

ΕΚΕΙ όλα ανώνυμα. Και (ΙΜΗΟ τουλάχιστον) βρώμικα , προβοκατόρικα, χωρίς στοιχεία και με επιλεγμένους στόχους. Λαμόγια ολκής (κάτάσκοποι κλπ) πάντα στο απυρόβλητο.

Στο καλό. Σίγουρα κάποιοι άλλοι θα καλύψουν το σκουπιδοκενό που αφήνετε... (ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ...)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
να σε ρωτησ ω φιλε μου 3η φορα η χανω το χρονο μου?
εκτος απο ατακες τυπου ''μαχαιρια στην ελεθεροτυπια'' η ''φιμωση της ελευθερης φωνης''
μπορεις να μου πεις με επιχειρηματα για ποιο λογο να μη κλεισει αυτο το πραμα η τι εκριβως ηταν αυτο που εδινε στους αναγνωστες??
αν μου πεις οτι δουλευες εκει παω πασο γιατι μπορει να εχασες τη δουλεια σου

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εκτος απο ατακες τυπου ''μαχαιρια στην ελεθεροτυπια'' η ''φιμωση της ελευθερης φωνης''
μπορεις να μου πεις με επιχειρηματα για ποιο λογο να μη κλεισει αυτο το πραμα η τι εκριβως ηταν αυτο που εδινε στους αναγνωστες??
δεν υπαρχει απαντηση σ αυτο που ρωτας...

αλλα δεν υπαρχει απαντηση και στο γιατι να κλεισει επισης....

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θα σου στειλω πμ.....    υπάρχει σοβαρος λογος για αυτο.....αλλιως εμενα στα ριπαπα μου ,,,αλλα υπάρχει καποιος λογος

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δεν υπαρχει απαντηση σ αυτο που ρωτας...

αλλα δεν υπαρχει απαντηση και στο γιατι να κλεισει επισης....
φιλε μου δε ξερω αν διαβασες ενα προηγουμενο ποστ μου που ελεγα για ποιους λογους θεωρω οτι το τρωκτικο ηταν οτι πιο βρωμικο μπορουσε να υπαξει στην ενημερωση
αν δε το διαβασες να στο ξανα ποσταρω γιατι τα ποστ επεσαν βροχη μετα την ειδηση

πριν 2 μηνες μου ειπε φιλος οτι εκαναν μια καταγγελια για ενα μαγαζι οπου εχω ενα μικρο ποσοστο
και μετα απο συζητηση με τους μεγαλους γραψαμε μια απαντηση την οποια πηγα να δημοσιευσω οπου ποτε δεν την αναρτησαν με δικαιολογια οτι ειναι φασιστικη και δε θυμαμαι αλλες ποσες μαλακιες
για 10-15 απο περιεργια απαντουσα σε διαφορες καταγγελιες με διαφορετικα ονοματα
οπου μιλαγα η ομορφα η ασχημα οπου δεν δημοσιευτηκε καμοια
κατα τα αλλα τιποτα δε γραφετε τυχαια

εγω με το φτωχο μου το μυαλο καταλαβα οτι πουλουσε η καταγγελια και η δηθεν ενημερωση-ξυπνημα των προβατων-ελληνων και καλα να προσεχουν και τετοια αλλα μαλακιες

δε βρισκω λογο υπαρξης τατοιου ειδους μπλογκ

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Θα σου στειλω πμ.....    υπάρχει σοβαρος λογος για αυτο.....αλλιως εμενα στα ριπαπα μου ,,,αλλα υπάρχει καποιος λογος
ρε φιλαρακι αν ειναι μπερδεμα και προσωπικο δε θα πεθανουμε κιολλας
απλα να κανουμε συζητηση για το ποιους λογους ειναι κακο πουτ εκλεισαν αυτο?
anyway οτι γουσταρεις παντως

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μου δε ξερω αν διαβασες ενα προηγουμενο ποστ μου που ελεγα για ποιους λογους θεωρω οτι το τρωκτικο ηταν οτι πιο βρωμικο μπορουσε να υπαξει στην ενημερωση
αν δε το διαβασες να στο ξανα ποσταρω γιατι τα ποστ επεσαν βροχη μετα την ειδηση

πριν 2 μηνες μου ειπε φιλος οτι εκαναν μια καταγγελια για ενα μαγαζι οπου εχω ενα μικρο ποσοστο
και μετα απο συζητηση με τους μεγαλους γραψαμε μια απαντηση την οποια πηγα να δημοσιευσω οπου ποτε δεν την αναρτησαν με δικαιολογια οτι ειναι φασιστικη και δε θυμαμαι αλλες ποσες μαλακιες
για 10-15 απο περιεργια απαντουσα σε διαφορες καταγγελιες με διαφορετικα ονοματα
οπου μιλαγα η ομορφα η ασχημα οπου δεν δημοσιευτηκε καμοια
κατα τα αλλα τιποτα δε γραφετε τυχαια

εγω με το φτωχο μου το μυαλο καταλαβα οτι πουλουσε η καταγγελια και η δηθεν ενημερωση-ξυπνημα των προβατων-ελληνων και καλα να προσεχουν και τετοια αλλα μαλακιες

δε βρισκω λογο υπαρξης τατοιου ειδους μπλογκ
και παλι δε θα διαφωνησω σε κατι που λες...
απλα δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει οποιοσδηποτε να κρινει τι ειναι καλο να υπαρχει και τι οχι...
μπορω να σου πω 10 εφημεριδες, 10 σταθμους και 20 site που για μενα κανουν κακο παρα καλο...

πρεπει να κλεισουν ?

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τεσπα στα αρχιδια μου δεν σου στέλνω πμ!!!   Θα στο  πω εδω!!!  
Καταρχας εργαζωμαι στην εταιρεια  focus αυτη που κάνει της δημοσκοπήσεις για το ραδιοφωνο ! Στην συγκεκρημενη ετερεια εχει πεχτει κατη ,το οποιο δεν μπορώ να βγάλω στην φορα εδω περα και μονο με αναρτηση μου εκει θα μπορούσα διότη υπαρχει ανωνυμια,μπορω μεν να το κάνω και σε αλλο blog αλλα εκεινο είχε μεγαλυτερη επισκεψημοτητα! Εχεις ακουστά το όνομα ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ? Δεν ξέρω εαν το εχεις ακουστα,αλλα είταν θεμα σε αρκετες εφημεριδες αυτες της μέρες ! Στο τρωκτικο υπηρχαν καποια ηχητικα ντοκουμεντα για αυτην λιγο ακομα και το σκανδαλο αυτο θα εβγενε στην φορα αλλα τσακ εκλεισε,θα μου πεις εμένα τη με συμφέρει να βγάλω στην φορα μια η οποια με πληρωνει για την δουλεια μου? Ελα ομως που υπάρχει κατη.....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Τεσπα στα αρχιδια μου δεν σου στέλνω πμ!!!  Θα στο  πω εδω!!! 
Καταρχας εργαζωμαι στην εταιρεια  focus αυτη που κάνει της δημοσκοπήσεις για το ραδιοφωνο ! Στην συγκεκρημενη ετερεια εχει πεχτει κατη ,το οποιο δεν μπορώ να βγάλω στην φορα εδω περα και μονο με αναρτηση μου εκει θα μπορούσα διότη υπαρχει ανωνυμια,μπορω μεν να το κάνω και σε αλλο blog αλλα εκεινο είχε μεγαλυτερη επισκεψημοτητα! Εχεις ακουστά το όνομα ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ? Δεν ξέρω εαν το εχεις ακουστα,αλλα είταν θεμα σε αρκετες εφημεριδες αυτες της μέρες ! Στο τρωκτικο υπηρχαν καποια ηχητικα ντοκουμεντα για αυτην λιγο ακομα και το σκανδαλο αυτο θα εβγενε στην φορα αλλα τσακ εκλεισε,θα μου πεις εμένα τη με συμφέρει να βγάλω στην φορα μια η οποια με πληρωνει για την δουλεια μου? Ελα ομως που υπάρχει κατη.....
ρε φιλαρακι μαλλον εγω δε στο εδωσα να καταλαβεις καλα.
αυτο δεν το ηξερα που λες αλλα εγω λεω οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να υπαρχει ενα τετοιο βρωμικο πραμα το οποιο κιολλας κανει ρεκορ επισκεψηνοτητας απο τη στιγμη που ειναι η δυσφιμηση της δημοκρατιας ???γιατι ετσι ηταν φιλαρακι μου

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε φιλαρακι μαλλον εγω δε στο εδωσα να καταλαβεις καλα.
αυτο δεν το ηξερα που λες αλλα εγω λεω οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να υπαρχει ενα τετοιο βρωμικο πραμα το οποιο κιολλας κανει ρεκορ επισκεψηνοτητας απο τη στιγμη που ειναι η δυσφιμηση της δημοκρατιας ???γιατι ετσι ηταν φιλαρακι μου
Εσυ δηλαδη απαξιωνεις αυτο επειδη σου συνεβει εκεινο με το μαγαζι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom