on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
αργκ!
κοίτα πώς αλλάζει μια φράση ανάλογα ποιος τη χρησιμοποιεί..
παντως την ωρα που το εγραφα γελουσα!!
χαχαχαχααχαχαχα
ρε πως τα φερνουν οι καιροι!!
αργκ!
κοίτα πώς αλλάζει μια φράση ανάλογα ποιος τη χρησιμοποιεί..
ΟριστικαΜημπως εκλεισε για διακοπες?
ωραια παω στο προφιλ υπογραφει και μεταΕκει που λεει υπογραφη στο προφιλ σου....
υπογραφη σορρυωραια παω στο προφιλ υπογραφει και μετα
Μηπως είναι FAKE?Αναστολή λειτουργίας και άρση απορρήτου για το troktiko
Με ένα σμπάρο ΔΥΟ τριγόνια
Το είχανε γραψει
να σε ρωτησ ω φιλε μου 3η φορα η χανω το χρονο μου?
δεν υπαρχει απαντηση σ αυτο που ρωτας...να σε ρωτησ ω φιλε μου 3η φορα η χανω το χρονο μου?
εκτος απο ατακες τυπου ''μαχαιρια στην ελεθεροτυπια'' η ''φιμωση της ελευθερης φωνης''
μπορεις να μου πεις με επιχειρηματα για ποιο λογο να μη κλεισει αυτο το πραμα η τι εκριβως ηταν αυτο που εδινε στους αναγνωστες??
αν μου πεις οτι δουλευες εκει παω πασο γιατι μπορει να εχασες τη δουλεια σου
Θα σου στειλω πμ..... υπάρχει σοβαρος λογος για αυτο.....αλλιως εμενα στα ριπαπα μου ,,,αλλα υπάρχει καποιος λογοςνα σε ρωτησ ω φιλε μου 3η φορα η χανω το χρονο μου?
εκτος απο ατακες τυπου ''μαχαιρια στην ελεθεροτυπια'' η ''φιμωση της ελευθερης φωνης''
μπορεις να μου πεις με επιχειρηματα για ποιο λογο να μη κλεισει αυτο το πραμα η τι εκριβως ηταν αυτο που εδινε στους αναγνωστες??
φιλε μου δε ξερω αν διαβασες ενα προηγουμενο ποστ μου που ελεγα για ποιους λογους θεωρω οτι το τρωκτικο ηταν οτι πιο βρωμικο μπορουσε να υπαξει στην ενημερωσηδεν υπαρχει απαντηση σ αυτο που ρωτας...
αλλα δεν υπαρχει απαντηση και στο γιατι να κλεισει επισης....
ρε φιλαρακι αν ειναι μπερδεμα και προσωπικο δε θα πεθανουμε κιολλαςΘα σου στειλω πμ..... υπάρχει σοβαρος λογος για αυτο.....αλλιως εμενα στα ριπαπα μου ,,,αλλα υπάρχει καποιος λογος
και παλι δε θα διαφωνησω σε κατι που λες...φιλε μου δε ξερω αν διαβασες ενα προηγουμενο ποστ μου που ελεγα για ποιους λογους θεωρω οτι το τρωκτικο ηταν οτι πιο βρωμικο μπορουσε να υπαξει στην ενημερωση
αν δε το διαβασες να στο ξανα ποσταρω γιατι τα ποστ επεσαν βροχη μετα την ειδηση
πριν 2 μηνες μου ειπε φιλος οτι εκαναν μια καταγγελια για ενα μαγαζι οπου εχω ενα μικρο ποσοστο
και μετα απο συζητηση με τους μεγαλους γραψαμε μια απαντηση την οποια πηγα να δημοσιευσω οπου ποτε δεν την αναρτησαν με δικαιολογια οτι ειναι φασιστικη και δε θυμαμαι αλλες ποσες μαλακιες
για 10-15 απο περιεργια απαντουσα σε διαφορες καταγγελιες με διαφορετικα ονοματα
οπου μιλαγα η ομορφα η ασχημα οπου δεν δημοσιευτηκε καμοια
κατα τα αλλα τιποτα δε γραφετε τυχαια
εγω με το φτωχο μου το μυαλο καταλαβα οτι πουλουσε η καταγγελια και η δηθεν ενημερωση-ξυπνημα των προβατων-ελληνων και καλα να προσεχουν και τετοια αλλα μαλακιες
δε βρισκω λογο υπαρξης τατοιου ειδους μπλογκ
Τεσπα στα αρχιδια μου δεν σου στέλνω πμ!!! Θα στο πω εδω!!!να σε ρωτησ ω φιλε μου 3η φορα η χανω το χρονο μου?
ρε φιλαρακι μαλλον εγω δε στο εδωσα να καταλαβεις καλα.Τεσπα στα αρχιδια μου δεν σου στέλνω πμ!!! Θα στο πω εδω!!!
Καταρχας εργαζωμαι στην εταιρεια focus αυτη που κάνει της δημοσκοπήσεις για το ραδιοφωνο ! Στην συγκεκρημενη ετερεια εχει πεχτει κατη ,το οποιο δεν μπορώ να βγάλω στην φορα εδω περα και μονο με αναρτηση μου εκει θα μπορούσα διότη υπαρχει ανωνυμια,μπορω μεν να το κάνω και σε αλλο blog αλλα εκεινο είχε μεγαλυτερη επισκεψημοτητα! Εχεις ακουστά το όνομα ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ? Δεν ξέρω εαν το εχεις ακουστα,αλλα είταν θεμα σε αρκετες εφημεριδες αυτες της μέρες ! Στο τρωκτικο υπηρχαν καποια ηχητικα ντοκουμεντα για αυτην λιγο ακομα και το σκανδαλο αυτο θα εβγενε στην φορα αλλα τσακ εκλεισε,θα μου πεις εμένα τη με συμφέρει να βγάλω στην φορα μια η οποια με πληρωνει για την δουλεια μου? Ελα ομως που υπάρχει κατη.....
Εσυ δηλαδη απαξιωνεις αυτο επειδη σου συνεβει εκεινο με το μαγαζι?ρε φιλαρακι μαλλον εγω δε στο εδωσα να καταλαβεις καλα.
αυτο δεν το ηξερα που λες αλλα εγω λεω οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να υπαρχει ενα τετοιο βρωμικο πραμα το οποιο κιολλας κανει ρεκορ επισκεψηνοτητας απο τη στιγμη που ειναι η δυσφιμηση της δημοκρατιας ???γιατι ετσι ηταν φιλαρακι μου