stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Σιγα ρε μαλακα.
Ακτιβιστη οθονακια.
Τρωκτικο-facebook-ο-μαλακα.
Μπες τωρα facebook να μπεις σε group συμπαραστασης παλιομαλακα low lifer.
Σιγα ρε μαλακα.
Ακτιβιστη οθονακια.
Α μωρη πουσταρα εσυ εκλεγες μωρη λουγκρα που κοντευες να βγεις ο μεγαλύτερος μαλακας,στραβοψώλη ,μαλάκα....κλάψε και για μένα και για το τρωκτικό.
κλαψ λυγμ ο σταμούλαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Ακτιβιστη οθονακια.
γιου κανότ ιμάτζιν.Ποσο μαλακας μπορει να εισαι.
Πανε χυσε εσυ μωρη πουσταρα με την μουνοτρυπα που εχεις μπας και σβησουν,,,,παπαρακοΕχεις να πεις κατι ρε μαλακακο?
Αν γουσταρεις να φανεις χρησιμο σκατο μαλακα τρεχα στις φωτιες να βοηθησεις.
Γραφεις στο bourdela.com για το τρωκτικο μαλακα σιχαμενε.
Ποσο μαλακας μπορει να εισαι.
4 χιλιάρια ποστ μαλακίες γράφεις ρε καραγκιόζη.Δεν μπορείς να γράψεις κατι εδω μέσα εστω και μαλακια ολοι αρχηζουν την ηθικη και την λογικη σαν του περσόνα
Στα παπαρια μας για το γαμω τρωκτικο.
Ενα ματσο ανορθογραφοι μαλακες καθυστερημενοι γραφανε.
ενω εσυ 35 χιλιαδες μωρη λουγκρα πως δεν βγηκες ο μεγαλυτερος μαλακας δεν ξέρω4 χιλιάρια ποστ μαλακίες γράφεις ρε καραγκιόζη.
Ετσιιιιι,χτύπα τους στα βράχια σαν χταπόδια...Πανε χυσε εσυ μωρη πουσταρα με την μουνοτρυπα που εχεις μπας και σβησουν,,,,παπαρακο
Ετσιιιιι,χτύπα τους στα βράχια σαν χταπόδια...
Ντιγκι νταγκα,ντιγκι νταγκα...
αααααχαχαχαχαχαχαχαχα...
εγώ είμαι ανταγωνιστής. είμαι μέτοχος του μπουρδέλα.Μόνοι τους το άνοιξαν, μόνοι τους το έκλεισαν... Εσείς γιατί τρώγεστε ρε μάγκες; Μέτοχοι ήσασταν ή ανταγωνιστές;
Ποιος τρώγετε ρε τυπε ειπαμε αυτο το φορουμ ειναι ελευθερια αποψης δεν μπορω να πω κατι εστω και μαλακια,μα βασικα παντα μαλακιες γραφω οχι οτι οι αλλοι γραφουν κατη το αξιολογο και αρχηζουν και με σνομπαρουν :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( κακοι ανθρωποιΜόνοι τους το άνοιξαν, μόνοι τους το έκλεισαν... Εσείς γιατί τρώγεστε ρε μάγκες; Μέτοχοι ήσασταν ή ανταγωνιστές;
ενω εσυ 35 χιλιαδες μωρη λουγκρα πως δεν βγηκες ο μεγαλυτερος μαλακας δεν ξέρω
ενω εσυ 35 χιλιαδες μωρη λουγκρα πως δεν βγηκες ο μεγαλυτερος μαλακας δεν ξέρω
Δεν μου φτάνουν τα λεφτα....εγώ είμαι ανταγωνιστής. είμαι μέτοχος του μπουρδέλα.
όλοι οι σταμουλομαλάκες θα ρθουν από δω τώρα να μου εκτινάξουν τη μετοχή στον ΑΛΕΧΑ-20 στα ύψηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
συγγνώμη αδερφέ έχεις δίκιο. εγώ το ξεκίνησα έχω τύψεις τώρα.Ποιος τρώγετε ρε τυπε ειπαμε αυτο το φορουμ ειναι ελευθερια αποψης δεν μπορω να πω κατι εστω και μαλακια,μα βασικα παντα μαλακιες γραφω οχι οτι οι αλλοι γραφουν κατη το αξιολογο και αρχηζουν και με σνομπαρουν :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( κακοι ανθρωποι