1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τα ποντικάκια γουστάρουν τις τρύπες.δεν νομίζω να κατέληξε λόγο τροκτικού... έπαιζε και αλλού μπάλα ο σχωρεμενος...
μέχρι να πέσουν σε κάποια φάκα.
τα ποντικάκια γουστάρουν τις τρύπες.δεν νομίζω να κατέληξε λόγο τροκτικού... έπαιζε και αλλού μπάλα ο σχωρεμενος...
Ακουστα οτι είχε ξεθαψει πολλα τα οποια τα καναλια τα εκρυβαν γιαυτο τον φαγανε...δεν νομίζω να κατέληξε λόγο τροκτικού... έπαιζε και αλλού μπάλα ο σχωρεμενος...
Σε παρακαλώ μην λες μαλακιες
Να σ'πω...Σε παρακαλώ μην λες μαλακιες
Δεν ξέρω εαν αληθευει αυτο αλλα εδω και μια ώρα εχει σταματήσει της αναρτήσεις ,εαν είναι έτσι μπραβο σας λαμογια ,,
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΜΑΛΑΚΕΣ,ΖΩΑ,ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ
Για σένα εχω μπριζόλαΝα σ'πω...
Πριν λίγο γύρισα από έξω κι επειδή δεν έφαγα τίποτα μωρέ,μήπως σου περισσεύει κανα αυγουλάκι και για μένα...????
πόσα κιλά; ααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαΑκουστα οτι είχε ξεθαψει πολλα τα οποια τα καναλια τα εκρυβαν γιαυτο τον φαγανε...
Θα μου κάτσει βαριά και θέλω να την πέσω,άσε θα φάω του περσόνα...Για σένα εχω μπριζόλα
Στα αρχιδια μου εμένε τα πολικά παπαρακο στα αρχιδια μου τους γράφω ολους,,πανε να ψηφισεις το κομα σου και στησε κωλο να σε γαμησουν αυτοι που ψηφζεις
ουστ ρε λαμόγιο που θες να κάνεις και πολιτική τοποθέτηση.
τράβα κλάσε και τελείωνε.
Εχεις εσυ μυαλο ρε καθηστερημένε?πόσα κιλά; ααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα
άκουσα, μου είπαν, πήρε τ αυτί μου, έμαθα, μου ψιθύρισαν..πολλάααααα, πάρα πολλάαααααααα
γαμιέται η δημοκρατία και το μυαλό που δεν έχετε ρε ζώα.
μα γι'αυτο τον φαγανε :-
τυχαίο?
τώρα δεν θα φοβούνται μην αποκαλυφθούν και αλλα σκανδαλα
το χεις πάρει όλο εσύ φιλόσοφε.Εχεις εσυ μυαλο ρε καθηστερημένε?
ναι δεν μπορείτε να τ αναρτήσετε σε άλλα μπλογκς.
αααααααααααααααααααααααχαχαχχααχχαχαχαχαχα
ιου ιου ιου ιου ιου
ρε μαλάκα τζοπάν' αει γαμήσου με το σανό που τα ταίζ΄
Πανε να ακουσεις τρέμη βλακα ,αφου γουστάρεις για τα καναλιατο χεις πάρει όλο εσύ φιλόσοφε.
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
κλαψ λυγμ έκλεισε το τροκτικό τώρα πού θα γράφου ελεύθερα την άποψήηηηηηηη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Αστον με συνδρομο νταουν είναι....E?
Πας καλά?
Τι είσαι και έχεις το αλάθητο δηλαδή?
Μήπως αναφέρθηκα σε σένα και δεν το ξέρω?
Αστον με συνδρομο νταουν είναι....
κλαψ λυγμΠανε να ακουσεις τρέμη βλακα ,αφου γουστάρεις για τα καναλια
αλλα γιάλλα κονεγκιάλα.E?
Πας καλά?
Τι είσαι και έχεις το αλάθητο δηλαδή?
Μήπως αναφέρθηκα σε σένα και δεν το ξέρω?