Νέα

Εκκένωση άμεση του παράνομου καταυλισμού στην Ειδομένη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass_kavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εκκένωση άμεση του παράνομου καταυλισμού στην Ειδομένη;

• Ναι

Ψήφοι: 51 79,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 13 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    64

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Πανε τα ΜΑΤ να εκκενωσουν μια περιοχη απο 18.000 ατομα?
Και ατομα διατεθειμενα να αντισταθούν?

Ελπίζω να προκειται για μουφα ειδηση.
Αλλιως αυριο θα εχουμε 300 νεκρους τουλαχιστον.
Αδυνατω να πιστεψω τετοια ανοησια, ακομη και απο κυβερνηση Συριζα.

ο σκαι σημερα ειπε ότι είναι 9.000 ατομα και ναι να εχουμε νεκρους λαθρο που είναι το κακο ? αμα θελουνε ας στειλουνε και εμενα με ένα οπλο να ριχνω στα κεφαλια τους χωρις κανενα ενδοιασμο.

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Μου φαινεται πολυ περιεργο που δοθηκε (αν δοθηκε) τετοια εντολη απο συριζα.Δει τεινω να ειμαι συνομωσιολογος αλλα εσας δεν σας φαινεται περιεργο?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μου φαινεται πολυ περιεργο που δοθηκε (αν δοθηκε) τετοια εντολη απο συριζα.Δει τεινω να ειμαι συνομωσιολογος αλλα εσας δεν σας φαινεται περιεργο?
την ωρα που ψηφιζουν τα μέτρα, πουστια του σκατοσακουλα του Καμμένου σίγουρα :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ο σκαι σημερα ειπε ότι είναι 9.000 ατομα και ναι να εχουμε νεκρους λαθρο που είναι το κακο ? αμα θελουνε ας στειλουνε και εμενα με ένα οπλο να ριχνω στα κεφαλια τους χωρις κανενα ενδοιασμο.
Σιγα ρε μοβόρε εσυ. Ανατριχιασαμε.

Το θεμα ειναι οτι δυσκολευομαι να πιστεψω οτι οποιαδηποτε κυβερνηση παιρνει το ρισκο να γινει παγκοσμιως ρόμπα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
την ωρα που ψηφιζουν τα μέτρα, πουστια του σκατοσακουλα του Καμμένου σίγουρα :grin:
Μα τα ΜΑΤ δεν ειναι αρμοδιοτητα του υπουργειου αμυνας, αλλά του υπουργου προστασιας του πολιτη. Δεν κολλαει.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
Ψηφιζουν το πολυνομοσχεδιο αποψε..
Κανουν το ντου με ξυλο και αιμα και αυριο ολοι ασχολουνται με τις μαπες και οχι με τους φορους...

Πρωτη φορα θα ναι?

OP
OP
ass_kavlos

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ΜΑΤ και παπαρίες...

Τα φίδια να αμολήσουν κάποιοι, και μπουχός θα γίνουν.

Λίγο πονηριά ρε πούστη μου...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Ψηφιζουν το πολυνομοσχεδιο αποψε..
Κανουν το ντου με ξυλο και αιμα και αυριο ολοι ασχολουνται με τις μαπες και οχι με τους φορους...

Πρωτη φορα θα ναι?

σωστο ! αλλα εγω θελω να εχουμε και νεκρους, κανα αλληλεγγυο πρωτα και μετα λαθρο... αχ και να ημουνα στα ματ ποσα κεφαλια θα ανοιγαααααα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ΜΑΤ και παπαρίες...

Τα φίδια να αμολήσουν κάποιοι, και μπουχός θα γίνουν.

Λίγο πονηριά ρε πούστη μου...

Έχει πέσει τόση πείνα εκεί πέρα τύπε που θα τα φάνε τα φίδια και θα κάνουν και πάρτυ!!!! :grin: :grin: :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
σωστο ! αλλα εγω θελω να εχουμε και νεκρους, κανα αλληλεγγυο πρωτα και μετα λαθρο... αχ και να ημουνα στα ματ ποσα κεφαλια θα ανοιγαααααα
κάποιοι λένε  μονο τους αλληλέγυους τύπε  :ak: :ak: και τους λάθρο με ευγένεια στα hot spots και απο εκει σε πλοια όπως το παναγια τηνου με προορισμο την Ευρώπη,αλλα δεν ειναι σωστα τέτοια πραγματα

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ναι τυπε μου...ενα τροχοσπιτο και μια πουτανα και θα χεστουμε στο ταλιρο αλλα να δινει και κωλο

esena perimenan nomizeis>... ανοιξαν ενα βαγονι μπουρδελο με πουτανες με 5 ευρω αν θυμαμαι καλα

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Αρχίζει την Τρίτη το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση για την εκκένωση της Ειδομένης. Οι επιτελείς της Κατεχάκη αποφάσισαν σήμερα τις λεπτομέρειες του επιχειρησιακού σχεδίου στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι οι συναρμόδιοι φορείς.
Σύμφωνα με το σχέδιο η περιοχή έχει χωριστεί σε τομείς, ξεκινώντας από τα σημεία που είναι κοντά στον κεντρικό δρόμο και θα προχωρούν προς τα σύνορα. Στην περιοχή θα φτάσουν αστυνομικές δυνάμεις και μάλιστα ήδη ξεκινούν από την Αττική πάνω από 10 διμοιρίες. Την ίδια ώρα θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και στα κέντρα φιλοξενίας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πάνω από την Ειδομένη θα πετά το ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας το οποίο θα δίνει απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.
Όσοι επεξεργάστηκαν το σχέδιο πιστεύουν ότι θα διαρκέσει από λίγες ημέρες μέχρι και μια εβδομάδα ενώ 8.500 άτομα θα μεταφερθούν με λεωφορεία σε δομές φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα.
Η εντολή που δόθηκε είναι να μην υπάρξουν σκηνές βίας και να αποφεύγονται οι εντάσεις.
Επίσης θα δημιουργηθεί μια ζώνη ασφαλείας μέσα από την οποία δεν θα μπορούν να κινούνται άτομα που δεν έχουν σχέση με την επιχείρηση.
Πάντως ο προβληματισμός ,για το αν θα είναι επαρκείς οι δομές που υπάρχουν για να φιλοξενήσουν τα άτομα από την Ειδομένη, παραμένει.

Πηγή:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αν γινει νυχτα η επιχειρηση καλο θα ηταν να πεσει καμμια ναπαλμ πρωτα
Για να εχει φως για τους ματατζηδες

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Αν γινει νυχτα η επιχειρηση καλο θα ηταν να πεσει καμμια ναπαλμ πρωτα
Για να εχει φως για τους ματατζηδες

σωστο !! το πατησα κατά λαθος το κουμπι είναι αποδεκτο επιχειρημα στην αεροπορια.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
πανεξυπνος ο τσιπρας, περιμενε πρωτα να παρει τις ψηφους από τους παλαβούς στο κομμα του να μη τους στεναχωρησει και τωρα παει να καθαρισει,

ο κοσμος, ενδιαφέρεται για τους φορους που ερχονται και στ αρχιδια του για τους λαθρο  :S

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
ο κοσμος, ενδιαφέρεται για τους φορους που ερχονται και στ αρχιδια του για τους λαθρο  :S

Ελληνες , με το που εφυγαν τα καναλια εξαφανιστηκε το προβλημα .

πρεπει να γινεται της πουτανας πια στους καταυλισμους .

Μπαινει και το καλοκαιρι τωρα στον νταλα ηλιο θα πιανει σαρανταρια η σκηνη .

Η "κυβερνηση" περιμενει να χασουν την υπόμονη τους οι προσφυγο/λαθρο και να ζητησουν οι ιδιοι να πανε σε "οργανωμενες" δομες (στα Χιλτον που λεει ο Κουρουμπλης)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom