Νέα

Εκδίκηση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Έστω ότι υπήρξε κάποιος ο οποίος αποδεδειγμένα σας έβλαψε (με πολλούς τρόπους και η επιρροή αυτών
σε διάφορους τομείς...), με ποιον τρόπο θα απαντούσατε?

Είναι ένα ερώτημα που με τρώει εδώ και πολύ καιρό και δεν αναφέρομαι σε ερωτική εκδίκηση, αλλά προσωπική.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Έστω ότι υπήρξε κάποιος ο οποίος αποδεδειγμένα σας έβλαψε (με πολλούς τρόπους και η επιρροή αυτών

Είναι ένα ερώτημα που με τρώει εδώ και πολύ καιρό και δεν αναφέρομαι σε ερωτική εκδίκηση, αλλά προσωπική.

Ε πες μας τι έγινε ρε μαν...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ότι έκανε σε σένα θα το βρει από άλλον...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
φιλε οσο βρασιμο εχεις τωρα μεσα σου θα εχεις ακομα κ αν εκδικηθεις,
οτι αδικηθηκες σε ενοχλει οχι οτι δεν απαντησες...

καλημερα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

στειλτου εναν Τσετσενο τυπε....εγγυηση  :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δεν θα έκανα τίποτα απολύτως.

Πρώτον γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ (και δεν θέλεις κάτι τέτοιο, ειδικά σε επαγγελματικά θέματα που εύκολα χαλάς αλλά δύσκολα φτιάχνεις τ' "όνομά" σου) και δεύτερον γιατί μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα, το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις είναι να του δείξεις ότι δεν ασχολείσαι καν μαζί του.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Αν και θα πρέπει να μας δωσεις λεπτομεριες για να καταστρώσουμε ενα ιδανικό σχέδιο ο πιο βασικός κανόνας είναι η υπομονή. ότι και να κάνεις τώρα θα αποτύχει. Πέριμενε, άσε τον θυμό και την ανάγκη για εκδίκηση να σιγοβράζει μέσα σου, φτιάξε ένα σχέδιο και μελετησέ το προσεκτικά και ανάλογα το κακό που θέλεις να κάνεις προχώρα το όταν ο άλλος δε θα το περιμένει. όπως είπε και ενας συγγραφεας κάποτε η εκδίκηση είναι ένα καλό πιάτο όταν σερβίρεται κρύο  ;)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Αν και θα πρέπει να μας δωσεις λεπτομεριες για να καταστρώσουμε ενα ιδανικό σχέδιο ο πιο βασικός κανόνας είναι η υπομονή. ότι και να κάνεις τώρα θα αποτύχει. Πέριμενε, άσε τον θυμό και την ανάγκη για εκδίκηση να σιγοβράζει μέσα σου, φτιάξε ένα σχέδιο και μελετησέ το προσεκτικά και ανάλογα το κακό που θέλεις να κάνεις προχώρα το όταν ο άλλος δε θα το περιμένει. όπως είπε και ενας συγγραφεας κάποτε η εκδίκηση είναι ένα καλό πιάτο όταν σερβίρεται κρύο  ;)

κανε rename σε βελζεβουλης τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αμα ειναι τυροπιταδικο φαγαδικο τετοια,θα το κανουμε οπως ειναι το cαsba στην ομονοια τυπε,γεματο πρεζακιδες απ εξω και οροθετικες πουτανες.. :rockon:

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν θα έκανα τίποτα απολύτως.

Πρώτον γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ (και δεν θέλεις κάτι τέτοιο, ειδικά σε επαγγελματικά θέματα που εύκολα χαλάς αλλά δύσκολα φτιάχνεις τ' "όνομά" σου) και δεύτερον γιατί μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα, το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις είναι να του δείξεις ότι δεν ασχολείσαι καν μαζί του.

το έχω ήδη κάνει, τόσο όσο ήμασταν "συνάδελφοι" όσο και μετά...
όσο για το επαγγελματικό όνομα έχεις δίκιο, αλλά ο συγκεκριμένος είναι υπεύθυνος για το "λέρωμά" του πίσω από την πλάτη μου και σε κλειστές πόρτες...
την τελευταία φορά που τον είδα μου πρότεινε το χέρι του και φυσικά όχι απλά δεν ανταπέδωσα τον χαιρετισμό αλλά ούτε καν γύρισα να τον κοιτάξω, με τους παρευρισκόμενους πρώην συναδέλφους να έχουν παγώσει και να μην ξέρουν τι να πουν...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
αμα ειναι τυροπιταδικο φαγαδικο τετοια,θα το κανουμε οπως ειναι το cαsba στην ομονοια τυπε,γεματο πρεζακιδες απ εξω και οροθετικες πουτανες.. :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γεια σου φιλαρακι μου !!

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:grin:
όχι καμιά σχέση. πολυεθνική είναι...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
το έχω ήδη κάνει, τόσο όσο ήμασταν "συνάδελφοι" όσο και μετά...
όσο για το επαγγελματικό όνομα έχεις δίκιο, αλλά ο συγκεκριμένος είναι υπεύθυνος για το "λέρωμά" του πίσω από την πλάτη μου και σε κλειστές πόρτες...
την τελευταία φορά που τον είδα μου πρότεινε το χέρι του και φυσικά όχι απλά δεν ανταπέδωσα τον χαιρετισμό αλλά ούτε καν γύρισα να τον κοιτάξω, με τους παρευρισκόμενους πρώην συναδέλφους να έχουν παγώσει και να μην ξέρουν τι να πουν...

Μην βιάζεσαι, το ρουφιανιλίκι πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom