Νέα

Εκδιδόμενες με ψυχολογικά θέματα που πιθανόν χρήζουν αγωγής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxppaadd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 385
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Karoulias

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Πως θα τις εκμεταλλευτείς δηλαδή εφόσον εσυ
Είναι σχέσεις εκμετάλλευσης.
Ή θα τις εκμεταλλευτείς ή θα σε εκμεταλλευτούν. Νόμος!
Είσαι ο πελάτης και αυτή η εκδιδόμενη για κάντο πιο λιανα

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
285
Πόντοι
21
Φανταζομαι οι περισσοτεροι γνωριζετε πως περα απο κανναβη και ηρωινη πολλες παιρνουν και αντικαταθλιπτικα για να κανουν οτι κανουν οποτε λογικο να φαινονται σαν να ειναι ετοιμες για το δαφνι.
Σε ενα ντοκιμαντερ παλια ειχα δει πως παιρνουν και ειδικο χαπι πριν κανουν πρωκτικο με τις ωρες αλλα οκ αυτες ηταν πορνοσταρ.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.071
Πόντοι
736
Με ξέχασες και με ενδιαφέρει η οπτική σου

Έγραψες

ολοι ειναι στην αγωγη που επιλέξανε Η απλα τους την δωσανε ..για καποιους ειναι το τσιγαρο ,αλκοολ,πουτανες, πολιτικη ,γυπεδο ,φαρμακα ,φορουμ,και ενα σωρο κατεβατά ..

Αν εγώ κάνω παρέα με αλκοολικούς , πηγαίνω σε πουτανες και είμαι ο καλύτερος επιχειρηματίας, κάπου θα με επιρρεασει. Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας για να καταφέρεις να βγεις αλώβητος απ' τις κακές συνήθειες/παρέες.

Εγώ πχ ήμουν μέσα στο πρόσκαιρο κέρδος, μες το εύκολο σεξ, μες το γήπεδο και τα ναρκωτικά (δεν έκανα εγώ έκανε ο κύκλος μου). Τώρα στα 42 μου προσπαθώ να καθαρίσω και να χαράξω νέο κύκλο. Δυσκολεύομαι αφάνταστα. Δεν κακίζω όμως κανένα πρεζόνι, καμμία πουτανα κλπ.
Για αρχη αν ησουν επιχειρηματίας δεν θα επηρεαζόσουν αντιθετα θα ηξερες για ποιο λογο θα εχεις τον αλκολικο και την πουτανα στη ζωη σου
Για συνέχεια αν δυσκολεύεσαι σε μια αποφαση οπως λες ...τοτε δεν το θελεις αλλα κατι σε αναγκασε ...θελω να μου μιλας ευθεως και οχι μέσω Λαμίας ...
:coffee:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.044
Πόντοι
6.955
Για αρχη αν ησουν επιχειρηματίας δεν θα επηρεαζόσουν αντιθετα θα ηξερες για ποιο λογο θα εχεις τον αλκολικο και την πουτανα στη ζωη σου
Για συνέχεια αν δυσκολεύεσαι σε μια αποφαση οπως λες ...τοτε δεν το θελεις αλλα κατι σε αναγκασε ...θελω να μου μιλας ευθεως και οχι μέσω Λαμίας ...
:coffee:
Θα διαφωνήσω. Οι περισσότεροι σε αυτή τη χώρα δεν ξέρουν τι κάνουν και γιατί το κάνουν γιατί απλά δεν φιλοσοφούν. Φιλοσοφούν για τους άλλους αλλά όχι για τον εαυτό τους.
Έλα πμ αν θες

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
428
Πόντοι
21
Όχι ακριβώς. Εδώ είπαμε θέλουν κοινά σημεία πριν γνωριστούν αλλά με άτομα από τον κύκλο τους. Ο πελάτης δεν λέει πολλά. Τον έχουν γνωρίσει ως πελάτη και ως πελάτης πάλι θα γαμάει όπου βρει. Αυτό δεν αρέσει πολύ στις εκδιδόμενες.
Καλά,μην παίρνεις και όρκο.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
150
Πόντοι
1
Πως θα τις εκμεταλλευτείς δηλαδή εφόσον εσυ

Είσαι ο πελάτης και αυτή η εκδιδόμενη για κάντο πιο λιανα
Πρώτον δεν είσαι απλός πελάτης που θέλει το μωρό του κι άλλα τέτοια σάλια. Είσαι κάτι που παριστάνει τον αγαπητικό, όχι αγαπούλη. Πέφτεις από δίπλα και αφήνεις χρήμα και δώρα. Την ανεβάζεις στα ουράνια με διάφορους τρόπους. Η εκδιδόμενη, γυναίκα είναι έχει αδυναμία στα λεφτά και στα δώρα. Σιγά σιγά την φέρνεις στα νερά σου. Πρώτοι μάγκες σε αυτή την τέχνη είναι οι Αλβανοί. Μόλις σε ερωτευτεί, αρχίζεις να ζητάς λεφτά, να παίζεις με το μυαλό της και πολλές φορές πέφτουν ουσίες στο κόλπο. Την κατάντια ερείπιο να σε βλέπει και να τρέχει ξωπισω σου να σου δίνει όλα της τα λεφτά. Και είναι τόσο τεχνήτες όσοι το κάνουν αυτό που την παρατάνε ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ. Τα δίνουν όλα διότι έχουν ερωτευτεί και πλέον έχουν φλιπάρει. Μην σου φαίνεται απίστευτο. Γίνεται ακόμα και σημερα, τώρα.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
150
Πόντοι
1
Καλά,μην παίρνεις και όρκο.
Εγώ γράφω τι συμβαίνει. Δεν θέλουν πελάτες που έχουν γκόμενους να πηγαίνουν σε άλλες. Θέλουν να μην πηγαίνουν με καμία. Αλλά επειδή τους γνωρισαν ως πελάτες που πηδούν εδώ κι εκεί δεν τους εμπιστεύονται. Οποιαδήποτε εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
428
Πόντοι
21
Εγώ γράφω τι συμβαίνει. Δεν θέλουν πελάτες που έχουν γκόμενους να πηγαίνουν σε άλλες. Θέλουν να μην πηγαίνουν με καμία. Αλλά επειδή τους γνωρισαν ως πελάτες που πηδούν εδώ κι εκεί δεν τους εμπιστεύονται. Οποιαδήποτε εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Αυτό είναι το παράδοξο της υπόθεσης. Αυτές να πηδιουνται αβερτα ,στη δουλειά (και όχι μονο) αλλά ο κακομοίρης μόνο αυτη ,και ν αγαπάει, που κι αυτή πιθανώς θα τη γαμαει με τον καιρό όλο και λιγότερο σαν να ταν κανονικη γκόμενα.

Αλλά γνωστά αυτά.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
150
Πόντοι
1
Αυτό είναι το παράδοξο της υπόθεσης. Αυτές να πηδιουνται αβερτα ,στη δουλειά (και όχι μονο) αλλά ο κακομοίρης μόνο αυτη ,και ν αγαπάει, που κι αυτή πιθανώς θα τη γαμαει με τον καιρό όλο και λιγότερο σαν να ταν κανονικη γκόμενα.

Αλλά γνωστά αυτά.
Ετσι ακριβώς. Σου λέει εμένα είναι η δουλειά μου ενώ εσύ δεν κάνεις την ίδια δουλειά κι αφού πηδιεμαι με άλλους θα με σέβεσαι. Ψάξε βγάλε άκρη. Για αυτές αυτό στέκει.

Karoulias

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Πρώτον δεν είσαι απλός πελάτης που θέλει το μωρό του κι άλλα τέτοια σάλια. Είσαι κάτι που παριστάνει τον αγαπητικό, όχι αγαπούλη. Πέφτεις από δίπλα και αφήνεις χρήμα και δώρα. Την ανεβάζεις στα ουράνια με διάφορους τρόπους. Η εκδιδόμενη, γυναίκα είναι έχει αδυναμία στα λεφτά και στα δώρα. Σιγά σιγά την φέρνεις στα νερά σου. Πρώτοι μάγκες σε αυτή την τέχνη είναι οι Αλβανοί. Μόλις σε ερωτευτεί, αρχίζεις να ζητάς λεφτά, να παίζεις με το μυαλό της και πολλές φορές πέφτουν ουσίες στο κόλπο. Την κατάντια ερείπιο να σε βλέπει και να τρέχει ξωπισω σου να σου δίνει όλα της τα λεφτά. Και είναι τόσο τεχνήτες όσοι το κάνουν αυτό που την παρατάνε ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ. Τα δίνουν όλα διότι έχουν ερωτευτεί και πλέον έχουν φλιπάρει. Μην σου φαίνεται απίστευτο. Γίνεται ακόμα και σημερα, τώρα.
Άρα την έχεις σαν γκόμενα στην τελική και περνάτε και οι δύο καλά γαμαει ο ένας το μυαλό του άλλου.
Βλέπω το έχεις φιλοσοφήσει πολύ το θεμα

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
428
Πόντοι
21
Ετσι ακριβώς. Σου λέει εμένα είναι η δουλειά μου ενώ εσύ δεν κάνεις την ίδια δουλειά κι αφού πηδιεμαι με άλλους θα με σέβεσαι. Ψάξε βγάλε άκρη. Για αυτές αυτό στέκει.

Και άντε θα το πω . Το φέρνω γύρω γύρω . Εσύ λες λίγοι πάνε σε πουτανες ,σε φτύνουν έξω άμα πεις ότι πας στις πουτανες,χίλιες φορές γκόμενα αλλά ταυτόχρονα δείχνεις να μην έχεις αφήσει πουτανα για πουτανα όρθια.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

ntinos-x

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
883
Πόντοι
86
Ακου ενα ωραιο, για να γελασουμε λιγακι.....-ειναι αληθινο-

Εχω μια φιλη-φιλη, που λεμε τα γκομενικα μας, βεβαια δεν γνωριζει ακριβως ποσο ρεμαλι ειμαι....
εγω εκεινο το διαστημα διατηρουσα μια σχεση με μια παντρεμενη και με μια εργαζομενη...........
η φιλη μου γνωριζει ταρω το κανει σαν δευτερη εργασια.....
Μου λεει κατσε να στα ριξω........παιδια οτι θα πω ειναι αληθεια....
η φιλη σπιτισια , οχι τιποτα ξεπεταμενη, οχι χαζη αλλα σπιτισια.....
Ριχνει λοιπον, φαινετε η παντρεμενη ΟΚ,
μου λεει υπαρχει και μια αλλη.....η οποια δεν καταλαβαινω τι λεει η καρτα για αυτην.....
Βλεπω πολλα λεφτα στο κρεβάτι της....δεν καταλαβαινω τι παει να πει.......
μου λεει θα το ριξω ξανα......παλι τα ιδια....πολλα λεφτα απο το κρεβατι της........
μου λεει μαλλον αυτη εχει και αλλον γκομενο που της τα ακουμπαει....δεν εξηγητε αλλιως....

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
150
Πόντοι
1
Και άντε θα το πω . Το φέρνω γύρω γύρω . Εσύ λες λίγοι πάνε σε πουτανες ,σε φτύνουν έξω άμα πεις ότι πας στις πουτανες,χίλιες φορές γκόμενα αλλά ταυτόχρονα δείχνεις να μην έχεις αφήσει πουτανα για πουτανα όρθια.
Έκανα τον κύκλο μου. Πότε δεν ήμουν δέσμιος πουτανάκιας. Από τότε που έπεσε η πορνεία στην Ελλάδα (είναι για γέλια πλέον) τα παράτησα. Τα στατιστικά μου πάντως είναι σωστά. Δεν πάνε πια παρά μόνο λίγοι στις πουτάνες. Απογοήτευση νιώθουν.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
428
Πόντοι
21
Έκανα τον κύκλο μου. Πότε δεν ήμουν δέσμιος πουτανάκιας. Από τότε που έπεσε η πορνεία στην Ελλάδα (είναι για γέλια πλέον) τα παράτησα. Τα στατιστικά μου πάντως είναι σωστά. Δεν πάνε πια παρά μόνο λίγοι στις πουτάνες. Απογοήτευση νιώθουν.
Ε βέβαια αλλά δεν νομίζω ότι είναι η απογοήτευση.

Ολο μέτριες και κάτω του μετρίου φέρνουν ,πάει η πόρτα και η καραφολα σύννεφο ,ούτε τα βασικά και αρκετές πλέον πουτανες κάνουν διαλογή πελατών με διάφορα κριτήρια,ηλικιακα,εμφανισιακά ,πουτσιακά ... Κάνουν κάστινγκ στον πελάτη.

Οι 'κανονικες' έξω ψάχνουν όλες εμφάνιση Κάλβιν Κλάιν με σιξ πακ, ψηλό, ιν άτομο με καργα χρήμα ,Χάι λάιφ,κλαμπ,αμάξια ,βόλτες ,μάσες ,ταξίδια που θα τις καψουρευτει γιατί αξίζουν.

Το παραχεσα.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
150
Πόντοι
1
Άρα την έχεις σαν γκόμενα στην τελική και περνάτε και οι δύο καλά γαμαει ο ένας το μυαλό του άλλου.

Βλέπω το έχεις φιλοσοφήσει πολύ το θεμα
Αν την έχεις σαν γκόμενα καλά είναι. Πιο κάτω ή πιο πάνω δεν λεει. Εγώ μόνο πελάτης υπήρξα όπως σχεδόν όλλοι. Έμαθα όμως τι άλλο παίζεται. Τα κορίτσια μιλάνε πάρα πολύ όταν ψάχνουν να βρουν παρηγοριά η θέλουν να ρολάρουν.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.071
Πόντοι
736
Αν την έχεις σαν γκόμενα καλά είναι. Πιο κάτω ή πιο πάνω δεν λεει. Εγώ μόνο πελάτης υπήρξα όπως σχεδόν όλλοι. Έμαθα όμως τι άλλο παίζεται. Τα κορίτσια μιλάνε πάρα πολύ όταν ψάχνουν να βρουν παρηγοριά η θέλουν να ρολάρουν.
το να θελουμε απλα να χυσουμε οχι?:coffee:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
150
Πόντοι
1
Ε βέβαια αλλά δεν νομίζω ότι είναι η απογοήτευση.

Ολο μέτριες και κάτω του μετρίου φέρνουν ,πάει η πόρτα και η καραφολα σύννεφο ,ούτε τα βασικά και αρκετές πλέον πουτανες κάνουν διαλογή πελατών με διάφορα κριτήρια,ηλικιακα,εμφανισιακά ,πουτσιακά ... Κάνουν κάστινγκ στον πελάτη.

Οι 'κανονικες' έξω ψάχνουν όλες εμφάνιση Κάλβιν Κλάιν με σιξ πακ, ψηλό, ιν άτομο με καργα χρήμα ,Χάι λάιφ,κλαμπ,αμάξια ,βόλτες ,μάσες ,ταξίδια που θα τις καψουρευτει γιατί αξίζουν.

Το παραχεσα.
Απογοήτευση δυστυχώς γιατί έχει πέσει πολύ φολαρία και μπαζολία.
Με αυτή την έννοια. Κι οι έξω ψάχνουν πρίγκηπες. Οπότε κι εμείς ψάχνουμε να γαμάμε κι αν βρεθεί καμία καλή για σχέση το συζητάμε.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
428
Πόντοι
21
Καλά είναι μόνο στην αρχή . Μετά σου γαμαει το μυαλό αναποδα και χάνεις τη μπάλα. Λίγοι αντέχουν τέτοια μουρλα. Μέχρι και στην αυτοκτονία φτάνουν κάποιοι.

Όπως και να έχει ο μόνος που φεύγει αλώβητος,χωρίς ενδοιασμό και την επόμενη μέρα και πάει παρακάτω απλά σαν να φταρνιστηκε είναι η πουτανα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom