Νέα

Εκδιδόμενες με ψυχολογικά θέματα που πιθανόν χρήζουν αγωγής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxppaadd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 385
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
37
Like
35.073
Πόντοι
11.146
...αποφθεγματα σοφιας κ εμπειριων :confused::confused::confused:
Black-Cat-And-Coffee-Watercol.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.409
Πόντοι
6.955
Ερωτεύονται οι μαλάκες. Άπαξ κι η άλλη είναι πουτάνα σημαίνει ότι δεν κάνει για σχέση. Για να ερωτευτείς λοιπόν μια τέτοια πρέπει να είσαι συναισθηματικό ερείπιο ή να είσαι πρόσφορο έδαφος να μαλακιστείς.

Υ.Γ εσκαμμένα έγραψα. Όχι εσκεμμένα .
Αδελφέ μη δικάζεις, οι άνθρωποι εχουν συναισθήματα, άρα και ευαλωτοτητα.

• Like
Αντιδράσεις: Hase

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
334
Πόντοι
21
Αδελφέ μη δικάζεις, οι άνθρωποι εχουν συναισθήματα, άρα και ευαλωτοτητα.
Δεν δικάζω. Διατυπώνω στάνταρ. Μόνο τότε είμαι απόλυτος. Είναι στάνταρ ότι αν ένας ερωτευτεί μια εκδιδόμενη θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο. Δεν έχω δει κανέναν να τα καταφέρνει κι έχω δει πολλούς. Είναι πάθηση αυτό ψυχολογικής υφής. Νομίζουν ότι θα την σώσουν και θα τους χρωστάει την ζωή της. Ό,τι είναι ήρωες κτλ. Στο τέλος τους μαζεύω με το κουταλάκι ως καταθλιπτικά ναυάγια. Δεν ξέρουν από τέτοιες σχέσεις. Αυτές οι σχέσεις είναι άλλου είδους.

Karoulias

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
31
Πόντοι
0
Έτσι έπαθα με την Βαλέρια από Διδύμου και με την Αθηνά. Και οι δύο κάποια στιγμή άρχισαν τις ζημιές. Από ονειρικά γσμησια φτάσαμε στο νομό γαμησι γιατί έκανα το λάθος με τη μεν Βαλέρια μια φορά να περάσω και να μην μπω στο δωμάτιο , και με τη δε Αθηνά, να της πω κάτι προσωπικό και έκανε σκηνικό ζήλιας...

Γιατί να τα κάνω εγώ αυτά; Θα την εξομολογήσω; Δεν με νοιάζει. Συναλλαγή κάνουμε, όχι παρέα.
Γιατί να τα κάνω εγώ αυτά; Θα την εξομολογήσω; Δεν με νοιάζει. Συναλλαγή κάνουμε, όχι παρέα.
Ισχύει γι'αυτό δεν ξανά πήγα

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
473
Πόντοι
21
εγω παω με πορνες γιατι πληρωνεις ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΑΓΚΗ χ ποσο και ειναι 100% σιγουρο πως θα γαμησεις

με σχεση πληρωνεις πληρωνεις πληρωνεις και για να γαμησεις πρεπει το ουρανιο τοξο να καταληξει στο μουνι της για να μην σου πει "ειμαι κουρασμενη"
Καλά,πλέον δεν είναι 100%. Τώρα έχουμε ινσταγκραμικες πουτανες σταρ που μοιράζουν πόρτες και καραφολες αβερτα.

Karoulias

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
31
Πόντοι
0
Τ
Δεν δικάζω. Διατυπώνω στάνταρ. Μόνο τότε είμαι απόλυτος. Είναι στάνταρ ότι αν ένας ερωτευτεί μια εκδιδόμενη θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο. Δεν έχω δει κανέναν να τα καταφέρνει κι έχω δει πολλούς. Είναι πάθηση αυτό ψυχολογικής υφής. Νομίζουν ότι θα την σώσουν και θα τους χρωστάει την ζωή της. Ό,τι είναι ήρωες κτλ. Στο τέλος τους μαζεύω με το κουταλάκι ως καταθλιπτικά ναυάγια. Δεν ξέρουν από τέτοιες σχέσεις. Αυτές οι σχέσεις είναι άλλου είδους.
Για πες τι είδους είναι;

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
473
Πόντοι
21
4 ποστ μαζεμένα έκανες για να συμφωνήσεις μαζί μου τελικά ότι κι οι δυο έχουν ψυχολογικά.
Συμφωνώ,δεν λέω, αλλά και διαφωνώ συγχρόνως.

Πάντως δείχνεις να έχεις αρκετή εμπειρία με πουτανες.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
74
Like
4.427
Πόντοι
2.666
Παθολογικα πραγματα...βεβαια επειδη στη ζωη ολα μπορουν να συμβουν..εχει νοημα μονο..αν...τυχει σε καποιον κι ερωτευτει κοπελα του χωρου...να δειξει το ιδιο και αυτη...και φυσικα να φυγει μαζι του, αλλαζοντας σταδιακα πορεια ζωης..κατι εξαιρετικα σπανιο..μονο αν συμβει κατι τετοιο εχει νοημα

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
334
Πόντοι
21
Συμφωνώ,δεν λέω, αλλά και διαφωνώ συγχρόνως.

Πάντως δείχνεις να έχεις αρκετή εμπειρία με πουτανες.
Αφού συμφωνείς και διαφωνείς καλό είναι. Έχω αρκετή εμπειρία επειδή είμαι παρατηρητικός. Μόνο αυτό το ατού έχω σε σχέση με άλλους.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.409
Πόντοι
6.955
Αδελφέ, όταν ενώνεις δυο κορμιά, μεταφέρεις και ενέργεια. Όπως είπα και πριν 1000 φορές να είσαι Οκ και να το δεις σαν συναλλαγή, είτε ως πελάτης είτε ως ιερόδουλη, τη 1001η δεν ξέρεις πώς θα κάτσει η μπίλια.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
473
Πόντοι
21
Αφού συμφωνείς και διαφωνείς καλό είναι. Έχω αρκετή εμπειρία επειδή είμαι παρατηρητικός. Μόνο αυτό το ατού έχω σε σχέση με άλλους.
Δλδ αυτά που λες για πουτανες τα λες από αυτά που ακούς από αλλους

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
334
Πόντοι
21
Αδελφέ, όταν ενώνεις δυο κορμιά, μεταφέρεις και ενέργεια. Όπως είπα και πριν 1000 φορές να είσαι Οκ και να το δεις σαν συναλλαγή, είτε ως πελάτης είτε ως ιερόδουλη, τη 1001η δεν ξέρεις πώς θα κάτσει η μπίλια.
Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά είναι τι αρχές έχει κάποιος. Αν μάθεις έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης δεν φεύγεις από εκεί. Θες να μην είμαι απόλυτος; ωραία δεν είμαι. 99,9% δεν ερωτεύεσαι. 100% δεν κατάντιας να τις ερωτεύεσαι όλες σαν μερικούς μερικούς.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
414
Πόντοι
26
μα για να κανουν αυτη την δουλεια ειναι δυνατόν να ειναι καλά στα μυαλά τους?Αν θελετε να μιλησουμε σοβαρά οποια γυναικα κανει τετοιο επαγγελμα(ιεροδουλη,πορνοσταρ,στριπτιζού) τοτε πιστευω οτι κουβαλαει σιγουρα μια δόση τρελας,αλλιως θα κοιταγε να βρει μια αλλη δουλεια.βεβαια κι εμεις που παμε με αυτες δεν θεωρειται φυσιολογικο αν το πεις σε εναν γιατρο(οτι δηλαδη σ αρεσει να πηγαινεις με πορνες)κι οχι να κανεις μια σχεση
Εγώ το έχω πει σε γιατρούς (πληθυντικός: όχι έναν)

Το τί είναι φυσιολογικό και τί όχι είναι πολύ σχετικό, αν βάλεις κάτω διάφορες παραμέτρους. Δεν είναι όλα άσπρα και μαύρα

• Like

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
334
Πόντοι
21
Δλδ αυτά που λες για πουτανες τα λες από αυτά που ακούς από αλλους
Όχι. Παρατηρώ τι γίνεται μεταξύ τους ακούω τα λόγια τους, βλέπω τις αλλαγές που παρουσιάζουν και κρίνω λαμβάνοντας υπόψην και τα δικά μου πορνο-γεγονότα.

• Like

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
334
Πόντοι
21
Παθολογικα πραγματα...βεβαια επειδη στη ζωη ολα μπορουν να συμβουν..εχει νοημα μονο..αν...τυχει σε καποιον κι ερωτευτει κοπελα του χωρου...να δειξει το ιδιο και αυτη...και φυσικα να φυγει μαζι του, αλλαζοντας σταδιακα πορεια ζωης..κατι εξαιρετικα σπανιο..μονο αν συμβει κατι τετοιο εχει νοημα
Ακριβώς! Ο τελευταίος που ξέρω είχε ένα μαγαζί και το έχασε όλο επειδή το φούνταρε. Τον ένοιαζε η εκδιδόμενη αντί για την ταμειακή. Δεν τα έκανε καλά.

ntinos-x

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
962
Πόντοι
86
Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά είναι τι αρχές έχει κάποιος. Αν μάθεις έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης δεν φεύγεις από εκεί. Θες να μην είμαι απόλυτος; ωραία δεν είμαι. 99,9% δεν ερωτεύεσαι. 100% δεν κατάντιας να τις ερωτεύεσαι όλες σαν μερικούς μερικούς.
Για τις περισσοτερες, ο πελατης δεν παυει να ειναι παντα πελατης......
περα απο τα τυχον οποια αγαπητιλικια.....
ξερουν ποιες ειναι και τι κανουν.........δυσκολο να πιστεψει οτι μπορει να φτιαξει την ζωη της με πελατη,
οχι χαζοσχεση η αγαπητιλικι.....αυτο μπορει να συμβη....
εννοω να ζησουν επισημα μαζι........

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
473
Πόντοι
21
Διαρρηγνύω τα πτυχία μου μ αυτό νημα. Διαβάζω πρωτάκουστα. Δεν βγάζεις άκρη με τις πουτανες και οι πουτανιάρηδες είναι άρρωστοι.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
74
Like
4.427
Πόντοι
2.666
Ακριβώς! Ο τελευταίος που ξέρω είχε ένα μαγαζί και το έχασε όλο επειδή το φούνταρε. Τον ένοιαζε η εκδιδόμενη αντί για την ταμειακή. Δεν τα έκανε καλά.
Εμ..αρρωστα πραγματα..και μονο που καταστραφηκε φσινεται ποσο λαθος ηταν..κσο η εκδιδομενη..τι εκανε γι αυτον?? Τιποτα προφανως..συνεχιζει ακαθεκτη τα ραντεβου της...

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
334
Πόντοι
21
Για τις περισσοτερες, ο πελατης δεν παυει να ειναι παντα πελατης......
περα απο τα τυχον οποια αγαπητιλικια.....
ξερουν ποιες ειναι και τι κανουν.........δυσκολο να πιστεψει οτι μπορει να φτιαξει την ζωη της με πελατη,
οχι χαζοσχεση η αγαπητιλικι.....αυτο μπορει να συμβη....
εννοω να ζησουν επισημα μαζι........
Ε βέβαια. Ισχυρή βάση στο μυαλό τους αυτό. Μπορεί να σαλιαριζει κάποια, να παίζουν όμορφα κι ωραία με κάποιον αλλά αν σοβαρέψει το πράγμα, δεν θα ταιριάξει με τον πελάτη. Έχει πέσει antivirus στο μυαλό της ότι αυτός δηλαδή ο πελάτης την γνώρισε ως πελάτης και μοιραία μπορεί να γνωρίσει άλλη έτσι. Δεν την βολεύει αυτή η σκέψη. Red alert, red alert.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom