You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκδιδόμενες με ψυχολογικά θέματα που πιθανόν χρήζουν αγωγής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxppaadd
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 385
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.409
- Πόντοι
- 6.955
Αδελφέ μη δικάζεις, οι άνθρωποι εχουν συναισθήματα, άρα και ευαλωτοτητα.Ερωτεύονται οι μαλάκες. Άπαξ κι η άλλη είναι πουτάνα σημαίνει ότι δεν κάνει για σχέση. Για να ερωτευτείς λοιπόν μια τέτοια πρέπει να είσαι συναισθηματικό ερείπιο ή να είσαι πρόσφορο έδαφος να μαλακιστείς.
Υ.Γ εσκαμμένα έγραψα. Όχι εσκεμμένα .
Δεν δικάζω. Διατυπώνω στάνταρ. Μόνο τότε είμαι απόλυτος. Είναι στάνταρ ότι αν ένας ερωτευτεί μια εκδιδόμενη θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο. Δεν έχω δει κανέναν να τα καταφέρνει κι έχω δει πολλούς. Είναι πάθηση αυτό ψυχολογικής υφής. Νομίζουν ότι θα την σώσουν και θα τους χρωστάει την ζωή της. Ό,τι είναι ήρωες κτλ. Στο τέλος τους μαζεύω με το κουταλάκι ως καταθλιπτικά ναυάγια. Δεν ξέρουν από τέτοιες σχέσεις. Αυτές οι σχέσεις είναι άλλου είδους.Αδελφέ μη δικάζεις, οι άνθρωποι εχουν συναισθήματα, άρα και ευαλωτοτητα.
Έτσι έπαθα με την Βαλέρια από Διδύμου και με την Αθηνά. Και οι δύο κάποια στιγμή άρχισαν τις ζημιές. Από ονειρικά γσμησια φτάσαμε στο νομό γαμησι γιατί έκανα το λάθος με τη μεν Βαλέρια μια φορά να περάσω και να μην μπω στο δωμάτιο , και με τη δε Αθηνά, να της πω κάτι προσωπικό και έκανε σκηνικό ζήλιας...
Γιατί να τα κάνω εγώ αυτά; Θα την εξομολογήσω; Δεν με νοιάζει. Συναλλαγή κάνουμε, όχι παρέα.
Ισχύει γι'αυτό δεν ξανά πήγαΓιατί να τα κάνω εγώ αυτά; Θα την εξομολογήσω; Δεν με νοιάζει. Συναλλαγή κάνουμε, όχι παρέα.
Καλά,πλέον δεν είναι 100%. Τώρα έχουμε ινσταγκραμικες πουτανες σταρ που μοιράζουν πόρτες και καραφολες αβερτα.εγω παω με πορνες γιατι πληρωνεις ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΑΓΚΗ χ ποσο και ειναι 100% σιγουρο πως θα γαμησεις
με σχεση πληρωνεις πληρωνεις πληρωνεις και για να γαμησεις πρεπει το ουρανιο τοξο να καταληξει στο μουνι της για να μην σου πει "ειμαι κουρασμενη"
Τ
Για πες τι είδους είναι;Δεν δικάζω. Διατυπώνω στάνταρ. Μόνο τότε είμαι απόλυτος. Είναι στάνταρ ότι αν ένας ερωτευτεί μια εκδιδόμενη θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο. Δεν έχω δει κανέναν να τα καταφέρνει κι έχω δει πολλούς. Είναι πάθηση αυτό ψυχολογικής υφής. Νομίζουν ότι θα την σώσουν και θα τους χρωστάει την ζωή της. Ό,τι είναι ήρωες κτλ. Στο τέλος τους μαζεύω με το κουταλάκι ως καταθλιπτικά ναυάγια. Δεν ξέρουν από τέτοιες σχέσεις. Αυτές οι σχέσεις είναι άλλου είδους.
Συμφωνώ,δεν λέω, αλλά και διαφωνώ συγχρόνως.4 ποστ μαζεμένα έκανες για να συμφωνήσεις μαζί μου τελικά ότι κι οι δυο έχουν ψυχολογικά.
Πάντως δείχνεις να έχεις αρκετή εμπειρία με πουτανες.
Παθολογικα πραγματα...βεβαια επειδη στη ζωη ολα μπορουν να συμβουν..εχει νοημα μονο..αν...τυχει σε καποιον κι ερωτευτει κοπελα του χωρου...να δειξει το ιδιο και αυτη...και φυσικα να φυγει μαζι του, αλλαζοντας σταδιακα πορεια ζωης..κατι εξαιρετικα σπανιο..μονο αν συμβει κατι τετοιο εχει νοημαΔεν δικάζω. Διατυπώνω στάνταρ. Μόνο τότε είμαι απόλυτος. Είναι στάνταρ ότι αν ένας ερωτευτεί μια εκδιδόμενη θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο. Δεν έχω δει κανέναν να τα καταφέρνει κι έχω δει πολλούς. Είναι πάθηση αυτό ψυχολογικής υφής. Νομίζουν ότι θα την σώσουν και θα τους χρωστάει την ζωή της. Ό,τι είναι ήρωες κτλ. Στο τέλος τους μαζεύω με το κουταλάκι ως καταθλιπτικά ναυάγια. Δεν ξέρουν από τέτοιες σχέσεις. Αυτές οι σχέσεις είναι άλλου είδους.
Είναι σχέσεις εκμετάλλευσης.Τ
Για πες τι είδους είναι;
Ή θα τις εκμεταλλευτείς ή θα σε εκμεταλλευτούν. Νόμος!
Αφού συμφωνείς και διαφωνείς καλό είναι. Έχω αρκετή εμπειρία επειδή είμαι παρατηρητικός. Μόνο αυτό το ατού έχω σε σχέση με άλλους.Συμφωνώ,δεν λέω, αλλά και διαφωνώ συγχρόνως.
Πάντως δείχνεις να έχεις αρκετή εμπειρία με πουτανες.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.409
- Πόντοι
- 6.955
Αδελφέ, όταν ενώνεις δυο κορμιά, μεταφέρεις και ενέργεια. Όπως είπα και πριν 1000 φορές να είσαι Οκ και να το δεις σαν συναλλαγή, είτε ως πελάτης είτε ως ιερόδουλη, τη 1001η δεν ξέρεις πώς θα κάτσει η μπίλια.Δεν δικάζω. Διατυπώνω στάνταρ. Μόνο τότε είμαι απόλυτος. Είναι στάνταρ ότι αν ένας ερωτευτεί μια εκδιδόμενη θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο. Δεν έχω δει κανέναν να τα καταφέρνει κι έχω δει πολλούς. Είναι πάθηση αυτό ψυχολογικής υφής. Νομίζουν ότι θα την σώσουν και θα τους χρωστάει την ζωή της. Ό,τι είναι ήρωες κτλ. Στο τέλος τους μαζεύω με το κουταλάκι ως καταθλιπτικά ναυάγια. Δεν ξέρουν από τέτοιες σχέσεις. Αυτές οι σχέσεις είναι άλλου είδους.
Δλδ αυτά που λες για πουτανες τα λες από αυτά που ακούς από αλλουςΑφού συμφωνείς και διαφωνείς καλό είναι. Έχω αρκετή εμπειρία επειδή είμαι παρατηρητικός. Μόνο αυτό το ατού έχω σε σχέση με άλλους.
Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά είναι τι αρχές έχει κάποιος. Αν μάθεις έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης δεν φεύγεις από εκεί. Θες να μην είμαι απόλυτος; ωραία δεν είμαι. 99,9% δεν ερωτεύεσαι. 100% δεν κατάντιας να τις ερωτεύεσαι όλες σαν μερικούς μερικούς.Αδελφέ, όταν ενώνεις δυο κορμιά, μεταφέρεις και ενέργεια. Όπως είπα και πριν 1000 φορές να είσαι Οκ και να το δεις σαν συναλλαγή, είτε ως πελάτης είτε ως ιερόδουλη, τη 1001η δεν ξέρεις πώς θα κάτσει η μπίλια.
Εγώ το έχω πει σε γιατρούς (πληθυντικός: όχι έναν)μα για να κανουν αυτη την δουλεια ειναι δυνατόν να ειναι καλά στα μυαλά τους?Αν θελετε να μιλησουμε σοβαρά οποια γυναικα κανει τετοιο επαγγελμα(ιεροδουλη,πορνοσταρ,στριπτιζού) τοτε πιστευω οτι κουβαλαει σιγουρα μια δόση τρελας,αλλιως θα κοιταγε να βρει μια αλλη δουλεια.βεβαια κι εμεις που παμε με αυτες δεν θεωρειται φυσιολογικο αν το πεις σε εναν γιατρο(οτι δηλαδη σ αρεσει να πηγαινεις με πορνες)κι οχι να κανεις μια σχεση
Το τί είναι φυσιολογικό και τί όχι είναι πολύ σχετικό, αν βάλεις κάτω διάφορες παραμέτρους. Δεν είναι όλα άσπρα και μαύρα
Όχι. Παρατηρώ τι γίνεται μεταξύ τους ακούω τα λόγια τους, βλέπω τις αλλαγές που παρουσιάζουν και κρίνω λαμβάνοντας υπόψην και τα δικά μου πορνο-γεγονότα.Δλδ αυτά που λες για πουτανες τα λες από αυτά που ακούς από αλλους
Ακριβώς! Ο τελευταίος που ξέρω είχε ένα μαγαζί και το έχασε όλο επειδή το φούνταρε. Τον ένοιαζε η εκδιδόμενη αντί για την ταμειακή. Δεν τα έκανε καλά.Παθολογικα πραγματα...βεβαια επειδη στη ζωη ολα μπορουν να συμβουν..εχει νοημα μονο..αν...τυχει σε καποιον κι ερωτευτει κοπελα του χωρου...να δειξει το ιδιο και αυτη...και φυσικα να φυγει μαζι του, αλλαζοντας σταδιακα πορεια ζωης..κατι εξαιρετικα σπανιο..μονο αν συμβει κατι τετοιο εχει νοημα
Για τις περισσοτερες, ο πελατης δεν παυει να ειναι παντα πελατης......Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά είναι τι αρχές έχει κάποιος. Αν μάθεις έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης δεν φεύγεις από εκεί. Θες να μην είμαι απόλυτος; ωραία δεν είμαι. 99,9% δεν ερωτεύεσαι. 100% δεν κατάντιας να τις ερωτεύεσαι όλες σαν μερικούς μερικούς.
περα απο τα τυχον οποια αγαπητιλικια.....
ξερουν ποιες ειναι και τι κανουν.........δυσκολο να πιστεψει οτι μπορει να φτιαξει την ζωη της με πελατη,
οχι χαζοσχεση η αγαπητιλικι.....αυτο μπορει να συμβη....
εννοω να ζησουν επισημα μαζι........
Εμ..αρρωστα πραγματα..και μονο που καταστραφηκε φσινεται ποσο λαθος ηταν..κσο η εκδιδομενη..τι εκανε γι αυτον?? Τιποτα προφανως..συνεχιζει ακαθεκτη τα ραντεβου της...Ακριβώς! Ο τελευταίος που ξέρω είχε ένα μαγαζί και το έχασε όλο επειδή το φούνταρε. Τον ένοιαζε η εκδιδόμενη αντί για την ταμειακή. Δεν τα έκανε καλά.
Ε βέβαια. Ισχυρή βάση στο μυαλό τους αυτό. Μπορεί να σαλιαριζει κάποια, να παίζουν όμορφα κι ωραία με κάποιον αλλά αν σοβαρέψει το πράγμα, δεν θα ταιριάξει με τον πελάτη. Έχει πέσει antivirus στο μυαλό της ότι αυτός δηλαδή ο πελάτης την γνώρισε ως πελάτης και μοιραία μπορεί να γνωρίσει άλλη έτσι. Δεν την βολεύει αυτή η σκέψη. Red alert, red alert.Για τις περισσοτερες, ο πελατης δεν παυει να ειναι παντα πελατης......
περα απο τα τυχον οποια αγαπητιλικια.....
ξερουν ποιες ειναι και τι κανουν.........δυσκολο να πιστεψει οτι μπορει να φτιαξει την ζωη της με πελατη,
οχι χαζοσχεση η αγαπητιλικι.....αυτο μπορει να συμβη....
εννοω να ζησουν επισημα μαζι........