Ε ναι ολα συμβαινουν ακομη και κοπελα του χωρου μπορει να βγαλει καποια feelings σε πελατη καλο ερωτικο πετιποιημενο..δε σημαινει και κατι ομως..ολα εμπειριες ζωης ειναιΌταν καταλαβεις την ψυχοσύνθεση τους θα δεις ότι είναι άνθρωποι και αυτές και το κάνουν για το εύκολο χρήμα.
Όλες έχουν ψυχολογικά και επηρεάζονται λίγο η πολύ στη δουλειά τους και βγαίνει αυτό.
Από εκεί που έκανε τοπ σεξ το γύρισε μετά και μου έπιανε την κουβέντα μέσα στο δωμάτιο προφανώς γιατί είχε πέσει ψυχολογικά ψυχολογικά και δεν απέδιδε.
Είχε πεθάνει ο πατέρας της,και χίλια άλλα δύο,αλλά κυρίως αυτό.
Μετά ξεκίναγε την πίπα,σταματάτε μου μίλαγε πάλι για αυτά που την απασχολούν,ξαναξεκιναγε σεξ και ούτω καθεξής.
Η τσατσά να χτυπάει την πόρτα και αυτή να μη δίνει σημασία.
Οπότε δεν κοιτάγε το ρολόι.
Ήθελε κάπου να τα πει να φύγει το βάρος που έχει μέσα της..
Στο τέλος την πήρα αγκαλιά τη σήκωσα στον αέρα και μου λέει έτσι θα με ανεβάσεις στα σκαλιά της εκκλησίας όταν παντρευτούμε.
Από εκεί και πέρα δεν την ξαναπετυχα εκεί και δεν το κυνήγησα.
Έχω και άλλα παραδείγματα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκδιδόμενες με ψυχολογικά θέματα που πιθανόν χρήζουν αγωγής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxppaadd
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 385
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ανταποδιδουν στα πλαισια της δουλειας τους..ενταζει κι ο ανθρωπινος παραγοντας κι ο εκστασιασμος κι εδω μπορει να υπαρξει μεχρι καποιου σημειου..αλλα ως εκει. Η γκομενα σε επιλεγει...τελειως διαφορετικοΣιγά τις επαγγελματίες. Αν ήταν σωστές αφού πήγαινες συνέχεια θα έπρεπε να ανταποδώσουν. Για αυτό παράτα τες όλες και βρες γκόμενες.
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.629
- Πόντοι
- 2.596
Κρυώνετε εκεί πάνω;βαλε λαδι και ελα βραδυ![]()
+17 έχει με ανοιχτό (λίγο) το ένα παράθυρο.
Αργότερα που θα βγω από το ντους θα το φορτώσω με τα θηριώδη κούτσουρα αφού θα βράζουν τα πυρότουβλα...
Πάντως ο καιρός πάει καλά ούτε παγετούς, ούτε αρχίδια μύδια 112, έπεσαν έξω...
Αν συμμορφωθείς θα λάβεις 5κιλο

Συνημμένα
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.102
- Πόντοι
- 366
Μ'αρεσει που ολοι εμεις που "παμε" με εκδιδομενες δεν εχει τυχει να "ερωτευτουμε" ή πως ειμαστε ασχημοι και εχουμε λεφτα για πεταμα και μιλαμε για "καποιους αλλους" , οι "αλλοι" ειναι ετσι , εγω ειμαι στα λογικα μου...
Οχι δεν πινω μπαφους για να κοιμηθω ,
οχι δεν πινω αλκοολ γιατι μου τελειωσε η κοκα κολα ,
οχι δεν τον παιζω καθως σκεφτομαι την πρωην μου ,
οχι εγω ειμαι στα λογικα μου και αυτες ειναι τρελες ,
οχι δεν θελω μια αγκαλια το βραδι προτιμω να δινω 150ε για μιση ωρα γαμησι που οταν γυρισω σπιτι θα κοιμηθω μονος μου στο κρυο στρωμα γιατι τα λεφτα που θα εδινα για πετρελαιο τα εδωσα για να χυσω..
Οχι δεν πινω μπαφους για να κοιμηθω ,
οχι δεν πινω αλκοολ γιατι μου τελειωσε η κοκα κολα ,
οχι δεν τον παιζω καθως σκεφτομαι την πρωην μου ,
οχι εγω ειμαι στα λογικα μου και αυτες ειναι τρελες ,
οχι δεν θελω μια αγκαλια το βραδι προτιμω να δινω 150ε για μιση ωρα γαμησι που οταν γυρισω σπιτι θα κοιμηθω μονος μου στο κρυο στρωμα γιατι τα λεφτα που θα εδινα για πετρελαιο τα εδωσα για να χυσω..
Γιατί να τα κάνω εγώ αυτά; Θα την εξομολογήσω; Δεν με νοιάζει. Συναλλαγή κάνουμε, όχι παρέα.Όταν καταλαβεις την ψυχοσύνθεση τους θα δεις ότι είναι άνθρωποι και αυτές και το κάνουν για το εύκολο χρήμα.
Όλες έχουν ψυχολογικά και επηρεάζονται λίγο η πολύ στη δουλειά τους και βγαίνει αυτό.
Από εκεί που έκανε τοπ σεξ το γύρισε μετά και μου έπιανε την κουβέντα μέσα στο δωμάτιο προφανώς γιατί είχε πέσει ψυχολογικά ψυχολογικά και δεν απέδιδε.
Είχε πεθάνει ο πατέρας της,και χίλια άλλα δύο,αλλά κυρίως αυτό.
Μετά ξεκίναγε την πίπα,σταματάτε μου μίλαγε πάλι για αυτά που την απασχολούν,ξαναξεκιναγε σεξ και ούτω καθεξής.
Η τσατσά να χτυπάει την πόρτα και αυτή να μη δίνει σημασία.
Οπότε δεν κοιτάγε το ρολόι.
Ήθελε κάπου να τα πει να φύγει το βάρος που έχει μέσα της..
Στο τέλος την πήρα αγκαλιά τη σήκωσα στον αέρα και μου λέει έτσι θα με ανεβάσεις στα σκαλιά της εκκλησίας όταν παντρευτούμε.
Από εκεί και πέρα δεν την ξαναπετυχα εκεί και δεν το κυνήγησα.
Έχω και άλλα παραδείγματα.
Τι σχέση έχουν αυτά που λες;Και η γκομενα σου ρε φίλε από τους προηγούμενους ξερή να γαμιαται και δωράκια δεχόταν και δέχεται αν της κανείς. Και το ψέμα της θα πει και το παραμύθι ,ρολόι θα κοιτάζει όταν το αγοράσεις για να σου υπενθυμίζει πόσο άργησες και τι ώρα γύρισες .
Η γκόμενα προσφέρει καλύτερο γαμήσι. Λήγει εκεί η συζήτηση. Τα υπόλοιπα είναι μαλακιές.
Συγκρίνουμε γκόμενα με πουτάνα. Το έχουν κάνει εδώ μέσα άπειρες φορές και λένε μαλακιές για να χρυσωνουν το χάπι τους. Η γκόμενα είναι κλάσεις ανώτερη στο γαμήσι. Η πουτάνα απλά προσποιείται. Αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα σε συντριπτικό ποσοστό. Δεν μας νοιάζουν οι εξαιρέσεις. Δεν συγκρίνουμε το αν θα πάει κάτι στραβα για να μπορέσετε να βάλετε μαλακίες στην συζήτηση..Πολυ το εξαντλειτε το θεμα..πας με ιεροδουλη για να περασεις καλα..καποιες ξερουν και στο προσφερουν σαν να ειναι γκομενα σου..βλεπουν τι θελεις και στο προσφερουν..στα πλαισια της δουλειας τους παντα..η φαση με κοπελα εξω ειναι κατι αλλο..και σαφως δεν αντικαθισταται με σεξ με κοπελες του χωρου..τι συγκρινετε...ανομοιες φασεις?
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.071
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους.....αντε να πω και εγω τα δικα μου......
Οποιος θελει συναισθημα,Ερωτα ,συντροφικοτητα κλπ βρισκει Γκομενα......
Οποιος θελει Σεξ χωρις συναισθημα,συντροφικοτητα κλπ βρισκει πορνες....
Δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει...απολαυστε οτι θελετε χωρις ντροπες....
ΗΜΟΥΝ,ΕΙΜΑΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΝΟΣ.ΕΓΓΕΝΗΘΗ ΕΤΣΙ.
Καλα να περνατε....
Οποιος θελει συναισθημα,Ερωτα ,συντροφικοτητα κλπ βρισκει Γκομενα......
Οποιος θελει Σεξ χωρις συναισθημα,συντροφικοτητα κλπ βρισκει πορνες....
Δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει...απολαυστε οτι θελετε χωρις ντροπες....
ΗΜΟΥΝ,ΕΙΜΑΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΝΟΣ.ΕΓΓΕΝΗΘΗ ΕΤΣΙ.
Καλα να περνατε....
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.409
- Πόντοι
- 6.955
Το ότι είναι άνθρωποι και αυτές και μπορεί να καψουρευτουν το σκέφτεσαι;Σιγά τις επαγγελματίες. Αν ήταν σωστές αφού πήγαινες συνέχεια θα έπρεπε να ανταποδώσουν. Για αυτό παράτα τες όλες και βρες γκόμενες.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.409
- Πόντοι
- 6.955
Για να σε βοηθήσω, είμαστε οι 5 άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόμαστεΓια να κανω τη σουμα μου ..
1 ..ολοι ειναι στην αγωγη που επιλέξανε Η απλα τους την δωσανε ..για καποιους ειναι το τσιγαρο ,αλκοολ,πουτανες, πολιτικη ,γυπεδο ,φαρμακα ,φορουμ,και ενα σωρο κατεβατά ..
2.. Ως γνωστο διστυχως οι περισοτεροι βλεπουν την ζωη μεχρι εκει που φτανει το μυαλο τους ,κατι σαν το χαλασμενο τηλεφονο , δηλαδη οτι αρπαξε το αυτι τους και το ματι τους το κανανε ολοκληρομενη αποψη για καποιον
3.. Οταν καποιος εχει προβλημα και δεν μπορουμε να βοηθησουμε κανουμε στην ακρη για να μην τον κανουμε χειροτερα τον ανθρωπο ..
4. Για αυτους που ψαχνουν τα αρρωστα ατομα για να νιωσουν υγιής εχουν το ταλεντο να τραβουν τα φωτα και να τα χρησιμοποιουν αναλογα με το τι θελουν να κανουν ,,αυτοματα δηλαδη βλεπουμε ποσο χειριστικο ατομο ειναι στο αδυναμο ..χαρακτηριστικο τους ειναι να κρυβονται απο τους πραγματικα δυνατους ,δηλαδη και θρασύδειλοι...
5.. βαλε λαδι και ελα βραδυ![]()
Εφόσον εγώ δεν ερωτεύομαι τέτοιες και δεν δίνω δικαιώματα δεν με απασχολεί τι κάνουν. Με εμένα απαιτώ να είναι τυπικές και να περνάω καλά. Στα παπάρια μου αν έχουν δύσκολες μέρες. Εγώ είμαι εύκολος πελάτης και έχω κι εγώ δύσκολες μέρες αλλά δεν το δείχνω. Τελικά εγώ είμαι πιο επαγγελματίας μου φαίνεται.Το ότι είναι άνθρωποι και αυτές και μπορεί να καψουρευτουν το σκέφτεσαι;
Σωστή και λογική ανάλυση. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι οι καβγάδες γίνονται όταν κάποιος φύγει από τα εσκαμμένα; Ξέρεις κάθε πόσο συχνά συμβαίνει αυτό;Για να κανω τη σουμα μου ..
1 ..ολοι ειναι στην αγωγη που επιλέξανε Η απλα τους την δωσανε ..για καποιους ειναι το τσιγαρο ,αλκοολ,πουτανες, πολιτικη ,γυπεδο ,φαρμακα ,φορουμ,και ενα σωρο κατεβατά ..
2.. Ως γνωστο διστυχως οι περισοτεροι βλεπουν την ζωη μεχρι εκει που φτανει το μυαλο τους ,κατι σαν το χαλασμενο τηλεφονο , δηλαδη οτι αρπαξε το αυτι τους και το ματι τους το κανανε ολοκληρομενη αποψη για καποιον
3.. Οταν καποιος εχει προβλημα και δεν μπορουμε να βοηθησουμε κανουμε στην ακρη για να μην τον κανουμε χειροτερα τον ανθρωπο ..
4. Για αυτους που ψαχνουν τα αρρωστα ατομα για να νιωσουν υγιής εχουν το ταλεντο να τραβουν τα φωτα και να τα χρησιμοποιουν αναλογα με το τι θελουν να κανουν ,,αυτοματα δηλαδη βλεπουμε ποσο χειριστικο ατομο ειναι στο αδυναμο ..χαρακτηριστικο τους ειναι να κρυβονται απο τους πραγματικα δυνατους ,δηλαδη και θρασύδειλοι...
5.. βαλε λαδι και ελα βραδυ![]()
Τελευταία τροποποίηση:
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.409
- Πόντοι
- 6.955
ο άνθρωπος δεν είναι μηχανάκι να πατήσει ένα κουμπί και να πει "θα ερωτευτώ" ή "δεν θα ερωτευτώ". 1000 φορές θα πας με τους κανόνες και το πρωτόκολλο και την 1001η θα τα κάνεις μαντάρα.Εφόσον εγώ δεν ερωτεύομαι τέτοιες και δεν δίνω δικαιώματα δεν με απασχολεί τι κάνουν. Με εμένα απαιτώ να είναι τυπικές και να περνάω καλά. Στα παπάρια μου αν έχουν δύσκολες μέρες. Εγώ είμαι εύκολος πελάτης και έχω κι εγώ δύσκολες μέρες αλλά δεν το δείχνω. Τελικά εγώ είμαι πιο επαγγελματίας μου φαίνεται.
Τι εννοείς εσκεμμένα;Σωστή και λογική ανάλυση. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι οι καβγάδες γίνονται όταν κάποιος φύγει από τα εσκαμμένα; Ξέρεις κάθε πόσο συχνά συμβαίνει αυτό;
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 736
Τα ορια ειναι διαφορετικα για τον καθε ενα ...για αυτο λεμε πριν να συστηθούμε πρεπει να ξερουμε και ποιοι ειμαστε αλλιως τα μελλούμενα θρύψαλα θα φερουν..Σωστή και λογική ανάλυση. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι οι καβγάδες γίνονται όταν κάποιος φύγει από τα εσκαμμένα; Ξέρεις κάθε πόσο συχνά συμβαίνει αυτό;

Ερωτεύονται οι μαλάκες. Άπαξ κι η άλλη είναι πουτάνα σημαίνει ότι δεν κάνει για σχέση. Για να ερωτευτείς λοιπόν μια τέτοια πρέπει να είσαι συναισθηματικό ερείπιο ή να είσαι πρόσφορο έδαφος να μαλακιστείς.ο άνθρωπος δεν είναι μηχανάκι να πατήσει ένα κουμπί και να πει "θα ερωτευτώ" ή "δεν θα ερωτευτώ". 1000 φορές θα πας με τους κανόνες και το πρωτόκολλο και την 1001η θα τα κάνεις μαντάρα.
Τι εννοείς εσκεμμένα;
Υ.Γ εσκαμμένα έγραψα. Όχι εσκεμμένα .
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 736
δεν καταλαβαΓια να σε βοηθήσω, είμαστε οι 5 άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόμαστε

Εγώ πιστεύω στην καλή θέληση. Αν αυτή γίνει τελείως σκατά τότε καλύτερα να το διαλύσουμε το όποιο θέμα σχέσης.Τα ορια ειναι διαφορετικα για τον καθε ενα ...για αυτο λεμε πριν να συστηθούμε πρεπει να ξερουμε και ποιοι ειμαστε αλλιως τα μελλούμενα θρύψαλα θα φερουν..![]()
Τελευταία τροποποίηση:
TRR
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2005
- Κριτικές
- 7
- Like
- 271
- Πόντοι
- 0
Καλοςςςς μπράβο και όχι μόνο τον Άδωνη....Εάν λάβουμε υπόψιν ότι υπάρχουν άνθρωποι που ψηφιζουν τον αδωνι Γεωργιάδη
και ο πρωθυπουργός τον κάνει υπουργό και μάλιστα σε νευραλγικα υπουργεία ολη η Ελλάδα θέλει φαρμακευτική αγωγή
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.409
- Πόντοι
- 6.955
Έγραψεςδεν καταλαβα![]()
ολοι ειναι στην αγωγη που επιλέξανε Η απλα τους την δωσανε ..για καποιους ειναι το τσιγαρο ,αλκοολ,πουτανες, πολιτικη ,γυπεδο ,φαρμακα ,φορουμ,και ενα σωρο κατεβατά ..
Αν εγώ κάνω παρέα με αλκοολικούς , πηγαίνω σε πουτανες και είμαι ο καλύτερος επιχειρηματίας, κάπου θα με επιρρεασει. Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας για να καταφέρεις να βγεις αλώβητος απ' τις κακές συνήθειες/παρέες.
Εγώ πχ ήμουν μέσα στο πρόσκαιρο κέρδος, μες το εύκολο σεξ, μες το γήπεδο και τα ναρκωτικά (δεν έκανα εγώ έκανε ο κύκλος μου). Τώρα στα 42 μου προσπαθώ να καθαρίσω και να χαράξω νέο κύκλο. Δυσκολεύομαι αφάνταστα. Δεν κακίζω όμως κανένα πρεζόνι, καμμία πουτανα κλπ.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 736
τυπε θα επιστέψω για απαντηση ..πετάγομαι για δουλεια...Έγραψες
ολοι ειναι στην αγωγη που επιλέξανε Η απλα τους την δωσανε ..για καποιους ειναι το τσιγαρο ,αλκοολ,πουτανες, πολιτικη ,γυπεδο ,φαρμακα ,φορουμ,και ενα σωρο κατεβατά ..
Αν εγώ κάνω παρέα με αλκοολικούς , πηγαίνω σε πουτανες και είμαι ο καλύτερος επιχειρηματίας, κάπου θα με επιρρεασει. Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας για να καταφέρεις να βγεις αλώβητος απ' τις κακές συνήθειες/παρέες.
Εγώ πχ ήμουν μέσα στο πρόσκαιρο κέρδος, μες το εύκολο σεξ, μες το γήπεδο και τα ναρκωτικά (δεν έκανα εγώ έκανε ο κύκλος μου). Τώρα στα 42 μου προσπαθώ να καθαρίσω και να χαράξω νέο κύκλο. Δυσκολεύομαι αφάνταστα. Δεν κακίζω όμως κανένα πρεζόνι, καμμία πουτανα κλπ.