Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
τυπε σαν να εχει μουχλα ειναι
DSCN0630_sm.jpg
αδερφε μου τι ειναι αυτο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αδερφε μου τι ειναι αυτο?
Καμμενο μουνοχυμα!
Η καποιο Alien...
Το πραγμα γινεται ολο και πιο αηδιαστικο.
φαντασου να βγηκε απο τον κωλο αυτου του τερατος της γυναικας του bb  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο που κρεμεται στο μουνι της γυναικας του παμμεγιστου :2funny:

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
παρων να βοηθησω και γω..

ειμαι παντρεμενος 7 χρονια. παντρευτηκα τη γυναικα μου απο ερωτα. η καθημερινοτητα τα προβληματα της ζωης κλπ σιγα σιγα με αποξενωσαν. αρχισα παλι τις παλιες μου συνηθειες ,μπουρδελλα μασατζιδικα κλπ. καποια στιγμη αρχισα να ψαχνω αγγελιες .
βρηκα ενα ζευγαρι που ηθελε ανδρα . ημουν ο τυχερος που επελεξαν συναντηθηκαμε μερικες φορες και μετα για διαφορους λογους χαθηκαμε. αυτο που μου εμεινε ηταν οτι αυτος που φτιαχνοταν περισσοτερο απο ολους με το σκηνικο ηταν ο ανδρας της κοπελας.
καποια στιγμη κανοντας σεξ με τη γυναικα μου της ειπα να το κανουμε κι εμεις , συμφωνησε με καποες επιφυλαξεις, ποτε λεγοντας ναι και ποτε οχι.
βαλαμε αγγελια στο olx για 2-3 μερες ,λαβαμε δεκαδες μειλ.
απαντησαμε σε μερικα και τελικα το ραντεβου κλειστηκε στο πριαμμος με εναν ανδρα.
εκει καναμε παρτουζα ,ηταν τρομερη καυλα για μενα να βλεπω τη γυναικα μου να γαμιεται, δεν το περιμενα. απο τοτε ανανεωθηκε η σχεση μας, κανουμε σεξ συνεχεια και σκεφτομαστε να το επαναλαβουμε με περισσοτερα ατομα

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
ειμαι παντρεμενος 7 χρονια. παντρευτηκα τη γυναικα μου απο ερωτα. η καθημερινοτητα τα προβληματα της ζωης κλπ σιγα σιγα με αποξενωσαν. αρχισα παλι τις παλιες μου συνηθειες ,μπουρδελλα μασατζιδικα κλπ. καποια στιγμη αρχισα να ψαχνω αγγελιες .
βρηκα ενα ζευγαρι που ηθελε ανδρα . ημουν ο τυχερος που επελεξαν συναντηθηκαμε μερικες φορες και μετα για διαφορους λογους χαθηκαμε. αυτο που μου εμεινε ηταν οτι αυτος που φτιαχνοταν περισσοτερο απο ολους με το σκηνικο ηταν ο ανδρας της κοπελας.
καποια στιγμη κανοντας σεξ με τη γυναικα μου της ειπα να το κανουμε κι εμεις , συμφωνησε με καποες επιφυλαξεις, ποτε λεγοντας ναι και ποτε οχι.
βαλαμε αγγελια στο olx για 2-3 μερες ,λαβαμε δεκαδες μειλ.
απαντησαμε σε μερικα και τελικα το ραντεβου κλειστηκε στο πριαμμος με εναν ανδρα.
εκει καναμε παρτουζα ,ηταν τρομερη καυλα για μενα να βλεπω τη γυναικα μου να γαμιεται, δεν το περιμενα. απο τοτε ανανεωθηκε η σχεση μας, κανουμε σεξ συνεχεια και σκεφτομαστε να το επαναλαβουμε με περισσοτερα ατομα
  Γιατι δεν με φωναξες ρε φιλε??????????????

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
οχι απλα χοντρη, το χαμηλοτερο της βαρος ηταν στα 16 της χρονια με 142 κιλα... σκήνωμα
Πω πω  οχι ευχαριστω. Και με ποιον εκανε παρτουζα,με κανενα πακιστανο ?  Γιατι με Ελληνα δεν το βλεπω..

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ναι ρε εχει κανει με πακιστανους....και τι εγινε δηλαδη ανθρωποι δεν ειναι και αυτοι

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε εχει κανει με πακιστανους....και τι εγινε δηλαδη ανθρωποι δεν ειναι και αυτοι

Ας πουμε οτι οι πακιστανοι ειναι ανθρωποι, η γυναικα σου μαλλον δεν ειναι παντως.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
για τον πουτσο τρικάβαλο κ οι δυο σας..
Κ εσυ που δηθεν την προμοταρεις κ ξεφτιλιζεις την ηδη ξεφτιλισμενη σου φακλανα..
ΕΛΕΟΣ
Δεν βαρεθηκες να κανεις πλακα στον εαυτο σου ακομα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom