rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
αδερφε μου τι ειναι αυτο?τυπε σαν να εχει μουχλα ειναι
αδερφε μου τι ειναι αυτο?τυπε σαν να εχει μουχλα ειναι
Καμμενο μουνοχυμα!αδερφε μου τι ειναι αυτο?
φαντασου να βγηκε απο τον κωλο αυτου του τερατος της γυναικας του bbΚαμμενο μουνοχυμα!
Η καποιο Alien...
Το πραγμα γινεται ολο και πιο αηδιαστικο.
αδερφε μου τι ειναι αυτο?
Καμμενο μουνοχυμα!
Η καποιο Alien...
Το πραγμα γινεται ολο και πιο αηδιαστικο.
αυτο που κρεμεται στο μουνι της γυναικας του παμμεγιστουφαντασου να βγηκε απο τον κωλο αυτου του τερατος της γυναικας του bb
τυπε σαν να εχει μουχλα ειναι
Πω, πω! Αηδιασα τωρα. Δεν μπορω ουτε να το φανταστω.φαντασου να βγηκε απο τον κωλο αυτου του τερατος της γυναικας του bb
ειμαι παντρεμενος 7 χρονια. παντρευτηκα τη γυναικα μου απο ερωτα. η καθημερινοτητα τα προβληματα της ζωης κλπ σιγα σιγα με αποξενωσαν. αρχισα παλι τις παλιες μου συνηθειες ,μπουρδελλα μασατζιδικα κλπ. καποια στιγμη αρχισα να ψαχνω αγγελιες .
βρηκα ενα ζευγαρι που ηθελε ανδρα . ημουν ο τυχερος που επελεξαν συναντηθηκαμε μερικες φορες και μετα για διαφορους λογους χαθηκαμε. αυτο που μου εμεινε ηταν οτι αυτος που φτιαχνοταν περισσοτερο απο ολους με το σκηνικο ηταν ο ανδρας της κοπελας.
καποια στιγμη κανοντας σεξ με τη γυναικα μου της ειπα να το κανουμε κι εμεις , συμφωνησε με καποες επιφυλαξεις, ποτε λεγοντας ναι και ποτε οχι.
βαλαμε αγγελια στο olx για 2-3 μερες ,λαβαμε δεκαδες μειλ.
απαντησαμε σε μερικα και τελικα το ραντεβου κλειστηκε στο πριαμμος με εναν ανδρα.
εκει καναμε παρτουζα ,ηταν τρομερη καυλα για μενα να βλεπω τη γυναικα μου να γαμιεται, δεν το περιμενα. απο τοτε ανανεωθηκε η σχεση μας, κανουμε σεξ συνεχεια και σκεφτομαστε να το επαναλαβουμε με περισσοτερα ατομα
Βρήκε φίλε. Αργησες!!!!!!!!!!!!παρων να βοηθησω και γω..
Γιατι δεν με φωναξες ρε φιλε??????????????ειμαι παντρεμενος 7 χρονια. παντρευτηκα τη γυναικα μου απο ερωτα. η καθημερινοτητα τα προβληματα της ζωης κλπ σιγα σιγα με αποξενωσαν. αρχισα παλι τις παλιες μου συνηθειες ,μπουρδελλα μασατζιδικα κλπ. καποια στιγμη αρχισα να ψαχνω αγγελιες .
βρηκα ενα ζευγαρι που ηθελε ανδρα . ημουν ο τυχερος που επελεξαν συναντηθηκαμε μερικες φορες και μετα για διαφορους λογους χαθηκαμε. αυτο που μου εμεινε ηταν οτι αυτος που φτιαχνοταν περισσοτερο απο ολους με το σκηνικο ηταν ο ανδρας της κοπελας.
καποια στιγμη κανοντας σεξ με τη γυναικα μου της ειπα να το κανουμε κι εμεις , συμφωνησε με καποες επιφυλαξεις, ποτε λεγοντας ναι και ποτε οχι.
βαλαμε αγγελια στο olx για 2-3 μερες ,λαβαμε δεκαδες μειλ.
απαντησαμε σε μερικα και τελικα το ραντεβου κλειστηκε στο πριαμμος με εναν ανδρα.
εκει καναμε παρτουζα ,ηταν τρομερη καυλα για μενα να βλεπω τη γυναικα μου να γαμιεται, δεν το περιμενα. απο τοτε ανανεωθηκε η σχεση μας, κανουμε σεξ συνεχεια και σκεφτομαστε να το επαναλαβουμε με περισσοτερα ατομα
Εχεις πάρει νούμερο?Γιατι δεν με φωναξες ρε φιλε??????????????
και αμα εβλεπες τη γυναικα του bb, πως θα αντιδρουσες?Γιατι δεν με φωναξες ρε φιλε??????????????
Τι ??? Καμια χοντρη ειναι ?????και αμα εβλεπες τη γυναικα του bb, πως θα αντιδρουσες?
απλα ειπα ενα σεναριο...δεν ξερω μπορει να ειναι κανα μοντελο ,μπορει και οχι ομως ;)Τι ??? Καμια χοντρη ειναι ?????
Τι ??? Καμια χοντρη ειναι ?????
Πω πω οχι ευχαριστω. Και με ποιον εκανε παρτουζα,με κανενα πακιστανο ? Γιατι με Ελληνα δεν το βλεπω..οχι απλα χοντρη, το χαμηλοτερο της βαρος ηταν στα 16 της χρονια με 142 κιλα... σκήνωμα
ναι ρε εχει κανει με πακιστανους....και τι εγινε δηλαδη ανθρωποι δεν ειναι και αυτοι
ναι ρε εχει κανει με πακιστανους....και τι εγινε δηλαδη ανθρωποι δεν ειναι και αυτοι
για τον πουτσο τρικάβαλο κ οι δυο σας..ναι ρε εχει κανει με πακιστανους....και τι εγινε δηλαδη ανθρωποι δεν ειναι και αυτοι