House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ρε σεις ξεκολάτε.Ακούστηκαν οι απόψεις σχεδόν όλες οκ.
Μην αγχωνεσαι.
Μαλακες δεν γαμαω, δεν κινδυνευεις.
Ρε σεις ξεκολάτε.Ακούστηκαν οι απόψεις σχεδόν όλες οκ.
ατίθαση και πονηρή .... μμμμ..... adorable ... αν και δημοτικού ...
μια ερωτηση θελω να κανω και τελος το θρεντ απο μενα.
Την επομενη της παρτουζας πως βλεπεις τη γυναικα σου γιατι να την βλεπεις το ιδιο μετα τα μου μοιαζει απιστευτο
ρε δημητρη εγω δεν καταλαβαινω γιατι να παντρευτεις παρτουζωσου εκει περα με οποια γουσταρεις και φροντισε μην κανεις κοσμο που δεν φταιει δυστυχισμενοΣε περιπτωση παρτουζας με την γυναικα σου η τον ανδρα σου αναλογα τι εισαι
τοτε δεν νομιζω οτι εισαστε ζευγαρι ......
Απλα αρπα κολλα εισαστε μεχρι να ερθει το τελος της σχεσης....
Ετσι το φανταζομαι εγω δηλαδη.
Ακριβως αυτο....ρε δημητρη εγω δεν καταλαβαινω γιατι να παντρευτεις παρτουζωσου εκει περα με οποια γουσταρεις και φροντισε μην κανεις κοσμο που δεν φταιει δυστυχισμενο
ρε δημητρη εγω δεν καταλαβαινω γιατι να παντρευτεις παρτουζωσου εκει περα με οποια γουσταρεις και φροντισε μην κανεις κοσμο που δεν φταιει δυστυχισμενο
εσυ λες παπαριές !! πως δεν είναι θέμα ιδιοκτησίας ? σε ενα κοσμο με 7δις αμθρώπους μονο στη μαλακισμέη δύση *Ευρώπη + ΗΠΑ, υπάρχει η βλακώδης και ανεφάρμοστη ιδέα της ισότητος των 2 φύλων ...
για κοιτα λιγο στον υπόλοιπο κοσμο να δεις τι συμβαίνει ..... η γλώσσα και οι επιταγές της φύσης μιλάνε ...
φατε ενα μαλακα
έχετε μπροστά σας μια ακόμη ελεηνίδα ..... και διαβάζετε τις .... προτροπές της ....
που έχεις αντίρηση ?
νομιζω αναλ ,εχουμε εξαντλησει το θεμα ;) ;)
τον πνιγει το δικιονομιζω αναλ ,εχουμε εξαντλησει το θεμα ;) ;)
φατε ενα μαλακα
Αμα ημουν στη θεση σου θα ειχα αυτοκτονησει.
Κριμα να υπαρχεις ακομα.