Το αύξηση πέους το έβαλε ο AssFiller για ξεκάρφωμα ρε.Μη ψαρώνεις...απο το τζινι βλεπω κανεις δεν ζητα αυξηση πεους ....ουτε καν εγω!
ολοι τρελιτσα ε? τριγωνακια,τεσαρια ,.... Θα πρεπε να βαλετε καιτην επιλογη "τσεκουρι για κοπη πεους με εξτρα λοβοτομη"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Λες να τους έθαψε το χιόνι ???? Ω συμφορά....Εγω ειχα παρει την αλατιερα απο το σπιτι και εριχνα αλατι στον δρομο, λυσα τον εκανα.
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ε ρε καραφλιασμα που χει πεσει με αυτα που ακουμε....
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Έξω τα κόβεις τα νύχια σου ρε Ταλέ τι βίτισο είναι αυτό πάλι???ρε βρασίδος...τρελλός είσαι?..... αφου ρίχνει αβέρτα.....μέσα στο κρύο προσπαθώ να κόψω τα νύχια μου και έχω κόψει 3 δάκτυλα μέχρι τώρα....τι σταμάτησε μας λές....
ρε βρασίδος...τρελλός είσαι?..... αφου ρίχνει αβέρτα.....μέσα στο κρύο προσπαθώ να κόψω τα νύχια μου και έχω κόψει 3 δάκτυλα μέχρι τώρα....τι σταμάτησε μας λές....
Ειπα μια μαλακια και εσυ με πιστεψες ρε?Έξω τα κόβεις τα νύχια σου ρε Ταλέ τι βίτισο είναι αυτό πάλι???
Εδω που ειμαι εγω παντως εχει σταματηση να ριχνει.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μήπως είσαι γκαντέμης τελικά??? το φλουρί απ'τα χανούμια θα φταίειτι μέσα τι έξω...το ίδιο είναι...τελειωσε το πετρέλαιο,τα ξυλα,το ρεύμα και έχω γίνει εσκιμώος....ε να μην κόψω και τα νύχια μου?...που το παράλογο?....
Τα νυχια μην τα πεταξεις ριχτα στο τζακι.τι μέσα τι έξω...το ίδιο είναι...τελειωσε το πετρέλαιο,τα ξυλα,το ρεύμα και έχω γίνει εσκιμώος....ε να μην κόψω και τα νύχια μου?...που το παράλογο?....
Λουκανικα να παρεις και (δεν ειναι υπονοουμενο) απλος ειναι καλυτερα απο της μπριζολες.εννοείται....κάνουν τέλειο προσάναμα....για όταν αγοράσω μπριζόλες....
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Που πα ρε Καραμήτρο? Ούτε στην βεράντα δεν μπορώ να βγω από τον πάγο. Πρόσεχε γιατί η ψυχιατρική δεν έχει ειδίκευση στα σπασίματα.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K