Επισκέπτης
Γιατι μονο μια νυχτα στο Περου? Βαλτε 1 μηνα να εχει αξια.
Συμφωνο και εγω και ειμαι σιγουρος οτι μετα την βλακεια την πουστια και το δηθεν θα κανω πρωταθλητισμο και στο σκι.Αγαπητέ κλινικάρχη θα αιτηθώ μιας πίστας για σκι, εάν είναι δυνατόν, και ο προυπολογισμός μας επιτρέπει, στην δυτική πτέρυγα τους ιδρύματος.
Υ.Γ Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πρωταθλητισμό στην βλακεία, στην πουστιά και στο δήθεν. ;)
Προτιμώ το σκι, κάνει και ωραίους γλουτούς. ;)
θα σου ελεγα να το γυρισης στο snowboard μια και σου δινει περισσοτερη ελευθερια κινησεων και δυνατοτητα να ιπτασαι ψηλοτερα. η χαρα του καθενος!!!!1Αγαπητέ κλινικάρχη θα αιτηθώ μιας πίστας για σκι, εάν είναι δυνατόν, και ο προυπολογισμός μας επιτρέπει, στην δυτική πτέρυγα τους ιδρύματος.
Υ.Γ Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πρωταθλητισμό στην βλακεία, στην πουστιά και στο δήθεν. ;)
Φυσικα...εχω κάνει εισήγηση εισήγηση στο Υπουργείο...για πίστα σκι & πισινά....Αγαπητέ κλινικάρχη θα αιτηθώ μιας πίστας για σκι, εάν είναι δυνατόν, και ο προυπολογισμός μας επιτρέπει, στην δυτική πτέρυγα τους ιδρύματος.
Και βγαίνουν επι σειρά ετών...πρωταθλητές...Υ.Γ Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πρωταθλητισμό στην βλακεία, στην πουστιά και στο δήθεν. ;)
Ωραια ιδεα λουκανικα με ψημενες φετες ψωμι και τζατζικη.Και λίγο σκόρδο για το τζατζίκιον!
Δυο εισηγησης εκανες για να εισαι σιγουρος?Φυσικα...εχω κάνει εισήγηση εισήγηση στο Υπουργείο...για πίστα σκι & πισινά....
[/center]
Ωραια ιδεα λουκανικα με ψημενες φετες ψωμι και τζατζικη.
Δυο εισηγησης εκανες για να εισαι σιγουρος?
να εισηγηθούμε τότε την εισηγηση για να εισάγουμε τα εισηγμένα της εισήγησης..
Είναι εισηγητική εισήγηση.....
Δηλαδη για να καταλαβω εισηγηθηκες εισηγητηκη εισηγηση.
Είναι εισηγητική εισήγηση.....
Εις υγειαν.να εισηγηθούμε τότε την εισηγηση για να εισάγουμε τα εισηγμένα της εισήγησης..
Viva...εισήγηση.,...Εις υγειαν.
Αν του πας την SLK δεν νομιζω να πει οχι.Αςς, όπως έρχομαι θέλεις να σου φέρω κάτι;
Πω πω μας άνοιξες την όρεξη!Πάω να φτιάξω κάνα καφεδάκι...Ωραια ιδεα λουκανικα με ψημενες φετες ψωμι και τζατζικη.
Αν του πας την SLK δεν νομιζω να πει οχι.
Τιποτα...χαμόγελο...και με ανοιχτό μυαλό..Αςς, όπως έρχομαι θέλεις να σου φέρω κάτι;
Τιποτα...χαμόγελο...και με ανοιχτό μυαλό..
Οχι.Οχι..Οχι..Οχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΑν του πας την SLK δεν νομιζω να πει οχι.
τι χαρακτήρα κρατάει αυτό το παιδί...δεν υποκύπτει σε υλικά αγαθά..τον ενδιαφέρει μόνο η σωτηρία της ψυχής του...και αν---λέω αν-- είναι να του πάτε κάτι πάρτε του μια SL550 AMG..όχι μαλακίες..άντε φτηνιάρηδες...Οχι.Οχι..Οχι..Οχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..ΟχιΟχι.Οχι..Οχι
Καλαααα..αν επιμένεις..
Ναι
Βραχοςτι χαρακτήρα κρατάει αυτό το παιδί...δεν υποκύπτει σε υλικά αγαθά..τον ενδιαφέρει μόνο η σωτηρία της ψυχής του...και αν---λέω αν-- είναι να του πάτε κάτι πάρτε του μια SL550 AMG..όχι μαλακίες..άντε φτηνιάρηδες...