Ετσι..Ετσι...μεσα στη χλιδη ολοι...με σκυλια ,jeep και τζακια....σταματηστε ρε με ξυπνησατε
παω μια βολτουλα με τα σκυλια μου,θελει κανεις να περασω να τον παρω?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Πόσο λακαμας πρέπει να είσαι για να καρφωθείς εκεί ρε παιδιά ???ASS εισαι καλα ρε φιλε ανησυχησα,σε εβγαλε η πυροσβεστικη τελικα?????εφυγες με πολυ φορα απο το μπαλκονι,στο ειπα να προσεχεις
Επισκέπτης
ASS εισαι καλα ρε φιλε ανησυχησα,σε εβγαλε η πυροσβεστικη τελικα?????εφυγες με πολυ φορα απο το μπαλκονι,στο ειπα να προσεχεις
γονάτισα......
Με έβγαλε και εγω τα ίδια Παντελή μου..τα ιδια Ερινακι μου...
http://[URL unfurl="true"]www.smh.com.au/ffximage/2005/06/27/ierodiaconou_wideweb__430x322.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Το παραδοσιακο κινεζικο καπελο που φοραγες στην πιο πανω φωτογραφια τι το εκανες? ;D
Το άφησα στο μνημείο του ανώνυμου σκιέρ..Το παραδοσιακο κινεζικο καπελο που φοραγες στην πιο πανω φωτογραφια τι το εκανες?
Δεν κανεις λαθος..σε αυτό το thread...ολα ειναι ξεκάθαρα...θεϊκή παρέμβαση ή σωστή αγωγή ?Τον τελευταιο καιρο μονο σε αυτο το θρεντ βγαζεις ακρη η ειναι ιδεα μου?
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τον τελευταιο καιρο μονο σε αυτο το θρεντ βγαζεις ακρη η ειναι ιδεα μου?
Ιδέα σου είναι. Ο σωστός τρελός πάντα νομίζει ότι είναι λογικός.
Να ψηφισουμε να ψηφισουμε.Δεν κανεις λαθος..σε αυτό το thread...ολα ειναι ξεκάθαρα...θεϊκή παρέμβαση ή σωστή αγωγή ?
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αν έφτιαξες τα ηχεία να ανεβάσω μερικά mp3 που τραγουδούν πουλάκια , ρέουν ποταμάκια, πέφτει βροχούλα ... βοηθάνε αυτά.
Ελπιζω αυριο πριν ερθω στο μαγαζι να το θυμηθω.Αν έφτιαξες τα ηχεία να ανεβάσω μερικά mp3 που τραγουδούν πουλάκια , ρέουν ποταμάκια, πέφτει βροχούλα ... βοηθάνε αυτά.
Επισκέπτης
Μπορώ να ζητήσω και διατροφή για να πάω τα καλοκαίρια στην μυκονο και τον χειμώνα στο άσπεν κλινικάρχα μου;
Διατροφή ???? Δεν έχουμε κάνει προγαμιαία συμφωνία ?Μπορώ να ζητήσω και διατροφή για να πάω τα καλοκαίρια στην μυκονο και τον χειμώνα στο άσπεν κλινικάρχα μου;
Δεν θα βαρεθείς μοναχουλα στο μακρινό Ασπεν ? :'(
Καλη ιδέα..Να ψηφισουμε να ψηφισουμε.
Καλοκαιρι να πας καμμενα βουρλα.Μπορώ να ζητήσω και διατροφή για να πάω τα καλοκαίρια στην μυκονο και τον χειμώνα στο άσπεν κλινικάρχα μου;
Επισκέπτης
Διατροφή ???? Δεν έχουμε κάνει προγαμιαία συμφωνία ?
Δεν θα βαρεθείς μοναχουλα στο μακρινό Ασπεν ? :'(
Αφού θα κάνουμε παράρτημα της κλινικής.. Τι νομίζεις την ζήτησα την διατροφή; Για franchaizing. διατροφή θα δώσει ο χχχχχχ που θα τον "τυλίξω" να με πάρει δήθεν αποδεχόμενη βαρκάδες και τέτοια..και μετα θα τον παρατήσω, όχι εσυ.
Εχω καταπληκτικές ιδέες μετά το σκ!
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τσίου Τσίου τα πουλάκια ...
γλου γλου το νεράκι ...
θα συνέλθετε σιγά σιγά ... που θα πάει?
γλου γλου το νεράκι ...
θα συνέλθετε σιγά σιγά ... που θα πάει?
Παραρτημα στο Ασπεν δηλαδη τρελοι με σκι? λιγο επικινδυνο μου ακουγεται, για τους υπολοιπους οχι για τους τρελους.Αφού θα κάνουμε παράρτημα της κλινικής.. Τι νομίζεις την ζήτησα την διατροφή; Για franchaizing. διατροφή θα δώσει ο χχχχχχ που θα τον "τυλίξω" να με πάρει δήθεν αποδεχόμενη βαρκάδες και τέτοια..και μετα θα τον παρατήσω, όχι εσυ.
Εχω καταπληκτικές ιδέες μετά το σκ!
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K