Συνήθεια ...οχι..αλλα μετά απο αυτό μπορείς να κατουράς καθιστός..εγώ που ψήφισα αλλαγή φύλλου λέτε να μου γίνει συνήθειο?......mampa28 κι έτσι?....ωχωχωχ....λέςςς?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Θα το γυρισης σε αντρας?εγώ που ψήφισα αλλαγή φύλλου λέτε να μου γίνει συνήθειο?......mampa28 κι έτσι?....ωχωχωχ....λέςςς?
ΜεσαααααααααααααααΑssFiler θέλω να κάνω μία αίτηση για να ανοίξω επίσημο fanclub της Σάσας Μπάστα...Μου δίνεις την άδεια ????
Ομαδα να αλλαξεις οχι φυλλο.αχούυυυυυυυυυυυ........ρουφάτε θα γίνω........ :o :o :o :o
Κατσε λιγο ρε ΑssFiller αμεσως μεσα, εγω λεω να βαλουμε το θεμα σε ψηφοφορια σεβασμο στους θεσμους.Μεσααααααααααααααα
Επισκέπτης
Εγώ ξέρω πως κάποιος απο εσάς απέδρασε απο το thread και άνοιξε θέμα με τίτλο "Βάλε Φίνα" μαζέψτε τον!!!
ωραία τώρα πήρα και επίσημα την άδεια..Μεσααααααααααααααα
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
έχω ήδη....ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΑΑΑ...φενταγίν GATE 4...παλιός νταλκάς .......Ομαδα να αλλαξεις οχι φυλλο.
Αληθεια ποιος ηταν αυτος?Εγώ ξέρω πως κάποιος απο εσάς απέδρασε απο το thread και άνοιξε θέμα με τίτλο "Βάλε Φίνα" μαζέψτε τον!!!
Να σου λειπουν αυτα θα ψηφισουμε πρωτα.ωραία τώρα πήρα και επίσημα την άδεια..
Βραδιατικα για κουρεμα?Σε λίγο πάω να κουρευτώ.... Πως να τα κάνω ??? Μήπως να γίνω emo ???
Σε στριπτιτζαδικο κουρευεσαι?
Όχι κουρεύομαι σε έναν τύπο που ολίγον μου φαίνεται πισωκίνιτος αλλά είναι first στο είδος του και κουρεύει μέχρι αργά...Γάμησέτα κόσμο έχει ο πούστης και 1 το βράδυ κουρεύει...Δεν ξέρει πόσα βγάζει...Εγώ αν έβγαζα τόσα δεν θα ήμουν και πισωκούνα...ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΒραδιατικα για κουρεμα?
Σε στριπτιτζαδικο κουρευεσαι?
Επισκέπτης
Όχι κουρεύομαι σε έναν τύπο που ολίγον μου φαίνεται πισωκίνιτος αλλά είναι first στο είδος του και κουρεύει μέχρι αργά...Γάμησέτα κόσμο έχει ο πούστης και 1 το βράδυ κουρεύει...Δεν ξέρει πόσα βγάζει...Εγώ αν έβγαζα τόσα δεν θα ήμουν και πισωκούνα...ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑ
Ε ρε τι τραβαμε εμεις οι κομμωτριες
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K