Δεν πειράζει.....Χαρίζει η ομάδα...Εγω συμφωνο να ξανα αρχιση η ψηφοφορια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)
Ελληνική σκέψη...Ευγε..AssFiler και doriti σας ψήφισα εσάς έπειτα από ώριμη και δύσκολη σκέψη.... Τις μίζες θα τις βρούμε μετά
Επισκέπτης
εννοεις το εξωγαμο??? www.picoodle.com/view.php?img=/8/6/15/f_funnybabiesm_e044a74.jpg&srv=img31] [/URL]Εγω παρετουμαι απο την ψηφοφορια λογο καποιον σκανδαλον που ηρθαν στην επιφανεια και για τα οποια εκβιαζομαι.
Aυτο δεν ειναι εξωγαμο ρε plesure, εξωγηινο ειναι.
Επισκέπτης
ε ναι βρε..το εξωγηινο εξωγαμο που εχεις κανει με την παπια λεω..
Aυτο δεν ειναι εξωγαμο ρε plesure, εξωγηινο ειναι.
Επισκέπτης
Καλημέρα σας καλημέρα σας καλημέρα σας . Είναι μια υπέροχη πανέμορφη καταπληκτική ημέρα στο ίδρυμα. Αυτά τα χθεσινά χαπάκια είχανε πολύ θετικά αποτελέσματα ομολογώ.
Τι όμορφη μέρα..
Τι όμορφη μέρα..
Κρυβε λογια μην εκθετης πτηνα.ε ναι βρε..το εξωγηινο εξωγαμο που εχεις κανει με την παπια λεω..
Καλημερα erinal, ειδες απο εδω και περα ολα θα ειναι ροδινα στο ιδρυμα μια ζωη σαν παραμυθι.Καλημέρα σας καλημέρα σας καλημέρα σας . Είναι μια υπέροχη πανέμορφη καταπληκτική ημέρα στο ίδρυμα. Αυτά τα χθεσινά χαπάκια είχανε πολύ θετικά αποτελέσματα ομολογώ.
Τι όμορφη μέρα..
Επισκέπτης
Βρασίδα σήμερα σε βλέπω με αλλο μάτι.
Θα έλεγα με το βλέμμα της αγελάδας.Αλλά δεν ξέρω αν αυτό συμπορεύεται με το μετέωρο βήμα του πελαργού που έχω αποκτήσει .
Τι όμορφη και παραμυθένια που ειναι τα χρυσά μαλλιά του δωρητή, τι ωραίο μανδύα φοράει ο ας, και ο χχχχ με τα χεράκια να δένουν πίσω.. Τι όμορφα που είναι όλα..
Θα έλεγα με το βλέμμα της αγελάδας.Αλλά δεν ξέρω αν αυτό συμπορεύεται με το μετέωρο βήμα του πελαργού που έχω αποκτήσει .
Τι όμορφη και παραμυθένια που ειναι τα χρυσά μαλλιά του δωρητή, τι ωραίο μανδύα φοράει ο ας, και ο χχχχ με τα χεράκια να δένουν πίσω.. Τι όμορφα που είναι όλα..
Καλημερα Ερι Ερι ΕριΚαλημέρα σας καλημέρα σας καλημέρα σας . Είναι μια υπέροχη πανέμορφη καταπληκτική ημέρα στο ίδρυμα. Αυτά τα χθεσινά χαπάκια είχανε πολύ θετικά αποτελέσματα ομολογώ.
Τι όμορφη μέρα..
Το βλεμα της αγελαδας και το μετεωρο βημα του πελαργου σε συνδιασμο με το πεταγμα του χαρταετου πιστευω οτι ειναι ο τελειος συνδιασμος.Βρασίδα σήμερα σε βλέπω με αλλο μάτι.
Επισκέπτης
"Πάω να βάλω τον μανδύα με τα αστέρια..."
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ηταν χρυσα > > > τα πουλησα ομως σε μια δυσκολη στιγμηΒρασίδα σήμερα σε βλέπω με αλλο μάτι.
καλημερα και βγαλτε επιτελους την ψηφοφορια νικησα ο βρασιδας
Εσυ και ο AssFiller νικησατε με 13 ψηφους.ηταν χρυσα > > > τα πουλησα ομως σε μια δυσκολη στιγμη
καλημερα και βγαλτε επιτελους την ψηφοφορια νικησα ο βρασιδας
Να ξανα γινει η ψηφοφορια μεχρι να μας βαρεθουν και να μην ψηφιση κανενας.
Εσυ και ο AssFiller νικησατε με 13 ψηφους.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω παντως μας εχω βαρεθειΕσυ και ο AssFiller νικησατε με 13 ψηφους.
Επισκέπτης
εγω παντως μας εχω βαρεθει
δεν νικας δεν νικας δεν νικας δεν νικας δεν νικάς ...χεχεχε
Θελω να δω τι φαει θα εχει η γυναικα μου στο σπιτι.
Μου λεει συνεχεια οτι πρεπει να τρωμε και κανα οσπριο και εγω συμφωνο αλλα οποτε φτιαχνει της λεω οτι εγω δεν τρωω τετοιες μαλακιες και με βριζει.
Φαυλος κυκλος αυτη μαγειρευη εγω δεν τα τρωω αυτη με βριζει της φακιες της πεταμε ενω στην αφρικη τα παιδακια πεινανε.
Μου λεει συνεχεια οτι πρεπει να τρωμε και κανα οσπριο και εγω συμφωνο αλλα οποτε φτιαχνει της λεω οτι εγω δεν τρωω τετοιες μαλακιες και με βριζει.
Φαυλος κυκλος αυτη μαγειρευη εγω δεν τα τρωω αυτη με βριζει της φακιες της πεταμε ενω στην αφρικη τα παιδακια πεινανε.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K