Νέα

Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Ποια τεχνική χρησιμοποιεί ο Βρασιδας για την πρόβλεψη των σεισμών;

• Την τεχνική της καράφλας κόντρα στον άνεμο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Διαβάζει τον καφέ.

Ψήφοι: 1 9,1%
  • Διαβάζει την παλάμη του

• Χρησιμοποιεί πρόγραμμα πρόβλεψης Lotto

• Το πουλί του είναι ανήσυχο 2 λεπτά πριν τον σεισμό

• Η τεχνική των πορδών..4 απανωτές=σεισμός

Ψήφοι: 5 45,5%
  • Διαβάζει το ''Τραβέλια με προσόντα''

Ψήφοι: 3 27,3%
  • Μαδάει τη μαργαρίτα

• Μαδάει μουνότριχες..

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
AssFiler και doriti σας ψήφισα εσάς έπειτα από ώριμη και δύσκολη σκέψη.... Τις μίζες θα τις βρούμε μετά  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Κουφάλες με πετάξατε έξω από την νέα ψηφοφορία. Θα κάνω ένσταση και η ψηφοφορία θα επαναλαμβάνεται μέχρι να κερδίσω. Η Ερη σε μένα θα κάνει το .... τραπέζι

Επισκέπτης
Καλημέρα σας καλημέρα σας καλημέρα σας . Είναι μια υπέροχη πανέμορφη καταπληκτική ημέρα στο ίδρυμα. Αυτά τα χθεσινά χαπάκια είχανε πολύ θετικά αποτελέσματα ομολογώ.
Τι όμορφη μέρα..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ε ναι βρε..το εξωγηινο εξωγαμο που εχεις κανει με την παπια λεω..
Κρυβε λογια μην εκθετης πτηνα.

Καλημέρα σας καλημέρα σας καλημέρα σας . Είναι μια υπέροχη πανέμορφη καταπληκτική ημέρα στο ίδρυμα. Αυτά τα χθεσινά χαπάκια είχανε πολύ θετικά αποτελέσματα ομολογώ.
Τι όμορφη μέρα..
Καλημερα erinal, ειδες απο εδω και περα ολα θα ειναι ροδινα στο ιδρυμα μια ζωη σαν παραμυθι.

Επισκέπτης
Βρασίδα σήμερα σε βλέπω με αλλο μάτι.
Θα έλεγα με το βλέμμα της αγελάδας.Αλλά δεν ξέρω αν αυτό συμπορεύεται με το μετέωρο βήμα του πελαργού που έχω αποκτήσει .

Τι όμορφη και παραμυθένια που ειναι τα χρυσά μαλλιά του δωρητή, τι ωραίο μανδύα φοράει ο ας, και ο χχχχ με τα χεράκια να δένουν πίσω.. Τι όμορφα που είναι όλα..

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τι όμορφη μέρα..
Καλημερα Ερι Ερι Ερι

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Θα έλεγα με το βλέμμα της αγελάδας.Αλλά δεν ξέρω αν αυτό συμπορεύεται με το μετέωρο βήμα του πελαργού που έχω αποκτήσει .

Τι όμορφη και παραμυθένια που ειναι τα χρυσά μαλλιά του δωρητή, τι ωραίο μανδύα φοράει ο ας, και ο χχχχ με τα χεράκια να δένουν πίσω.. Τι όμορφα που είναι όλα..
Το βλεμα της αγελαδας και το μετεωρο βημα του πελαργου σε συνδιασμο με το πεταγμα του χαρταετου πιστευω οτι ειναι ο τελειος συνδιασμος. :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

ηταν χρυσα >:( >:( >:( τα πουλησα ομως σε μια δυσκολη στιγμη :headbang: :headbang:
καλημερα και βγαλτε επιτελους την ψηφοφορια νικησα ο βρασιδας

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ηταν χρυσα >:( >:( >:( τα πουλησα ομως σε μια δυσκολη στιγμη :headbang: :headbang:
καλημερα και βγαλτε επιτελους την ψηφοφορια νικησα ο βρασιδας
Εσυ και ο AssFiller νικησατε με 13 ψηφους.
Να ξανα γινει η ψηφοφορια μεχρι να μας βαρεθουν και να μην ψηφιση κανενας.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Θελω να δω τι φαει θα εχει η γυναικα μου στο σπιτι.
Μου λεει συνεχεια οτι πρεπει να τρωμε και κανα οσπριο και εγω συμφωνο αλλα οποτε φτιαχνει της λεω οτι εγω δεν τρωω τετοιες μαλακιες και με βριζει.
Φαυλος κυκλος αυτη μαγειρευη εγω δεν τα τρωω αυτη με βριζει της φακιες της πεταμε ενω στην αφρικη τα παιδακια πεινανε.

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Σας έχετε βαρεθεί ε; Χεχεχεχε. Το μπαχαρικό που βάζει η Έρη δεν είναι μπαχαρικό είναι χαπάκι ειδικό για ελαφρόπ@@τσα (το αντίθετο του βαριόμουνα)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom