doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν νικας δεν νικας δεν νικας δεν νικας δεν νικάς ...χεχεχε
δεν νικας δεν νικας δεν νικας δεν νικας δεν νικάς ...χεχεχε
Εγω να δεις, απορω πως και δεν μας εχουν αρχιση στα μπινελικια αυτοι που ψηφιζουν εγω ετοιμος ειμαι να μου τα ριξω.εγω παντως μας εχω βαρεθει
ενα καλο κολπο ειναι να ριξεις μιση φρατζολα ψωμι μεσα,σε φετες και να τις φας ετσιΘελω να δω τι φαει θα εχει η γυναικα μου στο σπιτι.
Μου λεει συνεχεια οτι πρεπει να τρωμε και κανα οσπριο και εγω συμφωνο αλλα οποτε φτιαχνει της λεω οτι εγω δεν τρωω τετοιες μαλακιες και με βριζει.
Φαυλος κυκλος αυτη μαγειρευη εγω δεν τα τρωω αυτη με βριζει της φακιες της πεταμε ενω στην αφρικη τα παιδακια πεινανε.
Τι λες ρε δεν φτανει που πεταμε της φακες να πεταξω και το ψωμι?ενα καλο κολπο ειναι να ριξεις μιση φρατζολα ψωμι μεσα,σε φετες και να τις φας ετσι
αλλιως βαλε ωτασπιδες πριν πας σπιτι και παρε και κανα
ο βρασιδας μου ειπε πως αμα χασω μετα το τραπεζι θα φυγει και θα μας αφησει μονους,οποτε δεν χανωΧάνεις χανεις χανεις χανεις χανεις χανεις
βαλε ρε κανα παραλληλογραμμο επιτελους..Η ψηφοφορία μόλις έληξε…Νικητής ο Βρασιδας ..Αν και η Ερι ομολόγησε ότι θέλει τον Βραγιδα τον τριανταφυλλένιο ..
Νέα ψηφοφορία
Μια ευχή από το τζίνι ..
πολεμιστα πουλα το και βουρ για τον πλαστικοΡε δεν διάβασα καλά και πήρα το τεσάρι στην Γλυφάδα. Μπορώ να διαλέξω το αύξηση πέους? (δεν πιστεύω να είναι αύξηση για τον πούτσο)
εγω ψηφίζω μια νύχτα με την Ερι για αχαλίνωτο scrable[size=30pt]εγω ψηφιζω μια νυχτα με την ερι για αχαλινωτο σκραμπλ[/size]
τι δωρο θα της πας? ;)εγω ψηφίζω μια νύχτα με την Ερι για αχαλίνωτο scrable
τωρα το ειδες????????
εγω ψηφίζω μια νύχτα με την Ερι για αχαλίνωτο scrable
τωρα το ειδες????????