Περπατω στο δασος οταν ο λυκος δεν ειναι εδω λυκε λυκε εισαι εδω?τριαλαλιλαλο..τριαλαλιλαλο..τριαλαλιλαλο..
Αυτο μου ηρθε στο μυαλο.
Περπατω στο δασος οταν ο λυκος δεν ειναι εδω λυκε λυκε εισαι εδω?τριαλαλιλαλο..τριαλαλιλαλο..τριαλαλιλαλο..
λο λαΠερπατω στο δασος οταν ο λυκος δεν ειναι εδω λυκε λυκε εισαι εδω?
Αυτο μου ηρθε στο μυαλο.
Κανε το κοροιδο και μην εκδηλωνεσαι γιατι θα σε πλακοσουν στα ψυχοφαρμακα.λο λα
να
ε να
μη λο
Εμενα ρωτας?Το λο δεν γραφετε με ωμεγα; λογω δοτικης;
τι να μου κλασουν τα ψυχοφαρμακα???αυτα τα επινα απο 15 ως 18..κατι αλλο υπαρχει???30 χρονια προσπαθω με ολους τους τροπους να καψω κανα εγκεφαλικο κυταρο,μηπως επιτελους κατακτησω & εγω την απολυτη νιρβανα αλλα τιποτε..το μοναδικο πραγμα που επιθυμω & ζηλευω ειναι η βλακεια που δερνει την πλειονοτητα του ανθρωπινου γενους..Κανε το κοροιδο και μην εκδηλωνεσαι γιατι θα σε πλακοσουν στα ψυχοφαρμακα.
τι να μου κλασουν τα ψυχοφαρμακα???αυτα τα επινα απο 15 ως 18..κατι αλλο υπαρχει???30 χρονια προσπαθω με ολους τους τροπους να καψω κανα εγκεφαλικο κυταρο,μηπως επιτελους κατακτησω & εγω την απολυτη νιρβανα αλλα τιποτε..το μοναδικο πραγμα που επιθυμω & ζηλευω ειναι η βλακεια που δερνει την πλειονοτητα του ανθρωπινου γενους..
Χαλασμένο γιαούρτι έφαγες ??..Εκεί να δεις νιρβάνα…μετά την 50 φορά στη τουαλέτα ... www.freesmileys.org] [/url]τι να μου κλασουν τα ψυχοφαρμακα???αυτα τα επινα απο 15 ως 18..κατι αλλο υπαρχει???30 χρονια προσπαθω με ολους τους τροπους να καψω κανα εγκεφαλικο κυταρο,μηπως επιτελους κατακτησω & εγω την απολυτη νιρβανα αλλα τιποτε..το μοναδικο πραγμα που επιθυμω & ζηλευω ειναι η βλακεια που δερνει την πλειονοτητα του ανθρωπινου γενους..
Το βλεπω το βλεπω ποτε να αρχησω να ανησυχω δεν ξερω.κουνια μπελα ολα ειναι τρελα . . Βρασίδα αυτός ειναι σε πολύ ασχημη κατάσταση.. Εγώ σήμερα νοιώθω καλύτερα
ε τι assfiler μας λες & πουτσες μπλε..εσυ εισαι ο assexporter λεμε..Τωρα που το θυμήθηκα ..πέρυσι είχα κολλήσει γαστρεντερίτιδα…Μιλάμε για πολύ πίκρα…την τρίτη ημέρα συνεχόμενων επισκέψεων στη τουαλέτα ..άρχισα να κάνω διάλογο με το φίλο μου τον νιπτήρα ..μιλάμε είχα λιώσει ..
www.freesmileys.org] [/url]ε τι assfiler μας λες & πουτσες μπλε..εσυ εισαι ο assexporter λεμε..
πάρτα ass..ε τι assfiler μας λες & πουτσες μπλε..εσυ εισαι ο assexporter λεμε..
στην γωνια περιμενες παλιομουσιτσα???πάρτα ass..
Την επόμενη φορά δοκίμασε μια μεγάλη κουταλιά καφέ (οχι ρόφημα) μαζι με λεμόνι.Τωρα που το θυμήθηκα ..πέρυσι είχα κολλήσει γαστρεντερίτιδα…Μιλάμε για πολύ πίκρα…την τρίτη ημέρα συνεχόμενων επισκέψεων στη τουαλέτα ..άρχισα να κάνω διάλογο με το φίλο μου τον νιπτήρα ..μιλάμε είχα λιώσει ..
τριαλαλιλαλο..τριαλαλιλαλο..τριαλαλιλαλο..www.freesmileys.org] [/url]
..την περίοδο εκείνη κυκλοφορούσε πολύ ο γαμημένος ιος ..Μιλάμε σου κόβει τα πόδια.. ..
Τωρα που το αναφέρεις οι μπλε πουτσες είναι κομπανία ? www.freesmileys.org] [/url]
Καλα την λεκανη την ειχες στο χεσιμο, την μπανιερα? στο κλασιμο?Τωρα που το θυμήθηκα ..πέρυσι είχα κολλήσει γαστρεντερίτιδα…Μιλάμε για πολύ πίκρα…την τρίτη ημέρα συνεχόμενων επισκέψεων στη τουαλέτα ..άρχισα να κάνω διάλογο με το φίλο μου τον νιπτήρα ..μιλάμε είχα λιώσει ..
Εμενα ρωτας?