Νέα

Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια τεχνική χρησιμοποιεί ο Βρασιδας για την πρόβλεψη των σεισμών;

• Την τεχνική της καράφλας κόντρα στον άνεμο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Διαβάζει τον καφέ.

Ψήφοι: 1 9,1%
  • Διαβάζει την παλάμη του

• Χρησιμοποιεί πρόγραμμα πρόβλεψης Lotto

• Το πουλί του είναι ανήσυχο 2 λεπτά πριν τον σεισμό

• Η τεχνική των πορδών..4 απανωτές=σεισμός

Ψήφοι: 5 45,5%
  • Διαβάζει το ''Τραβέλια με προσόντα''

Ψήφοι: 3 27,3%
  • Μαδάει τη μαργαρίτα

• Μαδάει μουνότριχες..

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

Επισκέπτης
τριαλαλιλαλο..τριαλαλιλαλο..τριαλαλιλαλο..

Επισκέπτης
Το λο δεν γραφετε με ωμεγα; λογω δοτικης;

Επισκέπτης
Κανε το κοροιδο και μην εκδηλωνεσαι γιατι θα σε πλακοσουν στα ψυχοφαρμακα. :grin:
τι να μου κλασουν τα ψυχοφαρμακα???αυτα τα επινα απο 15 ως 18..κατι αλλο υπαρχει???30 χρονια προσπαθω με ολους τους τροπους να καψω κανα εγκεφαλικο κυταρο,μηπως επιτελους κατακτησω & εγω την απολυτη νιρβανα αλλα τιποτε..το μοναδικο πραγμα που επιθυμω & ζηλευω ειναι η βλακεια που δερνει την πλειονοτητα του ανθρωπινου γενους..

Επισκέπτης
τι να μου κλασουν τα ψυχοφαρμακα???αυτα τα επινα απο 15 ως 18..κατι αλλο υπαρχει???30 χρονια προσπαθω με ολους τους τροπους να καψω κανα εγκεφαλικο κυταρο,μηπως επιτελους κατακτησω & εγω την απολυτη νιρβανα αλλα τιποτε..το μοναδικο πραγμα που επιθυμω & ζηλευω ειναι η βλακεια που δερνει την πλειονοτητα του ανθρωπινου γενους..

κουνια μπελα ολα ειναι τρελα . . Βρασίδα αυτός ειναι σε πολύ ασχημη κατάσταση.. Εγώ σήμερα νοιώθω καλύτερα  :rolleyes:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Χαλασμένο γιαούρτι έφαγες ??..Εκεί να δεις νιρβάνα…μετά την 50 φορά στη τουαλέτα ... www.freesmileys.org] [/url]

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τωρα που το θυμήθηκα ..πέρυσι είχα κολλήσει γαστρεντερίτιδα…Μιλάμε για πολύ πίκρα…την τρίτη ημέρα συνεχόμενων επισκέψεων στη τουαλέτα ..άρχισα να κάνω διάλογο με το φίλο μου τον νιπτήρα ..μιλάμε είχα λιώσει .. 

Επισκέπτης
Τωρα που το θυμήθηκα ..πέρυσι είχα κολλήσει γαστρεντερίτιδα…Μιλάμε για πολύ πίκρα…την τρίτη ημέρα συνεχόμενων επισκέψεων στη τουαλέτα ..άρχισα να κάνω διάλογο με το φίλο μου τον νιπτήρα ..μιλάμε είχα λιώσει .. 
ε τι assfiler μας λες & πουτσες μπλε..εσυ εισαι ο assexporter λεμε..

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Την επόμενη φορά δοκίμασε μια μεγάλη κουταλιά καφέ (οχι ρόφημα) μαζι με λεμόνι.
Αν επιζήσεις.........

Επισκέπτης

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλα την λεκανη την ειχες στο χεσιμο, την μπανιερα? στο κλασιμο?

Επισκέπτης
και βεβαια το τριαλαλιλαλο ειναι ΠΑΝΤΑ παραλληλογραμμο..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom