You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Βασικα οσο καλη διαθεση και να εχει καποιος να δει τα εσωτερικα καλη μιας κοπελας αν αυτη ειναι 150 κιλα και αλογομουρα ε υπαρχει ενα μικρο κολυμα λογω "τοιχους".
Εσύ παλικάρι δυσκολεύεσαι να καταλάβεις μάλλον το νόημα του θρέντ. Δεν εξηγείται.
Εχεις βέβαια μια αξιοπρόσεκτη προσσέγγιση σε κάθε θέμα. Απλά λες τα ίδια με αλλα λόγια.
Είχα έτσι ενα συμμαθητή μου στο σχολείο ο οποίος στην έκθεση σε κάθε θέμα έγραφε τα ίδια κοινότυπα με διαφορετική σειρά. Ήταν ο γνωστός μαθητής του 14, η γνωστή μετριότητα.
Και μαντεύω ότι θα αντεπιτεθείς τώρα σε εμένα. Με την γιόγκα μυαλού πάντα...
Μην πεις όμως τα ίδια. Αφέσου ... πες ότι σου έρθει στο μυαλό ε;
Επισκέπτης
Εσύ παλικάρι δυσκολεύεσαι να καταλάβεις μάλλον το νόημα του θρέντ. Δεν εξηγείται.
Εχεις βέβαια μια αξιοπρόσεκτη προσσέγγιση σε κάθε θέμα. Απλά λες τα ίδια με αλλα λόγια.
Είχα έτσι ενα συμμαθητή μου στο σχολείο ο οποίος στην έκθεση σε κάθε θέμα έγραφε τα ίδια κοινότυπα με διαφορετική σειρά. Ήταν ο γνωστός μαθητής του 14, η γνωστή μετριότητα.
Και μαντεύω ότι θα αντεπιτεθείς τώρα σε εμένα. Με την γιόγκα μυαλού πάντα...
Μην πεις όμως τα ίδια. Αφέσου ... πες ότι σου έρθει στο μυαλό ε;
Η μετριοτητα σε εφαγε εσενα!Συγνωμη δεν ηξερα οτι μιλω με μια μαθητρια του 20 κολεγιοπαιδο!
Πως ενα μεγαλο μυαλο σαν και σενα κατεπεσε λοιπον σε ενα φορουμ μπουρδελιαρηδων και πουτανιστικο?Εσυ τωρα επρεπε να γραφεις στο National Geographic!
Επισκέπτης
Η μετριοτητα σε εφαγε εσενα!Συγνωμη δεν ηξερα οτι μιλω με μια μαθητρια του 20 κολεγιοπαιδο!
Πως ενα μεγαλο μυαλο σαν και σενα κατεπεσε λοιπον σε ενα φορουμ μπουρδελιαρηδων και πουτανιστικο?Εσυ τωρα επρεπε να γραφεις στο National Geographic!
Εχω προχωρήσει απίστευτα στην γιόγκα τελικά.
Και μην μου ζητάς συγνώμη δεν χρειάζεται σε κατανοώ. Μου αρκεί που ξέσπασες.
Μηπως ξερεις τι θα πω και εγω μετα γιατι δεν μου ερχεται τιποτα αυτη την στιγμη.Εχω προχωρήσει απίστευτα στην γιόγκα τελικά.
Και μην μου ζητάς συγνώμη δεν χρειάζεται σε κατανοώ. Μου αρκεί που ξέσπασες.
Επισκέπτης
Μηπως ξερεις τι θα πω και εγω μετα γιατι δεν μου ερχεται τιποτα αυτη την στιγμη.
Ναι κοίτα εσύ καταρχήν έχεις μια διαφωνία με τον εαυτό σου εδω και μερικές μέρες. Σε βλέπω που συνομιλείς επαννειλλημένως και άκρη μέχρι στιγμής δεν εχεις βρει. Οπότε αν σου πω τι θα πεις παρακάτω θα διαφωνήσει ο εαυτός σου και θα πεις αλλο. Δεν μπορω να παιζω με αυτους τους κανόνες. ;)
Σωστα εδω δεν βγαζω εγω ακρη μαζι του εσυ θα βγαλεις.Ναι κοίτα εσύ καταρχήν έχεις μια διαφωνία με τον εαυτό σου εδω και μερικές μέρες. Σε βλέπω που συνομιλείς επαννειλλημένως και άκρη μέχρι στιγμής δεν εχεις βρει. Οπότε αν σου πω τι θα πεις παρακάτω θα διαφωνήσει ο εαυτός σου και θα πεις αλλο. Δεν μπορω να παιζω με αυτους τους κανόνες. ;)
Στο αρχείο τίθεται, με διάταξη του εισαγγελέα Εφετών Μιλτιάδη Ανδρειωτέλλη, η δικογραφία για την υπόθεση των υποκλοπών.
Ο κ. Ανδρειωτέλλης έκανε δεκτή την κρίση του εφέτη ανακριτή Π. Πετρόπουλου που χειρίστηκε την υπόθεση, ότι δεν προκύπτουν στοιχεία για την απόδοση ευθυνών σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
Για την υπόθεση, που ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2006, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για την κατηγορία της παραβίασης τηλεφωνικού απορρήτου.
[move]α ρε ελλαδαρα αθανατη[/move][size=20pt][move]α ρε ελλαδαρα αθανατη[/move]
Ο κ. Ανδρειωτέλλης έκανε δεκτή την κρίση του εφέτη ανακριτή Π. Πετρόπουλου που χειρίστηκε την υπόθεση, ότι δεν προκύπτουν στοιχεία για την απόδοση ευθυνών σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
Για την υπόθεση, που ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2006, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για την κατηγορία της παραβίασης τηλεφωνικού απορρήτου.
Τι ειναι αυτο το οφ τοπικ ποστ???Στο αρχείο τίθεται, με διάταξη του εισαγγελέα Εφετών Μιλτιάδη Ανδρειωτέλλη, η δικογραφία για την υπόθεση των υποκλοπών.
Ρε μην λετε σοβαρά εδω μεσα.Εδω ειναι η ΨΠΣ.
Επιτρεπεται μονο για περιπτωσεις που χρηζουν ιατρικης παρακαλουθησης με σκοπο τη θεραπεια τους.
Το πολυ πολυ βρες τον παπαρα εισαγγελεα που εβαλε την υποθεση στο αρχειο και ολους τους πολιτικους που λενε καθε 2 μερες οτι το μαχαιρι θα μπει στο κοκκαλο και να προσπαθησουμε στο θρεντ αυτο να δουμε αν υπαρχει θεραπεια για αυτους αν και μου φαινεται οτι ειναι βαριες καταστασεις και δεν εχουν ελπιδα.
Επισκέπτης
Μερικοί άνθρωποι εδώ μέσα, ρε παιδί μου, γράφουν ότι να ναι...
Πάντως υπάρχει..χώρος...όλοι οι καλοί χωράνε..και έχει και καλό φαγητό..προσπαθησουμε στο θρεντ αυτο να δουμε αν υπαρχει θεραπεια για αυτους αν και μου φαινεται οτι ειναι βαριες καταστασεις και δεν εχουν ελπιδα.
Μερικοί άνθρωποι εδώ μέσα, ρε παιδί μου, γράφουν ότι να ναι...
''Ότι να ναι''
Επισκέπτης
Εσένα ακόρεστε που σου αρέσουν οι κωλάρες, θεωρείς οτι το φαγητό είναι καλό;
ρε μαγγες εχω την εντυπωση οτι εδω γραφουμε οτι θελουμε που δεν παει σε αλλο θρεντ. ε που να το γραψω στη πλατη μου η στο τοιχο του σπιτιου μου????Τι ειναι αυτο το οφ τοπικ ποστ???
Ρε μην λετε σοβαρά εδω μεσα.Εδω ειναι η ΨΠΣ.
Επιτρεπεται μονο για περιπτωσεις που χρηζουν ιατρικης παρακαλουθησης με σκοπο τη θεραπεια τους.
Το πολυ πολυ βρες τον παπαρα εισαγγελεα που εβαλε την υποθεση στο αρχειο και ολους τους πολιτικους που λενε καθε 2 μερες οτι το μαχαιρι θα μπει στο κοκκαλο και να προσπαθησουμε στο θρεντ αυτο να δουμε αν υπαρχει θεραπεια για αυτους αν και μου φαινεται οτι ειναι βαριες καταστασεις και δεν εχουν ελπιδα.
πολύ καλά..έκανες..φίλε..ρε μαγγες εχω την εντυπωση οτι εδω γραφουμε οτι θελουμε που δεν παει σε αλλο θρεντ. ε που να το γραψω στη πλατη μου η στο τοιχο του σπιτιου μου????
αυτός είναι ο λόγος (μεταξύ των άλλων κυρίως ψυχοθεραπευτικών ) ύπαρξης...για να μην γαμάμε άλλα threads με off topiciation και φυσικα να λεμε οτι γουστάρουμε..
Τετοιο φαγητό και υπο την αιγιδα του σαιτ μας,εννοειται οτι θα ειναι καλο.Ποτε δεν ειχα παραπονο απο το μπουρδελα.κομ ,το εμπιστευομαι.Μονο επειδη τετοια προιοντα αλλοιωνονται πολυ συντομα,παρακαλω τους υπευθυνους για την φροντιδα της καθαριοτητας,ωστε να διατηρουνται φρεσκα, ''μπουαχαχαχααχαχαχαχα'' που θα αιλαιγαι κε ω pitsi.Εσένα ακόρεστε που σου αρέσουν οι κωλάρες, θεωρείς οτι το φαγητό είναι καλό;
ρε μαγγες εχω την εντυπωση οτι εδω γραφουμε οτι θελουμε που δεν παει σε αλλο θρεντ. ε που να το γραψω στη πλατη μου η στο τοιχο του σπιτιου μου????
Αλλα μην περιμενεις να παρεις σοβαρη απαντηση.πολύ καλά..έκανες..φίλε..
Επισκέπτης
Είχε εντύπωση είπε το παλικάρι; η μου φάνηκε; Δηλαδή εμείς που διαβάζουμε κάθε μέρα δυο φορές το παρόν θρέντ και δεν καταφέραμε να έχουμε ουτε καν εντύπωση ...υποννοείς οτι είμεθα χαζοβιόλιδες;
μα δεν περιμενω αδερφε διοτι να σου πω κατι? πρακτικα δεν υπαρχει και απαντηση. απλα ηθελα να πω μια ειδηση που μου κινησε το ενδιαφερον και επειδη δεν ηθελα να τη βαλω σε ασχετο θρεντ και να εισπραξω γκρινια το εβαλα εδω και τελοςΑλλα μην περιμενεις να παρεις σοβαρη απαντηση.
ειχα την εντυπωση οχι εβαζα και το χερι μου στη φωτιαΕίχε εντύπωση είπε το παλικάρι; η μου φάνηκε; Δηλαδή εμείς που διαβάζουμε κάθε μέρα δυο φορές το παρόν θρέντ και δεν καταφέραμε να έχουμε ουτε καν εντύπωση ...υποννοείς οτι είμεθα χαζοβιόλιδες;
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K