Νέα

Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια τεχνική χρησιμοποιεί ο Βρασιδας για την πρόβλεψη των σεισμών;

• Την τεχνική της καράφλας κόντρα στον άνεμο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Διαβάζει τον καφέ.

Ψήφοι: 1 9,1%
  • Διαβάζει την παλάμη του

• Χρησιμοποιεί πρόγραμμα πρόβλεψης Lotto

• Το πουλί του είναι ανήσυχο 2 λεπτά πριν τον σεισμό

• Η τεχνική των πορδών..4 απανωτές=σεισμός

Ψήφοι: 5 45,5%
  • Διαβάζει το ''Τραβέλια με προσόντα''

Ψήφοι: 3 27,3%
  • Μαδάει τη μαργαρίτα

• Μαδάει μουνότριχες..

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δηλαδή το στήθος και τα οπίσθια δεν είναι ο εσωτερικός κόσμος της γυναίκας?....φτου ρε γαμώτο..και εγώ που νόμιζα άλλα... :think:

Επισκέπτης
Βασικα οσο καλη διαθεση και να εχει καποιος να δει τα εσωτερικα καλη μιας κοπελας αν αυτη ειναι 150 κιλα και αλογομουρα ε υπαρχει ενα μικρο κολυμα λογω "τοιχους".

Εσύ παλικάρι δυσκολεύεσαι να καταλάβεις μάλλον το νόημα του θρέντ. Δεν εξηγείται.
Εχεις βέβαια μια αξιοπρόσεκτη προσσέγγιση σε κάθε θέμα. Απλά λες τα ίδια με αλλα λόγια.  :2funny:
Είχα έτσι ενα συμμαθητή μου στο σχολείο ο οποίος στην έκθεση σε κάθε θέμα έγραφε τα ίδια κοινότυπα με διαφορετική σειρά. Ήταν ο γνωστός μαθητής του 14, η γνωστή μετριότητα.
Και μαντεύω ότι θα αντεπιτεθείς τώρα σε εμένα. Με την γιόγκα μυαλού πάντα... :dancing:
Μην πεις όμως τα ίδια. Αφέσου ... πες ότι σου έρθει στο μυαλό ε;

Επισκέπτης
Εσύ παλικάρι δυσκολεύεσαι να καταλάβεις μάλλον το νόημα του θρέντ. Δεν εξηγείται.
Εχεις βέβαια μια αξιοπρόσεκτη προσσέγγιση σε κάθε θέμα. Απλά λες τα ίδια με αλλα λόγια.  :2funny:
Είχα έτσι ενα συμμαθητή μου στο σχολείο ο οποίος στην έκθεση σε κάθε θέμα έγραφε τα ίδια κοινότυπα με διαφορετική σειρά. Ήταν ο γνωστός μαθητής του 14, η γνωστή μετριότητα.
Και μαντεύω ότι θα αντεπιτεθείς τώρα σε εμένα. Με την γιόγκα μυαλού πάντα... :dancing:
Μην πεις όμως τα ίδια. Αφέσου ... πες ότι σου έρθει στο μυαλό ε;

Η μετριοτητα σε εφαγε εσενα!Συγνωμη δεν ηξερα οτι μιλω με μια μαθητρια του 20 κολεγιοπαιδο!
Πως ενα μεγαλο μυαλο σαν και σενα κατεπεσε λοιπον σε ενα φορουμ μπουρδελιαρηδων και πουτανιστικο?Εσυ τωρα επρεπε να γραφεις στο National Geographic!

Επισκέπτης
Η μετριοτητα σε εφαγε εσενα!Συγνωμη δεν ηξερα οτι μιλω με μια μαθητρια του 20 κολεγιοπαιδο!
Πως ενα μεγαλο μυαλο σαν και σενα κατεπεσε λοιπον σε ενα φορουμ μπουρδελιαρηδων και πουτανιστικο?Εσυ τωρα επρεπε να γραφεις στο National Geographic!

Εχω προχωρήσει απίστευτα στην γιόγκα τελικά.

Και μην μου ζητάς συγνώμη δεν χρειάζεται σε κατανοώ. Μου αρκεί που ξέσπασες.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εχω προχωρήσει απίστευτα στην γιόγκα τελικά.

Και μην μου ζητάς συγνώμη δεν χρειάζεται σε κατανοώ. Μου αρκεί που ξέσπασες.
Μηπως ξερεις τι θα πω και εγω μετα γιατι δεν μου ερχεται τιποτα αυτη την στιγμη. :grin:

Επισκέπτης
Μηπως ξερεις τι θα πω και εγω μετα γιατι δεν μου ερχεται τιποτα αυτη την στιγμη. :grin:

Ναι κοίτα εσύ καταρχήν έχεις μια διαφωνία με τον εαυτό σου εδω και μερικές μέρες. Σε βλέπω που  συνομιλείς επαννειλλημένως και άκρη μέχρι στιγμής δεν εχεις βρει. Οπότε αν σου πω τι θα πεις παρακάτω θα διαφωνήσει ο εαυτός σου και θα πεις αλλο. Δεν μπορω να παιζω με αυτους τους κανόνες. ;)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ναι κοίτα εσύ καταρχήν έχεις μια διαφωνία με τον εαυτό σου εδω και μερικές μέρες. Σε βλέπω που  συνομιλείς επαννειλλημένως και άκρη μέχρι στιγμής δεν εχεις βρει. Οπότε αν σου πω τι θα πεις παρακάτω θα διαφωνήσει ο εαυτός σου και θα πεις αλλο. Δεν μπορω να παιζω με αυτους τους κανόνες. ;)
Σωστα εδω δεν βγαζω εγω ακρη μαζι του εσυ θα βγαλεις. :grin:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Στο αρχείο τίθεται, με διάταξη του εισαγγελέα Εφετών Μιλτιάδη Ανδρειωτέλλη, η δικογραφία για την υπόθεση των υποκλοπών.

Ο κ. Ανδρειωτέλλης έκανε δεκτή την κρίση του εφέτη ανακριτή Π. Πετρόπουλου που χειρίστηκε την υπόθεση, ότι δεν προκύπτουν στοιχεία για την απόδοση ευθυνών σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Για την υπόθεση, που ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2006, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για την κατηγορία της παραβίασης τηλεφωνικού απορρήτου.

[move]α ρε ελλαδαρα αθανατη[/move][size=20pt][move]α ρε ελλαδαρα αθανατη[/move]

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Στο αρχείο τίθεται, με διάταξη του εισαγγελέα Εφετών Μιλτιάδη Ανδρειωτέλλη, η δικογραφία για την υπόθεση των υποκλοπών.

Ο κ. Ανδρειωτέλλης έκανε δεκτή την κρίση του εφέτη ανακριτή Π. Πετρόπουλου που χειρίστηκε την υπόθεση, ότι δεν προκύπτουν στοιχεία για την απόδοση ευθυνών σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Για την υπόθεση, που ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2006, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για την κατηγορία της παραβίασης τηλεφωνικού απορρήτου.

Τι ειναι αυτο το οφ τοπικ ποστ???
Ρε μην λετε σοβαρά εδω μεσα.Εδω ειναι η ΨΠΣ.
Επιτρεπεται μονο για περιπτωσεις που χρηζουν ιατρικης παρακαλουθησης με σκοπο τη θεραπεια τους.
Το πολυ πολυ βρες τον παπαρα εισαγγελεα που εβαλε την υποθεση στο αρχειο και ολους τους πολιτικους που λενε καθε 2 μερες οτι το μαχαιρι θα μπει στο κοκκαλο και να προσπαθησουμε στο θρεντ αυτο να δουμε αν υπαρχει θεραπεια για αυτους αν και μου φαινεται οτι ειναι βαριες καταστασεις και δεν εχουν ελπιδα.

Επισκέπτης
Μερικοί άνθρωποι εδώ μέσα, ρε παιδί μου, γράφουν ότι να ναι...

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
προσπαθησουμε στο θρεντ αυτο να δουμε αν υπαρχει θεραπεια για αυτους αν και μου φαινεται οτι ειναι βαριες καταστασεις και δεν εχουν ελπιδα.
Πάντως υπάρχει..χώρος...όλοι οι καλοί χωράνε..και έχει και καλό φαγητό..  :grin:

Επισκέπτης
Εσένα ακόρεστε που σου αρέσουν οι κωλάρες, θεωρείς οτι το φαγητό είναι καλό;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Τι ειναι αυτο το οφ τοπικ ποστ???
Ρε μην λετε σοβαρά εδω μεσα.Εδω ειναι η ΨΠΣ.
Επιτρεπεται μονο για περιπτωσεις που χρηζουν ιατρικης παρακαλουθησης με σκοπο τη θεραπεια τους.
Το πολυ πολυ βρες τον παπαρα εισαγγελεα που εβαλε την υποθεση στο αρχειο και ολους τους πολιτικους που λενε καθε 2 μερες οτι το μαχαιρι θα μπει στο κοκκαλο και να προσπαθησουμε στο θρεντ αυτο να δουμε αν υπαρχει θεραπεια για αυτους αν και μου φαινεται οτι ειναι βαριες καταστασεις και δεν εχουν ελπιδα.
ρε μαγγες εχω την εντυπωση οτι εδω γραφουμε οτι θελουμε που δεν παει σε αλλο θρεντ. ε που να το γραψω στη πλατη μου η στο τοιχο του σπιτιου μου????

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ρε μαγγες εχω την εντυπωση οτι εδω γραφουμε οτι θελουμε που δεν παει σε αλλο θρεντ. ε που να το γραψω στη πλατη μου η στο τοιχο του σπιτιου μου????
πολύ καλά..έκανες..φίλε..

αυτός είναι ο  λόγος (μεταξύ των άλλων κυρίως ψυχοθεραπευτικών  :grin:)  ύπαρξης...για να μην γαμάμε άλλα threads με off topiciation και φυσικα να λεμε οτι γουστάρουμε..  :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εσένα ακόρεστε που σου αρέσουν οι κωλάρες, θεωρείς οτι το φαγητό είναι καλό;
Τετοιο φαγητό και υπο την αιγιδα του σαιτ μας,εννοειται οτι θα ειναι καλο.Ποτε δεν ειχα παραπονο απο το μπουρδελα.κομ ,το εμπιστευομαι.Μονο επειδη τετοια προιοντα αλλοιωνονται πολυ συντομα,παρακαλω τους υπευθυνους για την φροντιδα της καθαριοτητας,ωστε να διατηρουνται φρεσκα, ''μπουαχαχαχααχαχαχαχα'' που θα αιλαιγαι κε ω pitsi. :rockon: :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
πολύ καλά..έκανες..φίλε..
Αλλα μην περιμενεις να παρεις σοβαρη απαντηση. :grin:

Επισκέπτης
Είχε εντύπωση είπε το παλικάρι; η μου φάνηκε; Δηλαδή εμείς που διαβάζουμε κάθε μέρα δυο φορές το παρόν θρέντ και δεν καταφέραμε να έχουμε ουτε καν εντύπωση ...υποννοείς οτι είμεθα χαζοβιόλιδες;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Αλλα μην περιμενεις να παρεις σοβαρη απαντηση. :grin:
μα δεν περιμενω αδερφε διοτι να σου πω κατι? πρακτικα δεν υπαρχει και απαντηση. απλα ηθελα να πω μια ειδηση που μου κινησε το ενδιαφερον και επειδη δεν ηθελα να τη βαλω σε ασχετο θρεντ και να εισπραξω γκρινια το εβαλα εδω και τελος

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Είχε εντύπωση είπε το παλικάρι; η μου φάνηκε; Δηλαδή εμείς που διαβάζουμε κάθε μέρα δυο φορές το παρόν θρέντ και δεν καταφέραμε να έχουμε ουτε καν εντύπωση ...υποννοείς οτι είμεθα χαζοβιόλιδες;
ειχα την εντυπωση οχι εβαζα και το χερι μου στη φωτια :think: :think: :think: :think: :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom