Νέα

Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποια τεχνική χρησιμοποιεί ο Βρασιδας για την πρόβλεψη των σεισμών;

• Την τεχνική της καράφλας κόντρα στον άνεμο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Διαβάζει τον καφέ.

Ψήφοι: 1 9,1%
  • Διαβάζει την παλάμη του

• Χρησιμοποιεί πρόγραμμα πρόβλεψης Lotto

• Το πουλί του είναι ανήσυχο 2 λεπτά πριν τον σεισμό

• Η τεχνική των πορδών..4 απανωτές=σεισμός

Ψήφοι: 5 45,5%
  • Διαβάζει το ''Τραβέλια με προσόντα''

Ψήφοι: 3 27,3%
  • Μαδάει τη μαργαρίτα

• Μαδάει μουνότριχες..

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Παναγια μου  :new_shocked: τι μωρο ειναι αυτο?
Θα μπω απο την αποχετευση και θα με δεις να σκαω μυτη απο την τουαλετα. :2funny:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
έχει μείνει..και αυτή..όποιος θέλει..στέλνει PM  :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.costume-shop.com/images/products/dg4022.jpg[/img[/URL]]

erinal_w..ψάχνω και για εσένα..  ;D

Επισκέπτης
Τι μου ψάχνεις; Για αυτό με γαργαλάει κάτι ..; Α θα σε μαλώσω. Είπαμε χάκερς χάκερς αλλά όχι  να μας μπαίνετε και στο βρακί!Συγνώμη για το λεξιλόγιο μου, αλλά αγανάκτησα. Πάνω που είχα συγκεντρωθεί στα θεικά πόδια της κοπελίτσας παραπάνω.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Χάλασε ο κόσμος. Bisexual μας βγήκε και αυτή. Άσε το ηθικά ανεπίτρεπτο να βλέπει μια ανυπεράσπιστη κοπέλλα ως σκεύος ηδονής.

Επισκέπτης
Χάλασε ο κόσμος. Bisexual μας βγήκες και αυτή. Άσε το ηθικά ανεπίτρεπτο να βλέπει μια ανυπεράσπιστη κοπέλλα ως σκεύος ηδονής.

τι λες ρε παλικάρι; Στραβός είσαι ; Το ωραίο και κομψό είναι τραβηκτικό σε κάθε μάτι. Γυναίκείο και αντρικό. Με αλλο τρόπο βέβαια αλλα ειναι.Και τα πόδια της κοπέλας είναι χάρμα.Αληθώς.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
τι λες ρε παλικάρι; Στραβός είσαι ; Το ωραίο και κομψό είναι τραβηκτικό σε κάθε μάτι. Γυναίκείο και αντρικό. Με αλλο τρόπο βέβαια αλλα ειναι.Και τα πόδια της κοπέλας είναι χάρμα.Αληθώς.
Και εγω ωρες ωρες κολαω οταν βλεπω τον Ρουβα στην τηλεοραση. :2funny:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν περίμενα το σάιτ να πέσει τόσο χαμηλά. Ένας μοντερέιτορ ποστάρει σεξιστικές και υποτιμητικές για το γυναικείο φύλο φωτό, και ένα γυναικείο μέλος επιδοκιμάζει. Νιώθω το χαλί να φεύγει κάτω από τα πόδια μου. Ασυναίσθητα βλέποντας την κοπελίτσα να υποφέρει το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι να τρέξω να της σκίσω τα περιοριστικά ρούχα για να την απελευθερώσω...

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μετά όπως λέει και ο πάτερ όταν τελεί μυστήριο ... Ότι έχετε ευχαρίστηση.

Επισκέπτης
Δεν περίμενα το σάιτ να πέσει τόσο χαμηλά. Ένας μοντερέιτορ ποστάρει σεξιστικές και υποτιμητικές για το γυναικείο φύλο φωτό, και ένα γυναικείο μέλος επιδοκιμάζει. Νιώθω το χαλί να φεύγει κάτω από τα πόδια μου. Ασυναίσθητα βλέποντας την κοπελίτσα να υποφέρει το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι να τρέξω να της σκίσω τα περιοριστικά ρούχα για να την απελευθερώσω...

Ζούμε σε μια σεξιστική εποχή πολεμιστή. Εγώ το πήρα απόφαση. Εκανα τρία χρόνια ψυχιατρείο με πέντε συνεδρίες την εβδομάδα για να καταλάβω για ποιο λόγο οι άντρες κοιτούν το στήθος και τον ποπο μια γυναίκας και δεν ενδιαφερονται για το πλούσιο εσωτερικό της κόσμο.Τώρα είμαι καλά. :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
Ζούμε σε μια σεξιστική εποχή πολεμιστή. Εγώ το πήρα απόφαση. Εκανα τρία χρόνια ψυχιατρείο με πέντε συνεδρίες την εβδομάδα για να καταλάβω για ποιο λόγο οι άντρες κοιτούν το στήθος και τον ποπο μια γυναίκας και δεν ενδιαφερονται για το πλούσιο εσωτερικό της κόσμο.Τώρα είμαι καλά. :rolleyes: :rolleyes:

Η εμφανιση μετραει παρα πολυ και ειναι σχεδον τον παν!Παρτο αποφαση :dancing:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μα δεν κοιταμε το στηθος επιμονα τον εσωτερικο κοσμο προσπαθουμε να δουμε αλλα αν ειναι μεγαλο το στηθος δυσκολευομαστε περισοτερο.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πέστα Βρασίδα. Και εγώ νομίζω ότι μας έχει παρεξηγήσει. Όταν κόβουμε με το μάτι τις διαστάσεις το κάνουμε καθαρά και μόνο για να προσδιορίσουμε την χωροχρονική θέση του εσωτερικού της κόσμου.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom