polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
έχεις δίκιο..είναι το εξ' ορισμού εκτός θέματος θέμα..Σε θρεντ όπως ειναι αυτο,παρα να γεμιζουν θρεντ με συγκεκριμενο θεμα με συζητησουλες επι παντος θεματος.Εχω δικιο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι μονο να το ερευνησεις αλλα να του απαγγελθουν και κατηγοριες, η αποδειξης και τα στοιχεια που εχω ειναι αδιασηστα.Θα το ερευνήσω... www.freesmileys.org]...
[/url]
Νομιζω ταιριάζει απόλυτα..μόλις εγινε..Να κανω και μια προταση να προστεθη στον τιτλο το Εκ του Μηδενος και το ΨΠΣ δηλαδη Ψυχιατρικη πτερυγα του σαιτ η κατι τετοιο.![]()
Σωστος, ανοιξαμε και σας περιμενουμε.Νομιζω ταιριάζει απόλυτα..μόλις εγινε..![]()
Καλώς τον πρώτο πελάτη...Σωστος, ανοιξαμε και σας περιμενουμε.
Καλες δουλειες.
Εγω δεν ηρθα τωρα εδω με βρηκατε, καθομουν σε ενα οικοπεδο και χτισαν ψυχιατρειο γυρω μου.Καλώς τον πρώτο πελάτη...
Μικρός έκλεβες τις κιλότες της γειτόνισσας ?![]()
Ελα μεσα και εσυ μην φοβασαι περναμε καλα εδω εχει και καλο φαγητο.αααααα....δική σου είναι μαρμαρινη προτομή έξω απο το δαφνι...και έλεγα και εγώ..ρε ποιός νάναι....τσόκερ..δεν θα ξέρεις τι έχεις..
Μπορείτε να κάνετ λίγη ησυχία; Κάνω γιόγκα μυαλού για να σκεφτώ τι θα γραφτεί παρακάτω..
Eνας τεραστιος ψυχαναλυτικος καναπες ειναι το τοπικ αυτοΜέρες διαβάζωαυτό το thread και δεν έχω καταλάβει τίποτα!
![]()