georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
χέσε ψηλά και αγνάντευε
Ποιος ειναι αυτος ο Βαγγελης ρε γαμωτο.εγκο οχι βρασιδοσ εγκο βολτα βαγγέλισ τορα οχι βαγγέλισ αλο αντροσ πολι μινιμα εμενα.
ο μαντζιος..Ποιος ειναι αυτος ο Βαγγελης ρε γαμωτο.
Λες γιαυτο ειναι ανεβασμενος τωρα τελευταια? Βρηκε γκομενα?ο μαντζιος..
Εμενα αγαπημενο μου ειναι το αλλο που μιλανε για τριχες.
Πρωτα απο ολα γιατι μου πας τα ποστ βολτα?Εσένα σε ψάχνει το tsouli…www.freesmileys.org] [/url]
ο Βαγγέλης πρέπει να είναι ένας εκ των πρώτον που ανταλλάσσατε ποστ την πρώτη η δεύτερη φορά που μπήκε το τσουλί, εχθές όμως πρέπει αλλά και πριν να της είχε στείλει πολλά πμ ο τύπος που λέει της Ελληνίδες ελεεινίδες.Πρωτα απο ολα γιατι μου πας τα ποστ βολτα?
Δευτερον δεν ψαχνει εμενα αλλα τον Βαγγελη.
Τριτον ποιος ειναι αυτος ο Βαγγελης?
πολλοι τον ψαχνουν..το τσουλι για να γαμηθουνε & ο orca για να δαρθουνε..Εσένα σε ψάχνει το tsouli…www.freesmileys.org] [/url]
Αυτος μας την εφαγε, θα καλοπεραση ο μπαγασας με το ρασσοφορο που παρηστανη το τσουλι.ο Βαγγέλης πρέπει να είναι ένας εκ των πρώτον που ανταλλάσσατε ποστ την πρώτη η δεύτερη φορά που μπήκε το τσουλί, εχθές όμως πρέπει αλλά και πριν να της είχε στείλει πολλά πμ ο τύπος που λέει της Ελληνίδες ελεεινίδες.
Ο ορκα θελει σε ρινγκ αλλα εγω δεν δεχομαι γιατι δεν βγαζω ουτε πεντε λεπτα θα του πω για το δρομο χωρις κανονες αν θελει.πολλοι τον ψαχνουν..το τσουλι για να γαμηθουνε & ο orca για να δαρθουνε..
Και τωρα τα εμπλεξε με ελεεινορωσιδα.ο Βαγγέλης πρέπει να είναι ένας εκ των πρώτον που ανταλλάσσατε ποστ την πρώτη η δεύτερη φορά που μπήκε το τσουλί, εχθές όμως πρέπει αλλά και πριν να της είχε στείλει πολλά πμ ο τύπος που λέει της Ελληνίδες ελεεινίδες.
Θες να αναλυσουμε κανενα θεματακι τα δυο μας?Τιποτα το ενδιαφερον βαριεμαι του κερατα δεν αναβουν και λιγο τα αιματα να πουμε καμια μαλακια να περασει λιγο η ωρα.
Παντως αυτο το θρεντ το γουσταρο τρελα γιατι μπορεις να πεις οτι μαλακια θες και να εισαι εντος θεματος.
Εχεις κατι στο μυαλο σου?Θες να αναλυσουμε κανενα θεματακι τα δυο μας?
Οχι.Εχεις κατι στο μυαλο σου?
Το φανταστηκα εισαι πολυ ηλιθιος.
Να μπω και εγω στη συζητηση να γινουμε 4 ;Το φανταστηκα εισαι πολυ ηλιθιος.
Να μπω και εγω στη συζητηση να γινουμε 4 ;
Οχι να μην μπεις, εξυπνακια !Να μπω και εγω στη συζητηση να γινουμε 4 ;
Ο δικος μου να δεις
Αμα θες μπες αλλα δεν θα βγαλουμε ακρη ο αλλος ειναι πολυ .
Καταλαβα και εσυ τα ιδια τραβας, ρε πως μπλεξαμε με τα μαλακισμενα?Ο δικος μου να δεις
Σκευτομαστε φωναχτα.ρε παραμιλάτε εδώ μέσα?