Σε παρακαλώ τεκμηρίωσε...γιατί το λες αυτό ? Εδω κοντευεις να λυσεις το προβλημα του χασμουρητού...και pleas..να παραλληλογραμμισει το μουνι της ΧάΪΔΟς..Μιλάμε για το πρότυπο επιστημονικής ομάδας..Αλλα μην περιμενεις να παρεις σοβαρη απαντηση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Εχω προχωρήσει απίστευτα στην γιόγκα τελικά.
Και μην μου ζητάς συγνώμη δεν χρειάζεται σε κατανοώ. Μου αρκεί που ξέσπασες.
Η γιογκα ειναι οτι πρεπει για την ηλικια σου.Προσεχε να κανεις ομως τις ασκησεις σωστα μην τραυματιστεις
Εχω τους λογους μου, βασικα εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας και προβλεπω εγω να παραλιλογραμιζω το χασμουριτο και ο pleasure να βρησκει το εμβολιο για το μουνι της χαιδος.Σε παρακαλώ τεκμηρίωσε...γιατί το λες αυτό ? Εδω κοντευεις να λυσεις το προβλημα του χασμουρητού...και pleas..να παραλληλογραμμισει το μουνι της ΧάΪΔΟς..Μιλάμε για το πρότυπο επιστημονικής ομάδας..
Εχω τους λογους μου, βασικα εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας και προβλεπω εγω να παραλιλογραμιζω το χασμουριτο και ο pleasure να βρησκει το εμβολιο για το μουνι της χαιδος.
Επισκέπτης
Τετοιο φαγητό και υπο την αιγιδα του σαιτ μας,εννοειται οτι θα ειναι καλο.Ποτε δεν ειχα παραπονο απο το μπουρδελα.κομ ,το εμπιστευομαι.Μονο επειδη τετοια προιοντα αλλοιωνονται πολυ συντομα,παρακαλω τους υπευθυνους για την φροντιδα της καθαριοτητας,ωστε να διατηρουνται φρεσκα, ''μπουαχαχαχααχαχαχαχα'' που θα αιλαιγαι κε ω pitsi.
Ποια γίδα ρε παιδιά;
Επισκέπτης
Η γιογκα ειναι οτι πρεπει για την ηλικια σου.Προσεχε να κανεις ομως τις ασκησεις σωστα μην τραυματιστεις
Εσύ μάλλον μου την είπες τώρα ε;
Επισκέπτης
Εσύ μάλλον μου την είπες τώρα ε;
Οχι εσυ μου την ειπες και με στενοχωρεσες με το να με συγκρινεις με ενα μαθητη του 14 στην Εκθεση.Πως φαινεται οτι σε πηραν τα χρονιαα θειααα.
Τουλαχιστον το 14 ας το εκανες 10 για να με μειωσεις περισσοτερο.
Δε με ρωτησες για το φαγητο?προσφερουν και γιδα και εκτος απο αλλα νοστιμα για κρεατοφαγους,φαγητα.Η σπεσιαλιτε του καταστηματος,για αυτο και την ανεφερα.Ποια γίδα ρε παιδιά;
Επισκέπτης
Οχι εσυ μου την ειπες και με στενοχωρεσες με το να με συγκρινεις με ενα μαθητη του 14 στην Εκθεση.Πως φαινεται οτι σε πηραν τα χρονιαα θειααα.
Τουλαχιστον το 14 ας το εκανες 10 για να με μειωσεις περισσοτερο.
Συγνώμη αν σε στεναχωρεσα
Επισκέπτης
Συγνώμη αν σε στεναχωρεσα
Σε συγχωρω.Ειναι και της ηλικιας σου αυτα.
Εγω το απολυτηριο του λυκειου το πηρα με 11 μεσο ορο και καποιος φιλος εδω με προσβαλε λεγοντας οτι ειμαι ανορθογραφος. :'(
Το απολυτηριο του στρατου παλι το πηρα με 20.... μερες φυλακη.
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εγω το απολυτηριο του λυκειου το πηρα με 11 μεσο ορο και καποιος φιλος εδω με προσβαλε λεγοντας οτι ειμαι ανορθογραφος. :'(
Το απολυτηριο του στρατου παλι το πηρα με 20.... μερες φυλακη.
:-) Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Εγώ κονόμησα 20αρικο γιατί ήμουν περίπολο και δεν έδωσα τον νούμερο 2 που βαρέθηκε να περπατάει και πήγε για ύπνο. Δεν το έχαψε ο εφοδεύων ότι ο 2 ήταν αφοδεύων.
Σκαστος μεν κυριος δε, απο την πυλη βγηκες απο την πυλη μπηκες παλι καλα που δεν του ζητησες και καμια τιμητικη.εγώ μια φορα βγηκα αναφορά και έφαγα.20 ημέρες ...και αυτή για κοπανά...το βραδύ για ποτά ...και ο μαλάκας έπεσα πάνω σε έφοδο ταγματάρχη..ακριβώς στη πύλη λίγο πριν μπω..
Επισκέπτης
τριαλαλιλαλο..τριαλαλιλαλο..τριαλαλιλαλο..
Είσαι φαίνεται τυχερός ..εγώ μια φορα βγηκα αναφορά και έφαγα.20 ημέρες ...και αυτή για κοπανά...το βραδύ για ποτά ...και ο μαλάκας έπεσα πάνω σε έφοδο ταγματάρχη..ακριβώς στη πύλη λίγο πριν μπω..
Ήδη το είχα κάνει άπειρες φορές και είχα σταθεί super τυχερός ..Δεν σκέφτηκα ότι η τύχη μου θα σταματήσει εκείνη την ημέρα… Πάγια συλλογιστική ηλίθιου ..Σκαστος μεν κυριος δε, απο την πυλη βγηκες απο την πυλη μπηκες παλι καλα που δεν του ζητησες και καμια τιμητικη.
Επισκέπτης
τριαλαλιλαλο..τριαλαλιλαλο..τριαλαλιλαλο..
Αν μπορουσες να σκεφτεις δεν θα εγραφες στο Εκ του μηδενος.Ήδη το είχα κάνει άπειρες φορές και είχα σταθεί super τυχερός ..Δεν σκέφτηκα ότι η τύχη μου θα σταματήσει εκείνη την ημέρα… Πάγια συλλογιστική ηλίθιου ..
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K