Νέα

Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Ποια τεχνική χρησιμοποιεί ο Βρασιδας για την πρόβλεψη των σεισμών;

• Την τεχνική της καράφλας κόντρα στον άνεμο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Διαβάζει τον καφέ.

Ψήφοι: 1 9,1%
  • Διαβάζει την παλάμη του

• Χρησιμοποιεί πρόγραμμα πρόβλεψης Lotto

• Το πουλί του είναι ανήσυχο 2 λεπτά πριν τον σεισμό

• Η τεχνική των πορδών..4 απανωτές=σεισμός

Ψήφοι: 5 45,5%
  • Διαβάζει το ''Τραβέλια με προσόντα''

Ψήφοι: 3 27,3%
  • Μαδάει τη μαργαρίτα

• Μαδάει μουνότριχες..

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

Επισκέπτης
τελικα το μενου συμπεριελαμβανε & πατατοσαλατα με φρεσκο κρεμμυδακι,παντζαρια,κολοκυθακια & κουνουπιδι εκτος ολων των προαναφερομενων..

Υ.Γ χαλασμενο γιαουρτι δεν ειχε ρε γαμωτο..

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Νομίζω ότι εδώ πρέπει να ποστάρω τον πρόλογο του νέου μου μυθιστορήματος και θα παρακαλούσα για τα σχόλιά σας.

''Περπατούσα με τον φίλο μου και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω και ανοίγει η πόρτα του λεωφορείου χύνονται τα νερά και αρχίζει το σφουγγάρισμα. Μετά από λίγο παραγγέλνουμε δεύτερη μπύρα και ο καφές ήταν σκέτος. Πίκρα μιλάμε έκλαιγε όλο το χωριό. Εκτός από τον πούστη. Αυτός έκλανε. Η σαλάτα δεν είχε άνηθο και έβρεχε παπάδες. Το αυτοκίνητο έμεινε από βενζίνη γιατί βρεθήκαμε δυο τρεις να ρωτάμε που είχε κρυφτεί. Το μωρό, τι μωρό δηλαδή, βγάζει μια στριγκλιά και χάνεται στη σπηλιά. Ο κόκορας τσιμπάει το γουρουνάκι που έιχα μέσα τα κέρματα από την εξαγορά της συλλογής γραμματοσήμων του θείου της. Βέβαια όσο και αν πόνεσε βαριόταν να μιλάει και κάθεται στην τηλεόραση να ακούσει ειδήσεις.
Ερχεται τότε από τον πάνω όροφο υπογείως ένα ρεύμα ηλεκτρικό. Ο δάσκαλος τα χρειάστηκε δεν είχε δει πιο πολλά αίματα στη ζωή του. Με χίλια ζόρια τραγούδησε για να εκπληρώσει το χαμένο στοίχημα. Ο ξάδερφος αυτοσαρκαζόταν στον καθρέπτη και ζητούσε οικονομική βοήθεια –έρανο δηλαδή- για να φύγει στο πουθενά.
Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ερχόταν σύντομα και από αμηχανία άναψα ένα τσιγάρο. Ο καπνός με βοήθησε να πιω λίγο σιρόπι ακόμα γιατί είχα βγάλει και εκείνο το γαμημένο κριθαράκι. Το υπόγειο έμπαζε φοβερό κρύο και δεν φόραγε παπούτσια.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τελείωσε το τυρί και φτιάξαμε τοστ μόνο με λίγα μαρούλια και ψωμί.  Η σκνίπες ήταν ζωηρές σημάδι ότι είχε νυχτώσει πριν δώδεκα ώρες.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Νομίζω ότι εδώ πρέπει να ποστάρω τον πρόλογο του νέου μου μυθιστορήματος και θα παρακαλούσα για τα σχόλιά σας.

''Περπατούσα με τον φίλο μου και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω και ανοίγει η πόρτα του λεωφορείου χύνονται τα νερά και αρχίζει το σφουγγάρισμα. Μετά από λίγο παραγγέλνουμε δεύτερη μπύρα και ο καφές ήταν σκέτος. Πίκρα μιλάμε έκλαιγε όλο το χωριό. Εκτός από τον πούστη. Αυτός έκλανε. Η σαλάτα δεν είχε άνηθο και έβρεχε παπάδες. Το αυτοκίνητο έμεινε από βενζίνη γιατί βρεθήκαμε δυο τρεις να ρωτάμε που είχε κρυφτεί. Το μωρό, τι μωρό δηλαδή, βγάζει μια στριγκλιά και χάνεται στη σπηλιά. Ο κόκορας τσιμπάει το γουρουνάκι που έιχα μέσα τα κέρματα από την εξαγορά της συλλογής γραμματοσήμων του θείου της. Βέβαια όσο και αν πόνεσε βαριόταν να μιλάει και κάθεται στην τηλεόραση να ακούσει ειδήσεις.
Ερχεται τότε από τον πάνω όροφο υπογείως ένα ρεύμα ηλεκτρικό. Ο δάσκαλος τα χρειάστηκε δεν είχε δει πιο πολλά αίματα στη ζωή του. Με χίλια ζόρια τραγούδησε για να εκπληρώσει το χαμένο στοίχημα. Ο ξάδερφος αυτοσαρκαζόταν στον καθρέπτη και ζητούσε οικονομική βοήθεια –έρανο δηλαδή- για να φύγει στο πουθενά.
Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ερχόταν σύντομα και από αμηχανία άναψα ένα τσιγάρο. Ο καπνός με βοήθησε να πιω λίγο σιρόπι ακόμα γιατί είχα βγάλει και εκείνο το γαμημένο κριθαράκι. Το υπόγειο έμπαζε φοβερό κρύο και δεν φόραγε παπούτσια.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τελείωσε το τυρί και φτιάξαμε τοστ μόνο με λίγα μαρούλια και ψωμί.  Η σκνίπες ήταν ζωηρές σημάδι ότι είχε νυχτώσει πριν δώδεκα ώρες.
  Τα σχόλια είναι περιττά …Όλοι μας αγκαλιάζουμε τη μοναδικότητα σου.. Σε καλωσορίζουμε στην ΨΠΣ .. www.freesmileys.org] [/url]

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Εγω λογω του οτι ειμαι ξανθια... :rolleyes:
Και επειδη βαριεμαι να διαβασω οοοολο το θρεντ θα μου δωσει καποιος τα φωτα του,
λεγοντας μου τι ειναι αυτο το ΨΠΣ???? :huh:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Και επειδη βαριεμαι να διαβασω οοοολο το θρεντ θα μου δωσει καποιος τα φωτα του,
Βρε ας είσαι ξανθιά καμία φωτογραφία σου θα μας στείλεις να δούμε αν αξίζεις για καμία :jerking:  ( :2funny: :2funny: :2funny: αστείο ήταν :cheesy: :cheesy: :cheesy: )

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Καταρχάς πολύ κακώς που δεν μπαίνεις στο κόπο να το διαβάσεις από την αρχη.. Αν τελικα βρεις το χρονο πιθανότατα να σου αλλάξει ριζικά τη ζωη..www.freesmileys.org] [/url]

Το ΨΠΣ αποτελεί χρήσιμη προσθήκη ..και ηθικός αυτουργός είναι ο Βρασιδος..

ΨΠΣ :  Ψυχιατρική Πτέρυγα Σάϊτ www.freesmileys.org] [/url]

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Εγω ειμαι απολυτως νορμαλ ομως...
Οποτε δεν κανω για εδω :grin:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Βρε ας είσαι ξανθιά καμία φωτογραφία σου θα μας στείλεις να δούμε αν αξίζεις για καμία :jerking:  ( :2funny: :2funny: :2funny: αστείο ήταν :cheesy: :cheesy: :cheesy: )

Καλε βαλε την φαντασια σου να δουλεψει...
Πιο ωραια θα ειμαι εκει...ειμαι σιγουρη :2funny: :2funny: :2funny:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Όλοι οι ψυχωτικοί, καλά νομίζουν ότι είναι. Απλώς τους κυνηγάνε και τους κοιτάνε περίεργα οι 'άλλοι'.

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Συνέχεια από το προηγούμενο. Παρακαλώ προσέξτε γιατί εδώ είναι το κλειδί της συνέχειας....

"-Άντε χάσου, της φώναξε και μπουσούλησε κλαίγοντας.
-Σε είδα κι εσένα τι καπνό φουμάρεις, λαμόγιο αγιογδύτη, πράε του φώναξε ψιθυριστά για τι ήταν κουφή.
Μέσα από ένα σύννεφο καπνού και σκόνης φαινόταν η φωτογραφία του μπάρμαν. Χόρεψε ένα αργό μπλουζ και έφυγε χωρίς να πει κουβέντα.
-Τα λέμε σε λίγο, την απείλησε.
Εσκιμώοι σκέφτηκε και έκανε ματ φέρνοντας διπλή ζαριά. Τα παντζάρια τρώγονται με σκόρδο όπως η χυλόπιτα ή μήπως έπρεπε να σερβίρω αντσούγιες;
Με κατεβασμένο το βλέμμα ίσιωσε το γιακά από το σακάκι και έτρεξε γυμνός στην μπανιέρα. Θα καλούσε την αστυνομία. Είχε κλατάρει το λάστιχο και δεν ήξερε πως θα έλυνε το μυστήριο.
-Αυτό είναι. Θα πάρω την βοήθεια του τηλεφώνου.
Έχω 4 χρόνια άνεργος είπε στην κοπέλα του ενώ εκείνη σκούπιζε το φρύδι που είχε γεμίσει από το κραγιόν των χειλιών του.
-Δεν το ήξερα πως είσαι ταχυδρόμος, του είπε εκείνη
-Άστα είναι μεγάλη ιστορία. Θα σου της πω όταν φύγεις."

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για να καταλάβεις πως είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος διάβασε την ιστορία πάνω από το ποστ σου. Η ιστορία βγάζει νόημα και έχει εσωτερική λογική συνέπεια. Άρα το αντικείμενο της μελέτης μας είναι υγιής.

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Για να καταλάβεις πως είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος διάβασε την ιστορία πάνω από το ποστ σου. Η ιστορία βγάζει νόημα και έχει εσωτερική λογική συνέπεια. Άρα το αντικείμενο της μελέτης μας είναι υγιής.
Σε ευχαριστώ καλέ μου φίλε. Το΄ξερα ότι κάποιοι με καταλαβαίνουν. Μόλις το εκδόσω θα σου στείλω αντίγραφο με υπογραφή

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σε ευχαριστώ καλέ μου φίλε. Το΄ξερα ότι κάποιοι με καταλαβαίνουν. Μόλις το εκδόσω θα σου στείλω αντίγραφο με υπογραφή

Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς. Έχω μεγάλη εμπειρία στα θέματα ψυχολογίας και ξεχωρίζω τους ανισόρροπους με την μία.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
βρε ανόητοι μην πειράζετε το νεφελάκη μας.. :headbang2:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δηλαδή εμένα που δεν με κυνηγάει κανείς αλλά μου φοράνε μια μπλουζίτσα με τα μανίκια δεμένα πίσω κατι παιδάκια με άσπρες ρόμπες σημαίνει ότι ειμαι καλά....ωραία..μπιρλιμπιμπιμ..μπιρλιμπιμπομ.... :idiot:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom