Σε λαθος θρεντ μπηκες μεθυσμενος ξυπνησες? εδω δεν ειναι το Τραβελια με προσοντα.Kαλημέρα κορίτσια....χικ...
Καλημερα.
Σε λαθος θρεντ μπηκες μεθυσμενος ξυπνησες? εδω δεν ειναι το Τραβελια με προσοντα.Kαλημέρα κορίτσια....χικ...
Είναι το χωρίς προσόντα!Σε λαθος θρεντ μπηκες μεθυσμενος ξυπνησες? εδω δεν ειναι το Τραβελια με προσοντα.
Καλημερα.
ΧΙΚ....τα τσίπρα θα φταίνε...χικ...Σε λαθος θρεντ μπηκες μεθυσμενος ξυπνησες? εδω δεν ειναι το Τραβελια με προσοντα.
Καλημερα.
Τελευταια φορα που τον ειδα ηταν οταν παιζαμε κρυφτο στο προαυλιο.Ρε παιδιά με τον barbas_skoufakia τι έγινε? Εγώ ακόμα ψάχνω!
εχασε τον σκουφο του στα χιονια & τον ψαχνει στην λιμνη του μαραθωνα..Ρε παιδιά με τον barbas_skoufakia τι έγινε? Εγώ ακόμα ψάχνω!
Εγω σας είδα να παίζετε μιά πενταρα η βιολέτα τσιγκολελετα τσιγκολελεταΤελευταια φορα που τον ειδα ηταν οταν παιζαμε κρυφτο στο προαυλιο.
Δεν τα ξέρεις εσύ αυτά...!!!Τσιγκολελέτα;
Θες να χτυπησεις και μετα να κλαις;Εγώ δεν μπορώ να παίξω;
Θες να χτυπησεις και μετα να κλαις;
Την αλλη φορα παιζαμε με τον ταρατσα σχοινακι με αλυσοπριονα και παραλιγο να χασει τα ποδια του γιατι δεν πηδαγε αρκετα ψηλα.Εγώ δεν μπορώ να παίξω;
κι' αυτες θελουν να παιξουν μαζι σου..Όχι, θέλω να παίξω.
Για να μην πω και για τον barba skoyfakia που παιζαμε κρυφτο και ακομα τον ψαχνουμε.
Ποιον πανθηρα αυτον που φαγαμε προχθες;Αυτόν ... να σου πω την αλήθεια την τελευταία φορά που τον είδα.. επαιζε με τον πάνθηρα..
Ποιον πανθηρα αυτον που φαγαμε προχθες;
Τι καλο παλικαρι μου λες ειναι υποπτος αφου ηταν ο τελευταιος που ειδε τον αγνοουμενο να τον φερεις για ανακριση.Οχι, ένα φίλο του...καλό παλικάρι...