Επισκέπτης
Τι καλο παλικαρι μου λες ειναι υποπτος αφου ηταν ο τελευταιος που ειδε τον αγνοουμενο να τον φερεις για ανακριση.
Δεν μπορώ .. είναι άίλουρος!μου ξεφεύγει!
Τι καλο παλικαρι μου λες ειναι υποπτος αφου ηταν ο τελευταιος που ειδε τον αγνοουμενο να τον φερεις για ανακριση.
Aυτοκτόνησε...????Που ειναι ο Ταράτσας...οεο...?
Που ειναι ο Ταράτσας...οεο...?
Ταρατσα περιμενε μην πηδηξεις κατσε να φερω την καμερα.Bλέπω Δρούζα για την εκπομπή με την νευρική ανορεξία, σε λίγο θα με βγάλουν τηλεφωνικά στον αέρα για να καταθέσω την νίκη που έκανα κατά της ανορεξίας!
Μετά θα πέσω απ΄την ταράτσα!
Το δεξί μου προφίλ να πάρεις!Ταρατσα περιμενε μην πηδηξεις κατσε να φερω την καμερα.
Πέσε πέσε πέσε πέσε πέσε...Bλέπω Δρούζα για την εκπομπή με την νευρική ανορεξία, σε λίγο θα με βγάλουν τηλεφωνικά στον αέρα για να καταθέσω την νίκη που έκανα κατά της ανορεξίας!
Μετά θα πέσω απ΄την ταράτσα!
Πήδα αγόρι μου θα σε πιάσω εγώ...Ταρατσα περιμενε μην πηδηξεις κατσε να φερω την καμερα.
Ακόμα ρεεεε????εδώ ο άλλος πήδηξε τη Μάνα του... πως θα πηδήξεις εσύ από μια ταράτσα..???Το δεξί μου προφίλ να πάρεις!
Το δεξί μου προφίλ να πάρεις!
Ακόμα ρεεεε????εδώ ο άλλος πήδηξε τη Μάνα του... πως θα πηδήξεις εσύ από μια ταράτσα..???
Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Ταράτσα πριν την πτώση του.... :'(Αν και ανορεκτικός έκανα σεξ στο πρώτο ραντεβού που βγήκα!
Πάντα είχα τις καλύτερες γκόμενες!
Για αυτο μου πικριζε ο πανθηρας.τελευταια νεα απο μπαρμπα σκουφακια
καθως επαιζε κρυφτο με τον πανθηρα,εκανε το λαθος να κρυφτει στο στομα του πανθηρα με την καταληξη που φανταζεστε
ο πανθηρας προχθες εγινε το γευμα μας,αρα βρασιδα ο τενοντας που εβγαλες απο τα δοντια ηταν χορδη απο το μπαντζο του μπαρμπα σκουφακια
υγ.αυτος που βρηκε το χρυσο του δοντι και εκανε το κοροιδο να το επιστρεψει αμεσως
Βull ετοιμασου να τον πιασεις.Όλα τελειώνουν εδώ πλέον! :'(
Βρασίδα ετοιμάσου για την λήψη, παίρνω τον εαυτό μου και ανεβαίνω στην Ταράτσα!