You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 171K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
κουφάλα εσύ είχες γράψει στο Πλωμάρι το σύνθημα στην μάντρα μόλις έμπαινες στο χωριό.
Mα χωριο ειναι αυτο που καταγομαι ολοι αριστεροι.κουφάλα εσύ είχες γράψει στο Πλωμάρι το σύνθημα στην μάντρα μόλις έμπαινες στο χωριό.
Επισκέπτης
και πρωτότυπο το σύνθημα ( Η κερατάδες ψηφίζουν ΝΔ )Mα χωριο ειναι αυτο που καταγομαι ολοι αριστεροι.
Δεν το ειχα δει αυτο.και πρωτότυπο το σύνθημα ( Η κερατάδες ψηφίζουν ΝΔ )
Φετος με εχει φαει η γυναικα να παμε πουθενα αλλου.
Δεν με βλεπω για μυτιληνη.
Επισκέπτης
εγώ πάντα το συνδυάζω και με Μυτιλήνη η δικιά μου είναι από την Λακωνία οπότε πάμε τακτικά εκεί και δεν καίγεται οπότε το καλοκαίρι πάντα θα πάω Μυτιλήνη και κάπου αλλού.Δεν το ειχα δει αυτο.
Φετος με εχει φαει η γυναικα να παμε πουθενα αλλου.
Δεν με βλεπω για μυτιληνη.
Εγω λογο μαγαζιου παω μονο 15 μερες διακοπες οποτε μονο σε ενα μερος μπορω να παω.εγώ πάντα το συνδυάζω και με Μυτιλήνη η δικιά μου είναι από την Λακωνία οπότε πάμε τακτικά εκεί και δεν καίγεται οπότε το καλοκαίρι πάντα θα πάω Μυτιλήνη και κάπου αλλού.
Εχω παει 3 χρονιες μυτιληνη με την γυναικα μου την πρωτη φορα Πλωμαρι την δευτερη Πετρα και περσυ Ερεσσο για ποικιλια.
Επισκέπτης
με τι ασχολείσαι?Εγω λογο μαγαζιου παω μονο 15 μερες διακοπες οποτε μονο σε ενα μερος μπορω να παω.
Εχω παει 3 χρονιες μυτιληνη με την γυναικα μου την πρωτη φορα Πλωμαρι την δευτερη Πετρα και περσυ Ερεσσο για ποικιλια.
Επισκέπτης
Ξαναλέω, προσέξτε την χοληστερίνη σήμερα ειδικά οι μεγαλύτεροι!
Ναι..ναι...αυτοί οι μεγαλύτεροι να προσέχουν...Ξαναλέω, προσέξτε την χοληστερίνη σήμερα ειδικά οι μεγαλύτεροι!
Εγω ας συνεχίσω την δουλειά μου..
Ναι..ναι...αυτοί οι μεγαλύτεροι να προσέχουν...
http://[URL unfurl="true"]www.logosoftwear.com/embroideryclipart/Skateboard%20Kid.EZ2652.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επισκέπτης
Ναι..ναι...αυτοί οι μεγαλύτεροι να προσέχουν...
http://[URL unfurl="true"]www.logosoftwear.com/embroideryclipart/Skateboard%20Kid.EZ2652.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ναι βρε μιλάω για βρέφη όπως εσύ! ;D
Καληνυχτα AssFiller.Καλα ήταν και σήμερα...αυχενικό λίγο.πολύ χοληστερίνη...με τη συνοδεία του skate...
άντε καληνύχτα μάγκες...
Επισκέπτης
Ρε Βρασίδα γιατί βρε αγόρι μου, γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?
Εχασα το μπρελοκ μου και δεν ειχα που να κρεμασο τα κλειδια μου.Ρε Βρασίδα γιατί βρε αγόρι μου, γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?
Επισκέπτης
Το δέχομαι αυτο, μου αρέσει όμως ότι δεν σε πονάει αλλά σε ενοχλεί το γόνατο σου και έβαλες επιγονατίδα για να μην πονάει!Εχασα το μπρελοκ μου και δεν ειχα που να κρεμασο τα κλειδια μου.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εχασα το μπρελοκ μου και δεν ειχα που να κρεμασο τα κλειδια μου.
Kαλημέρα κορίτσια....χικ...Το δέχομαι αυτο, μου αρέσει όμως ότι δεν σε πονάει αλλά σε ενοχλεί το γόνατο σου και έβαλες επιγονατίδα για να μην πονάει!
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 22K