Ρε μηπως εχει παρει το ματι σας πουθενα τον barba skoyfakia που χαθηκε?
Δεν πιστευω να τον εξετασε κανενας απο εσας και να κανει το κοροιδο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Θα ερθω να ψαξω στο δωματιο σου κατι μου βρωμαει εχω μυτη εγω.
αν βρεις τιποτα πες μου και μενα να ξερωΘα ερθω να ψαξω στο δωματιο σου κατι μου βρωμαει εχω μυτη εγω.
Επισκέπτης
αν βρεις τιποτα πες μου και μενα να ξερω
http://[URL unfurl="true"]www.inspeyere.com/hurricane/oct8waveland03.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κάπου εκεί κάτω θα βρίσκεται το κουφάρι του! *P
Επισκέπτης
Έχω και εγώ μύτη!Θα ερθω να ψαξω στο δωματιο σου κατι μου βρωμαει εχω μυτη εγω.
Επισκέπτης
Ο υδραυλικός της valentinas είναι αυτός?[youtube=425,350]3-_xO2Q2_wg&feature=related[/youtube]
Επισκέπτης
Το είδα αλλά δεν ξέρω!Ταράτσα θα δεις κανένα pm ρε ανύπαρκτε ?
Επισκέπτης
Βρασίδα να ανοίξω thread με τίτλο "Ρε μόνο η valentina"?
Ναι με τιτλο Valentina η απολυτη σταρ.Βρασίδα να ανοίξω thread με τίτλο "Ρε μόνο η valentina"?
Θα μπαινει ομως η θα μας σνομπαρει?
Επισκέπτης
Θα μπαίνει γιατί θα είναι για τους φαν της(ποιους?), αλλά φοβάμαι πως θα συγχωνευόσουν το thread με το "τραβέλια χωρίς προσόντα"!Ναι με τιτλο Valentina η απολυτη σταρ.
Θα μπαινει ομως η θα μας σνομπαρει?
Μήπως πήρε εξιτήριο ???Αλλα μπααααα...ανίατη η πάθηση του..Ρε μηπως εχει παρει το ματι σας πουθενα τον barba skoyfakia που χαθηκε?
Δεν πιστευω να τον εξετασε κανενας απο εσας και να κανει το κοροιδο.
δεν ειπαμε τον εχω κρυμμενο στο δωματιο μουΜήπως πήρε εξιτήριο ???Αλλα μπααααα...ανίατη η πάθηση του..
και οποιος θελει να ερθει να ψαξει
δεν ειπαμε τον εχω κρυμμενο στο δωματιο μου
και οποιος θελει να ερθει να ψαξει
http://[URL unfurl="true"]www.inspeyere.com/hurricane/oct8waveland03.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πιο εύκολο είναι να μου την πέσει η Αντζελινα παρά να βρεις εδω τον μπάρμπα-σκουφι... :tooth:
εγω το ειπα οτι ειναι εδωΠιο εύκολο είναι να μου την πέσει η Αντζελινα παρά να βρεις εδω τον μπάρμπα-σκουφι...
μηπος θες να σου τον βρω κιολλας
βλεπεις εκει το σκουπιδακι?
ε απο κατω ειναι!!!!!!
κοιτα ενα στηθος που εχει το αρχιδιΑπο το πρωι στο ψήσιμο ...ολα για τους τροφίμους..
Παρακαλουντε οι τροφιμοι να επειστρεψουν εδω και να αφυσουν ησυχο το θρεντ Τραβελια για προσοντα γιατι υπαρχουν και ατομα που θελουν να ενημερωθουνε.
Το βραδυ θα εχουμε μουσικοχορευτικο προγραμα με καλεσμενη την παγκοσμιου φημης σταρ βαλεντινα.
ΥΓ. Αγνοειτε ο barba skoyfakias οποιος τον ειδε να ποσταρη στο θρεντ δινετε και αμοιβη.
Καλημερα σας.
Το βραδυ θα εχουμε μουσικοχορευτικο προγραμα με καλεσμενη την παγκοσμιου φημης σταρ βαλεντινα.
ΥΓ. Αγνοειτε ο barba skoyfakias οποιος τον ειδε να ποσταρη στο θρεντ δινετε και αμοιβη.
Καλημερα σας.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K