Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Φίλε μου επειδή έχω βρεθέι στο παρελθόν να αναζητώ διακαώς μια σχέση και βλέπω τα πράγματα κάπως σαν κι εσένα έχω να σου πω το εξης : Την ευτυχία μας δεν την καθορίζει κανένας ή καμία, πηγάζει από μέσα μας και μόνο, ναι είναι θεμιτή μια σχέση με το άλλο φύλο, προφανώς, αλλά όχι και αυτοσκοπός ! Καταλάβα μεγαλώνοντας οτι το μοναδικό (σχεδόν) στήριγμα στη ζωή μου είναι ο ευατός μου, όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν προσθετικά. Εχω καλούς φίλους και έχω συναντήσει στην διαδρομή της ζωής ανθρώπους που με έχουν στηρίξει και με βοηθούν ακόμα, να είναι καλά όλοι τους, αλλά όσο περισσότερο δίνεις βάρος πιο πολύ από ότι χρειάζεται σε καταστάσεις εκτός από εσένα και το ίδιο σου τον εαυτό, περιορίζεις την ευτυχία σου. Θα σου δώσω δυο παραδείγματα : 1) Εχω μια γατα 8 χρόνια κι εδώ και ένα χρόνο πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια, ο γιατρός από τις αρχές δεν της έδινε ούτε καν μήνες ζωής κι όμως έφτασε τους 13 με την φροντίδα μου και είναι μια χαρά, 2) πριν δυο κυριακές πήγα με τον ανηψιό μου ( 9 ετών) στο alou fun park, κάτσαμε 5 ώρες μαζί και ο μικρούλης πέρασε τέλεια, σου λέω οτι αυτά τα 2 παραδείγματα με κάνουν ιδιαίτερα ευτιχισμένο !!!