Συναγωνιστές,πριν μερικές μέρες με είχαν πάρει απο εισπρακτική στο τηλέφωνο του σπιτιού μου.Μεσημέρι ήταν και για καλή τύχη όλων μας δεν κοιμόμουν.Το σηκώνω,μη γνωρίζοντας ποιός είναι και ήταν μια αγενής κορασίδα η οποία,χωρίς να ρωτήσει καν ποιος είμαι,ξεκινάει απειλές,του τύπου καθυστέρησα να πληρώσω 3 μήνες και έχω χαθεί απο προσώπου γης και θα υπάρξουν συνέπειες και άλλα τέτοια.Ανταπαντάω ότι δεν θα πληρώσω τίποτα και απαίτησα να μου πεί το όνομά της,την εταιρεία που εργαζόταν και να με συνδέσει με τον προϊστάμενό της.Ξεκίνησε την τραμπούκα και έλεγε τα δικά της,όπως και εγώ τα δικά μου.Το όνομά της δεν μου το είπε.Μόνο απειλέςΝα πώ επίσης ότι τα τηλεφωνήματα στο σταθερό μου καταγράφονται εδώ και χρόνια.Με τα πολλά με συνδέει με μια άλλη ντελαμαγκέν τραμπούκα και ξεκινάει πάλι άλλος ένας γύρος τραμπούκας.Μετά απο ένα μισάωρο ξεσπάσματος της βαρεμάρας μου,έμαθαν ότι όχι μόνο δεν θα πάρουν μια,επειδή είμαι ψωλέας,αλλά πως δεν θα το κάνω γιατί δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο,έμαθαν πως θα μηνυθούν προσωπικά οι τραμπουκομαλακισμένες για όχληση,εκβιασμό και εξύβρυση,καθώς και οι εταιρείες και θα γίνει καταγγελία όπου θεωρώ εγώ αναγκαίο,σαν ελεύθερος πολίτης.Φυσικά και δεν έκαναν κάτι τέτοιο,καθώς δεν θέλω να μπλέξω με μαλακίες,αλλά τους ταρακούνησα αρκετά και η τραμπούκα πέρασε.Προφανώς η πρώτη βρωμοκωλού σχημάτισε λάθος αριθμό και με το που το σήκωσα ξεκίνησε γαϊτανάκι,το οποίο επέτρεψα επειδή βαριόμουν.Αλλά δεν ήξερα,μέχρι εκείνη τη στιγμή,τι ακούνε οι χρεοφειλέτες.Βέβαια δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγ λυσσάνε οι τράπεζαν για να τα πάρουν πίσω,καθώς ήξεραν ότι έδιναν αφειδώς δάνεια όπου να'ναι,γνωρίζοντας ότι δεν θα τα πάρουν πίσω.Κοινώς να πάνε να γαμηθούν!