Νέα

EIΣΠΡΑΚΤΙΚΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν ξέρω για τα σπίτια ,άλλα αυτή που χρωστάνε 2000-3000 απο κάρτες με επιτόκια 15% και πάνω  καλά κάνουν και δεν πληρώνουν ,και απ ότι ξέρω δεν μπορούνε να τους κάνουν και τίποτα...
:thumbsup:
Tα είπες όλα τύπε

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν γνωρίζω για τα κόκκινα δάνεια και τα σπίτια ,αναφέρομε στης κάρτες.( διευκρίνιση)
Για τα σπιτια ειναι ακομα πιο γαματα
Γράφεις στα αρχιδια σουν την τράπεζα με την εγγύηση του κράτους :S
Θα τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι :priest:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Τι γίνετε όμως όταν κάποιος χρωστάει  Χ πόσο και κάθε μηνά του έρχεται ειδοποίηση..με ανεβασμένο πόσο(τόκους) που μπορεί να φτάσει;; 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τι γίνετε όμως όταν κάποιος χρωστάει  Χ πόσο και κάθε μηνά του έρχεται ειδοποίηση..με ανεβασμένο πόσο(τόκους) που μπορεί να φτάσει;; 

Δεν ξέρω γιατι εγω πληρώνω πάντα στην ώρα μου :headbang: :headbang:
Πάντως οι τυποι που πιστολιαζαν τα διοδια εφαγαν χοντρη πούτσα με τις προσαυξησεις :grin:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Ποιά σπίτια;;;Ποιά εγγύηση του Κράτους;;;;Ο ΣΥΡΙΖΑ ξήλωσε το νόμο Κατσέλη.Και για τα αριστεροπαράσιτα το επαναλαμβάνω.Ο ΣΥΡΙΖΑ (ναί αυτό το αριστερό μόρφωμα ) ξήλωσε το νόμο Κατσέλη υπέρ των Τραπεζών.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
To ζητημα είναι γιατί να τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι;Μαγαζιά δεν είναι η τράπεζες;Δεν έχουν την λέξη χασούρα στο λεξικό τους;Μονο το κέρδος;Ας πρόσεχαν που έδιναν δάνεια!
Εκεί φταίει το κράτος που τις υπερπροστατευει!

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Οι τράπεζες (μαζί και το κράτος) είναι υπέυθυνεες σε πολύ μεγάλο ποσοστό για την κατάσταση αυτή. Συνεπώς πολύ σωστά και οι δανειολήπτες σταμάτησαν να πληρώνουν. Κανείς δεν θα έπαιρνε δάνειο να αγοράσει  ένα σπίτι το οποίο θα το αγόραζε  200.000 πχ , εάν γνώριζε ότι με τις κινήσεις του κράτους και των τραπεζών η αξία του ακινήτου του θα κατέρρεε στις π.χ 80.000 και μάλιστα χωρίς δυνατότητα να το πουλήσει , και με καπέλο τον ΕΝΦΙΑ.
Δεν ήταν ηλίθιος κανείς να επενδύσει τα μελλοντικά του μεροκάματα (τώρα πια ούτε αυτά αφού είναι άνεργος) σε μία επένδυση που θα απαξιωνόταν.
Όλα αυτά που γράφω ήταν επόμενο να συμβούν , με τους χειρισμούς τραπεζών και κράτους οι οποίες ξεκίνησαν το 2008 (άσχετα αν οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι κάτι τρέχει το 2010 με ΔΝΤ) .

Όσο για κάποιον που γράφει για περαιώσεις κλπ , περαιώσεις έχουν να συμβούν από το 2008, και νομίζω δεν θα ξαναγίνουν κ ποτέ. Ήταν ότι πιο άδικο έχει φορολογικά εφαρμοστεί ποτέ και θα συμφωνήσω ότι ευνοούσε μόνο τα λαμόγια, για να μην σας πω ότι οι πολυεθνικές απλά αδυνατούσαν να καταλάβουν τι ήταν αυτό και γιατί έπρεπε να το πληρώσουν. Παρόλα αυτά και επειδή στην Ελλάδα υπάρχει ένα μπέρδεμα σχετικα με το "κεφάλαιο" και τους επιχειρήματίες , να πω ότι καλό θα ήταν να μην τα μπερδεύουμε. Οι επιχειρήματίες είναι αυτοί που τραβάνε τα ζόρια και που πληρώσαν τη νύφη περισσότερο από κάθε άλλον .
Να θυμίσω ότι ούτε ταμείο ανεργίας υπάρχει ή υπήρξε για αυτούς που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους , ενώ η επιχειρηματική κοινότητα ήταν και η μόνη που είχε τόσες πολλές αυτοκτονίες την περίοδο της κρίσης που διανύουμε.
Για κάποιον που δεν έχει ποτέ του υπάρξει ελεύθερος επαγγελματίας είναι πολύ εύκολη η κριτική όμως πραγματικά δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει. Αν πιστεύει ότι είναι εύκολο να  γίνει κάποιος επιχειρήματίας και ότι όλα είναι ανθηρά ας δοκιμάσει την τύχη του στον επιχειρηματικό στίβο. Είναι ότι πιο αμείλικτο υπάρχει , με την αποτυχία να σημαίνει κυριολεκτικά θάνατο (επιχειρηματικό αλλά πολλές φορές και σωματικό από ότι αποδείχθηκε επό ανθρώπους που δεν άντεξαν το βάρος της αποτυχίας) .
Ευνόητο είναι λοιπόν ότι σε ένα τόσο θανάσιμο περιβάλλον η επιτυχία συνεπάγεται πλούτο. Όμως δεν είναι εύκολη...    

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
To ζητημα είναι γιατί να τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι;Μαγαζιά δεν είναι η τράπεζες;Δεν έχουν την λέξη χασούρα στο λεξικό τους;Μονο το κέρδος;Ας πρόσεχαν που έδιναν δάνεια!
Εκεί φταίει το κράτος που τις υπερπροστατευει!
Μα το κράτος επεμβαινει στα συμβολαια
Τα οποια προεβλεπαν τι θα γινοταν αν ο δανειοληπτης πιστολιαζε
Και απο την στιγμη που το κράτος δεν επιτρεπει τα ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ
πληρώνει ενα μερος της χασουρας
απο τους φόρους

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το <<κρατος>> χρηματοδοτησε τις τραπεζες οχι για να σωσει τα σπιτια του κοσμακι που εχασε την δουλεια του ή υπερφορολογηθηκε και δεν μπορει να πληρωσει και τα δανεια αλλά για να καλυψει οτι εχει φαει σε συνενοηση με τους τραπεζιτες τις καταθεσεις του κοσμου. Οπως εφαγε τα αποθεματικα των ασφαλιστικων ταμειων και οτι αλλο ευρισκε ευκαιρο. Οιτραπεζες και το κρατος ειναι συνυπευθηνοι για αυτην την κατασταση αν δεν ειναι οι μονοι υπευθηνοι αφου αυτοι ειχαν τον ελεγχο και οδηγησαν την οικονομια σε αυτο το χάλι.
Κατηγορειτε ορισμενοι τον απλο κοσμο που με την δουλεια του προσπαθουσε να εχει σπιτι να μεινει οταν τα κομματα δανειζοταν με εγγυηση τις μελοντικες τους επιχορηγησεις και οι τραπεζιτες το αποδεχονται μεχρι και σημερα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το <<κρατος>> χρηματοδοτησε τις τραπεζες οχι για να σωσει τα σπιτια του κοσμακι που εχασε την δουλεια του ή υπερφορολογηθηκε και δεν μπορει να πληρωσει και τα δανεια αλλά για να καλυψει οτι εχει φαει σε συνενοηση με τους τραπεζιτες τις καταθεσεις του κοσμου. Οπως εφαγε τα αποθεματικα των ασφαλιστικων ταμειων και οτι αλλο ευρισκε ευκαιρο. Οιτραπεζες και το κρατος ειναι συνυπευθηνοι για αυτην την κατασταση αν δεν ειναι οι μονοι υπευθηνοι αφου αυτοι ειχαν τον ελεγχο και οδηγησαν την οικονομια σε αυτο το χάλι.
Κατηγορειτε ορισμενοι τον απλο κοσμο που με την δουλεια του προσπαθουσε να εχει σπιτι να μεινει οταν τα κομματα δανειζοταν με εγγυηση τις μελοντικες τους επιχορηγησεις και οι τραπεζιτες το αποδεχονται μεχρι και σημερα

Το κράτος στα ταμεια εχει δώσει 100
και εχει φάει 2

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
και εχει φάει 2
Τι 2 λες? Απο την 10ετια του 80 που τα επιτοκια καταθεσεων ηταν πανω απο 15% , υποχρεωνε τα ταμεια να του δινουν τα χρηματα τους με 0,01

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
και εχει φάει 2
Εχεις ακουστα για το σκανδαλο του χρηματιστηριου το '97 και τα αποθεματικα των ταμειων που πηγαν;Στη σοβιετια δεν υπηρχε χρηματιστηριο φιλαρακο.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Για αυτο γάμησε όλος ο πλανητης
φτηνο ξανθο μουνι :dancing:
επι κομμουνισμου ξεχυθηκαν οι ανατολικες στις πιατσες ή μετα την πτωση;Δεν ειχανε να φανε μολις γυρισε το συστημα σε καπιταλιστικο,οπως κι εσυ σε λιγο.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Συναγωνιστές,πριν μερικές μέρες με είχαν πάρει απο εισπρακτική στο τηλέφωνο του σπιτιού μου.Μεσημέρι ήταν και για καλή τύχη όλων μας δεν κοιμόμουν.Το σηκώνω,μη γνωρίζοντας ποιός είναι και ήταν μια αγενής κορασίδα η οποία,χωρίς να ρωτήσει καν ποιος είμαι,ξεκινάει απειλές,του τύπου καθυστέρησα να πληρώσω 3 μήνες και έχω χαθεί απο προσώπου γης και θα υπάρξουν συνέπειες και άλλα τέτοια.Ανταπαντάω ότι δεν θα πληρώσω τίποτα και απαίτησα να μου πεί το όνομά της,την εταιρεία που εργαζόταν και να με συνδέσει με τον προϊστάμενό της.Ξεκίνησε την τραμπούκα και έλεγε τα δικά της,όπως και εγώ τα δικά μου.Το όνομά της δεν μου το είπε.Μόνο απειλέςΝα πώ επίσης ότι τα τηλεφωνήματα στο σταθερό μου καταγράφονται εδώ και χρόνια.Με τα πολλά με συνδέει με μια άλλη ντελαμαγκέν τραμπούκα και ξεκινάει πάλι άλλος ένας γύρος τραμπούκας.Μετά απο ένα μισάωρο ξεσπάσματος της βαρεμάρας μου,έμαθαν ότι όχι μόνο δεν θα πάρουν μια,επειδή είμαι ψωλέας,αλλά πως δεν θα το κάνω γιατί δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο,έμαθαν πως θα μηνυθούν προσωπικά οι τραμπουκομαλακισμένες για όχληση,εκβιασμό και εξύβρυση,καθώς και οι εταιρείες και θα γίνει καταγγελία όπου θεωρώ εγώ αναγκαίο,σαν ελεύθερος πολίτης.Φυσικά και δεν έκαναν κάτι τέτοιο,καθώς δεν θέλω να μπλέξω με μαλακίες,αλλά τους ταρακούνησα αρκετά και η τραμπούκα πέρασε.Προφανώς η πρώτη βρωμοκωλού σχημάτισε λάθος αριθμό και με το που το σήκωσα ξεκίνησε γαϊτανάκι,το οποίο επέτρεψα επειδή βαριόμουν.Αλλά δεν ήξερα,μέχρι εκείνη τη στιγμή,τι ακούνε οι χρεοφειλέτες.Βέβαια δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγ λυσσάνε οι τράπεζαν για να τα πάρουν πίσω,καθώς ήξεραν ότι έδιναν αφειδώς δάνεια όπου να'ναι,γνωρίζοντας ότι δεν θα τα πάρουν πίσω.Κοινώς να πάνε να γαμηθούν!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
επι κομμουνισμου ξεχυθηκαν οι ανατολικες στις πιατσες ή μετα την πτωση;Δεν ειχανε να φανε μολις γυρισε το συστημα σε καπιταλιστικο,οπως κι εσυ σε λιγο.
:2funny:
Εχεις κανει κνιτης φιλε?
Ο κομμουνισμος τους φαληρησε
Αν δεν γυρνουσαν θα πεθαιναν κυριολεκτικα απο πεινα
Οπως ειχε γινει με τον σταλιν και τον μαο

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like