Νέα

EIΣΠΡΑΚΤΙΚΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Λάθος αντίληψη έχεις.
Με το ιδιόκτητο σπίτι δεν έχεις το άγχος να βρεθείς στο δρόμο αν κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου.Μη έχοντας τέτοιο άγχος μπορείς να αποδόσεις καλύτερα στη δουλειά σου.
Αν κάποιος μπορούσε να αγοράσει 2αρι στο Παγκράτι και η τράπεζα του έδινε να αγοράσει 4αρι στο Ψυχικό,να αναζητήσουν το λόγο στα στελέχη των τραπεζών που έπαιρναν και μπόνους γι'αυτή την πώληση χρηματοδότησης.
Σε νοικι μένω και στην δουλεια μου αποδιδω μια χαρά :grin:
Αυτο που μου την σπάει ειναι οτι πληρώνω ΕΓΩ φορους για να εχουν αλλοι ιδιοκατοικηση
με τα λεφτα μου :S
Οι τράπεζες εδιναν δάνεια με την εγγύηση του ακινήτου
Εώς εναν βαθμο ήταν εξασφαλισμένες
και μετά ερχονται τα κομματα και επεμβαινουν στο συμβολαιο
του δανειοληπτη με την τραπεζα
αναιρώντας τους όρους..                                                                                    Πράγμα που μπορει να οδηγησει στην κατάρρευση του τραπεζικου συστηματος
Για να αποφευχθει αυτο, κάποιος πρέπει να πληρώσει την ζημια
Και την ζημια την πληρώνουν οι φορολογούμενοι που δεν πιστολιασαν τις τραπεζες
Οι άλλοι που τις πιστολιασαν ειναι οι μαγκες της παρέας
Και εμεις ειμαστε οι μαλάκες

Αν καποιος δεν εχει ουτε την δοση
αλλα ούτε και για ενοικιο
ας παρει την οικογένεια στο πατρικο ή στα πεθερικα
Δεν θα παθει κατι η οικογενεια αν εχουν τον παππου και την γιαγια στο σπιτι

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Λάθος αντίληψη έχεις.
Με το ιδιόκτητο σπίτι δεν έχεις το άγχος να βρεθείς στο δρόμο αν κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου.Μη έχοντας τέτοιο άγχος μπορείς να αποδόσεις καλύτερα στη δουλειά σου.
Σιγουρα τύπε,νο στρεσσ,ειδικα αν εχεις ξεχασει οτι το σπιτι ειναι ιδιοκτητο ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ :grin:

Αυτο που μου την σπάει ειναι οτι πληρώνω ΕΓΩ φορους για να εχουν αλλοι ιδιοκατοικηση
Τύπε εσυ δεν εισαι "ιδιοκτητης" να απαιτεις να μη σε πεταξουν εξω αν δε πληρωνεις τις δοσεις-νοικια :grin:
εσυ εισαι κανονικος νοικάρης οπότε πληρωνε αλλιως θα φας σουτ

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
αναιρώντας τους όρους..                                                                                     Πράγμα που μπορει να οδηγησει στην κατάρρευση του τραπεζικου συστηματος

Έλεος πια με αυτό "πληρώνω για να έχει ο άλλος".

Ο άλλος έχει επειδή τόλμησε να αποκτήσει.Κι εγώ έχω δικό μου σπίτι.Το ξεχρέωσα πέρσι.Με δάνειο το πήρα.Αντί να πληρώνω τον κυρ Μήτσο που θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα έρθει να μου πει μάζευετα παντρεύεται η κόρη μου πλήρωνα την τράπεζα.Τώρα δεν πληρώνω τίποτα.Φόρους πληρώνω.Πληρώνω και για να έχει ο εργοδότης σου που πιθανόν να αποκρύπτει εισοδήματα την επιχείρησή του και να εργάζεσαι εσύ.Ναι υπάρχουν πολλοί που δεν πληρώνουν.Οι περισσότεροι επειδή δεν μπορούν όχι επειδή δε θέλουν.Αν ο άλλος έχει χάσει τη δουλειά του πώς να πληρώσει;
Με την κρίση αντί να υπάρξει ομοψυχία,ο καθένας πάει να φάει τον άλλον.Εν τω μεταξύ "όλοι πληρώνουν",Και πώς φτάσαμε εδώ ρε μάγκες;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
αναιρώντας τους όρους..                                                                                     Πράγμα που μπορει να οδηγησει στην κατάρρευση του τραπεζικου συστηματος

Ρε τυπε τη χαζα λες καποιοι μπορεσαν και αγορασαν σπιτι αν μπορεις παρε και εσυ τη πολυτέλεια  το θεωρεις και τωρα εκτος οτι οταν αγοραστηκε το σπιτι το κρατος πηρε το φορο που του αναλογουσε ξανα πληρωνουμε φορους τα κοκκινα δανεια δημιουργηθηκαν απο τους κλεφτες τους προδοτες τους πολιτικους που χρεωκοπησαν τη χωρα και απο τις χαζοβιολες τις τραπεζες που εδινα τα δανεια με το τσουβαλι και σε οποιον να ναι

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
:dunno:

Συνημμένα

• A-government-which-robs.jpg
    A-government-which-robs.jpg
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 13

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Έλεος πια με αυτό "πληρώνω για να έχει ο άλλος".

Ο άλλος έχει επειδή τόλμησε να αποκτήσει.Κι εγώ έχω δικό μου σπίτι.Το ξεχρέωσα πέρσι.Με δάνειο το πήρα.Αντί να πληρώνω τον κυρ Μήτσο που θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα έρθει να μου πει μάζευετα παντρεύεται η κόρη μου πλήρωνα την τράπεζα.Τώρα δεν πληρώνω τίποτα.Φόρους πληρώνω.Πληρώνω και για να έχει ο εργοδότης σου που πιθανόν να αποκρύπτει εισοδήματα την επιχείρησή του και να εργάζεσαι εσύ.Ναι υπάρχουν πολλοί που δεν πληρώνουν.Οι περισσότεροι επειδή δεν μπορούν όχι επειδή δε θέλουν.Αν ο άλλος έχει χάσει τη δουλειά του πώς να πληρώσει;
Με την κρίση αντί να υπάρξει ομοψυχία,ο καθένας πάει να φάει τον άλλον.Εν τω μεταξύ "όλοι πληρώνουν",Και πώς φτάσαμε εδώ ρε μάγκες;

Tροπος αποκτησης περιουσιας στο σοβιετικο ελλαδισταν
Παιρνω δανειο, αγοράζω σπίτι
Πιστολιάζω τραπεζα
Το σπίτι μου μένει ομως και το κάνω διαθηκη και στα εγγονια μου

Κάποιοι ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ σκληρά για κάτι τέτοιο
Δεν απέκτησαν ακινητο ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ :uglystupid: :headbang: :uglystupid: :headbang: :uglystupid:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Tροπος αποκτησης περιουσιας στο σοβιετικο ελλαδισταν
Παιρνω δανειο, αγοράζω σπίτι
Πιστολιάζω τραπεζα
Το σπίτι μου μένει ομως και το κάνω διαθηκη και στα εγγονια μου

Δεν απέκτησαν ακινητο ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ :uglystupid: :headbang: :uglystupid: :headbang: :uglystupid:

Έχεις διαβάσει μια μαλακία και την πιπιλάς."Σοβιετικό ελλαδιστάν".Εσύ ρε μάγκα πού ζεις;Ο εργοδότης σου δεν έπαιρνε δάνεια να αγοράσει πρώτες ύλες ή εμπορεύματα να πουλήσει να σε πληρώσει;Κάποτε έπαιρναν σπίτια με γραμμάτια,τώρα με χρηματοδοτήσεις από τις τράπεζες.Δεν πρόκειται να αγοράσεις ποδήλατο να βάλεις στην άκρη λεφτά επί 3 μήνες να το πάρεις.Αν θα έπρεπε να αποταμιεύω να αγοράσω σπίτι θα το αγόραζα,αν το αγόραζα,στα 60 μου.Μέχρι τότε θα έμενα στο ενοίκιο και θα πλήρωνα τον έξυπνο που αγόρασε σπίτι και ενοικιάζει κιόλας.Η λήψη δανείου δεν είναι κακό,η υπερβολική χρήση είναι.

Γιατί εγώ πώς το αποπλήρωσα;Δούλευα χαλαρά;Δεν πλήρωσα κεφάλαιο και τόκους;Τι παπαριές είναι αυτές που γράφεις;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Έχεις διαβάσει μια μαλακία και την πιπιλάς."Σοβιετικό ελλαδιστάν".Εσύ ρε μάγκα πού ζεις;Ο εργοδότης σου δεν έπαιρνε δάνεια να αγοράσει πρώτες ύλες ή εμπορεύματα να πουλήσει να σε πληρώσει;Κάποτε έπαιρναν σπίτια με γραμμάτια,τώρα με χρηματοδοτήσεις από τις τράπεζες.Δεν πρόκειται να αγοράσεις ποδήλατο να βάλεις στην άκρη λεφτά επί 3 μήνες να το πάρεις.Αν θα έπρεπε να αποταμιεύω να αγοράσω σπίτι θα το αγόραζα,αν το αγόραζα,στα 60 μου.Μέχρι τότε θα έμενα στο ενοίκιο και θα πλήρωνα τον έξυπνο που αγόρασε σπίτι και ενοικιάζει κιόλας.Η λήψη δανείου δεν είναι κακό,η υπερβολική χρήση είναι.

Γιατί εγώ πώς το αποπλήρωσα;Δούλευα χαλαρά;Δεν πλήρωσα κεφάλαιο και τόκους;Τι παπαριές είναι αυτές που γράφεις;

Στις κανονικες χώρες γινεται οτι ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ απο τα συμβολαια που εχουμε υπογράψει
Στις Σοβιετιες γινεται..
οτι πει το κρατος-κομμα για να βολέψει τις συντεχνιες του
Και το βολεμα των συντεχνιών κοστιζει πολλά
σε όσους ειναι απ'έξω

Αν δεν γουστάρεις να το καταλάβεις
δεν νομιζω να υπάρχουν τοσο χαζοι εκτος ιδρυμάτων
δεν μπορω να πω κάτι άλλο

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Στις κανονικες χώρες γινεται οτι ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ απο τα συμβολαια που εχουμε υπογράψει
Στις Σοβιετιες γινεται..
οτι πει το κρατος-κομμα για να βολέψει τις συντεχνιες του
Και το βολεμα των συντεχνιών κοστιζει πολλά
σε όσους ειναι απ'έξω

Αν δεν γουστάρεις να το καταλάβεις
δεν νομιζω να υπάρχουν τοσο χαζοι εκτος ιδρυμάτων
δεν μπορω να πω κάτι άλλο

Εσύ που είσαι έξυπνος-όπως νομίζεις εσύ-τι θα κέρδιζες αν έπαιρνε μια τράπεζα το σπίτι κάποιου που δεν έχει να πληρώσει;Νομίζεις ότι η τράπεζα θέλει το σπίτι;Τα λεφτά της θέλει.Αν μαζευτούν πολλά σπίτια για πώληση θα πέσουν και άλλοι οι τιμές και πάλι οι τράπεζες δε θα κερδίσουν τίποτα.Αλλά απ΄ότι φαίνεται εσένα σ'ενδιαφέρει να χάσει ο κόσμος τα σπίτια του για να ικανοποιηθείς που δεν μπόρεσες να αποκτήσεις.Μιλάς για σοβιετίες,για συντεχνίες,και ότι άλλο έχεις ακούσει χωρίς να ξέρεις την έννοια τους.Για ρώτα τον εργοδότη σου πώς θα του φαινόταν αν τα χρέη που θα έχει γίνονταν αύριο απαιτητά;Θα σε απέλυε ή όχι;Και μόλις χάσεις τη δουλειά σου θα δεις πώς είναι...
Εσύ που δεν είσαι για ίδρυμα....

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εσύ που είσαι έξυπνος-όπως νομίζεις εσύ-τι θα κέρδιζες αν έπαιρνε μια τράπεζα το σπίτι κάποιου που δεν έχει να πληρώσει;Νομίζεις ότι η τράπεζα θέλει το σπίτι;Τα λεφτά της θέλει.Αν μαζευτούν πολλά σπίτια για πώληση θα πέσουν και άλλοι οι τιμές και πάλι οι τράπεζες δε θα κερδίσουν τίποτα.Αλλά απ΄ότι φαίνεται εσένα σ'ενδιαφέρει να χάσει ο κόσμος τα σπίτια του για να ικανοποιηθείς που δεν μπόρεσες να αποκτήσεις.Μιλάς για σοβιετίες,για συντεχνίες,και ότι άλλο έχεις ακούσει χωρίς να ξέρεις την έννοια τους.Για ρώτα τον εργοδότη σου πώς θα του φαινόταν αν τα χρέη που θα έχει γίνονταν αύριο απαιτητά;Θα σε απέλυε ή όχι;Και μόλις χάσεις τη δουλειά σου θα δεις πώς είναι...
Εσύ που δεν είσαι για ίδρυμα....

Μάλλον εισαι απο τους τύπους που πιστευουν οτι τα λεφτα τα φέρνει
ο πελαργος..
Οι περισσοτεροι που δεν πληρώνουν τα δάνεια τους
το κάνουν γιατι ξερουν οτι προστατευονται απο το κράτος
Και ξέρω προσωπικά τέτοια άτομα
που τώρα διακοπάρουν 20ημερα σε νησια
στην υγεια της τραπεζας
Κορόιδα ειναι να πληρώσουν :uglystupid:
Επισης αν βγουνε στο σφυρι,
προφανώς δεν θα τα κάνουν δώρο με 2 κουτια κορνφλέικς :idiot:
Υπάρχουν αρκετοι συνετοι άνθρωποι που εχουν
2 φραγκα στην άκρη και θα εδιναν μερικα 10χιλιαρα για ενα καλο διαμερισματάκι
Και το χειροτερο
Εξαιτιας και της προστασιας των δανειοληπτών
Οι τράπεζες έπαψαν να δινουν δάνεια
Ας παρουν αρχιδια όσοι δεν προλαβαν
σημασια εχει να μην χαλαστουν οι πιστολερο :headbang: :headbang:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Εσύ περιμένεις να πάρεις σπίτι από πλειστηριασμό;Γι'αυτό θέλεις να δεις τα σπίτια του κόσμου στο σφυρί;Ευτυχώς το δικό μου δε θα το πάρεις....

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εσύ περιμένεις να πάρεις σπίτι από πλειστηριασμό;Γι'αυτό θέλεις να δεις τα σπίτια του κόσμου στο σφυρί;Ευτυχώς το δικό μου δε θα το πάρεις....

Ας υποθέσουμε πως ισχύει ότι ξεχρεωσες το σπιτι σου
Δεν αισθάνεσαι ΜΑΛΑΚΑΣ
διοτι ενω ξεπληρωσες κανονικα΄το δάνειο
τωρα πληρώνεις επιπλέον φόρους ωστε να καλυφθει μερος της ζημιας των τραπεζων
απο ανθρώπους που εγραψαν τα δανεια στα αρχιδια τους :think:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ευτυχώς το δικό μου δε θα το πάρεις....
Ξεχρεωσες στους τοκογλυφους οι οποιοι θα πάρουν τωρα το σπίτι κάποιου φουκαρα που δε τα καταφερε
Δεν αισθάνεσαι ΜΑΛΑΚΑΣ
διοτι ενω ξεπληρωσες κανονικα΄το δάνειο
τωρα πληρώνεις επιπλέον φόρους ωστε να καλυφθει μερος της ζημιας των τραπεζων
υπαρχει και η αλληλεγυη τύπε αλλιως θα γινουμε ζούγκλα,στη τελικη πες του να πληρωσει και τους δικους σου φόρους για να μη γκρινιάζεις

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Εγώ είμαι τυχερός κι έχω ακόμα δουλειά.Υπάρχουν άνθρωποι που όσο είχαν δουλειά δεν είχαν ούτε 1 ημέρα καθυστέρηση στις πληρωμές.Τώρα χρωστάνε αφού δεν έχουν δουλειά.Πιο πολύ αισθάνομαι μαλάκας όταν κάθε τόσο γίνονται περαιώσεις και επιχειρηματίες που αποκρύπτουν συστηματικά φόρους πληρώνουν κάτι ψιλά για να κλείσουν τα βιβλία και να μην τους κάνουν ελέγχους.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ξεχρεωσες στους τοκογλυφους οι οποιοι θα πάρουν τωρα το σπίτι κάποιου φουκαρα που δε τα καταφερευπαρχει και η αλληλεγυη τύπε αλλιως θα γινουμε ζούγκλα,στη τελικη πες του να πληρωσει και τους δικους σου φόρους για να μη γκρινιάζεις

Και τι προτείνεις;Να ξεχρεώσω και των άλλων τα σπίτια;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
υπαρχει και η αλληλεγυη τύπε αλλιως θα γινουμε ζούγκλα,στη τελικη πες του να πληρωσει και τους δικους σου φόρους για να μη γκρινιάζεις
:kneel: :kneel: :kneel:

Αμα ειναι έτσι πάω πάσο :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Και τι προτείνεις;Να ξεχρεώσω και των άλλων τα σπίτια;
Με πράξεις παλευουμε κατα των τοκογλυφων,οχι λόγια,ξεχρεωνω να χω το κωλο μου ησυχο και ρητορευω για τους αλλους που θα τους τα πάρουν

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Δεν ξέρω για τα σπίτια ,άλλα αυτή που χρωστάνε 2000-3000 απο κάρτες με επιτόκια 15% και πάνω  καλά κάνουν και δεν πληρώνουν ,και απ ότι ξέρω δεν μπορούνε να τους κάνουν και τίποτα...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Γενικα προτεινω οι πράξεις μας να συμβαδιζουν με τις ιδέες μας,για το θέμα των κόκκινων δανειων,μάλλον ενα μεγάλο μέρος αφορά κακους υπολογισμούς των δανειοληπτων οι οποιοι στηριξαν συριζα αλλά επειδη γενικά εχουν μάλλον αδικο  ο συριζα σεμνα και ταπεινα τους ξεπουλάει,παρα πολυ χοντρικά,αν αυτος που εχασε τη δουλεια του ηταν πχ ντελιβεράς που ειχε αγοράσει διαμερισματαρα μπορει να βολευτει και σε κάτι πιο μικρο με ενοικιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom