Νέα

EIΣΠΡΑΚΤΙΚΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
ΜΑΓΚΕς ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΗΜΑ,ΜΙΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕς ΜΕΡΕς ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ ΜΙΑς ΔΟΣΗς ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛ?

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
ΜΑΓΚΕς ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΗΜΑ,ΜΙΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕς ΜΕΡΕς ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ ΜΙΑς ΔΟΣΗς ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛ?
Εμένα η κωλο-eurobank μου έχει πρήξει τον πούτσο κάθε μέρα στα τηλέφωνα! Πλήρωσα 42 δόσεις στην ώρα μου και με ζαλίζουν για μία δόση που καθυστέρησα! Οι οχλήσεις ξεκίνησαν από την τέταρτη μέρα καθυστέρησης! Μιλάμε για κοράκια του κερατά αυτή η τράπεζα! Άντε να το ξεχρεώσω το μπουρδελοάμαξο γιατί τους σιχάθηκα  :tickedoff:

OP
OP
K

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
εμενα ενας γνωστος ενω πιναμε καφε τον πηραν και τους λεει κυρια μου ειμαι φυλακη!και τον ρωταει.και αυτη η μουσικη τι ειναι?και της λεει ειμαι στο εστιατοριο της τερυγας.και αρχισε τα συγνωμη.χαχαχαχαχχα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Εμένα η κωλο-eurobank μου έχει πρήξει τον πούτσο κάθε μέρα στα τηλέφωνα! Πλήρωσα 42 δόσεις στην ώρα μου και με ζαλίζουν για μία δόση που καθυστέρησα! Οι οχλήσεις ξεκίνησαν από την τέταρτη μέρα καθυστέρησης! Μιλάμε για κοράκια του κερατά αυτή η τράπεζα! Άντε να το ξεχρεώσω το μπουρδελοάμαξο γιατί τους σιχάθηκα  :tickedoff:

Tυπε για εσενα μπορει απλα να ειναι μια δόση 150 ευρω αλλα αν η τραπεζα περιμενει 150 ευρω και απο αλλους 30.000 πελατες της τοτε μιλαμε για 4.500.000  :S :S :S

mario46

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
13
Πόντοι
0
Tυπε για εσενα μπορει απλα να ειναι μια δόση 150 ευρω αλλα αν η τραπεζα περιμενει 150 ευρω και απο αλλους 30.000 πελατες της τοτε μιλαμε για 4.500.000  :S :S :S
τα οποία έχουμε ήδη πληρώσει μέσω της ανακεφαλαιοποίησης .........μεγαλυτερο μπουρδελο δεν υπαρχει....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
τυπε εμενα ενας φιλος μου καταφερε και εβγαλε ραντεβού γκομενακι τηλεφωνητρια εισπρακτικης και την γαμαει από κωλο αβερτα...

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
εγω εχω δόση 160 ευρω...στην αλφα.για μια καθυστερηση 8 ημερων μου επρηξαν τον πουτσο..Κάθε φορα σου λενε γιαν την ασφαλεια των συναλλαγών σας θελουμε το πατρωνυμο ή το ΑΦΜ ή την ημερομηνια γεννησης του αφου τους τα είπα...τους λεω μισο λεπτο..πατησα στο κινητο μου προγραμμα ηχογραφησης κλησης και τους λεω...για την δικη σας ασφαλεια η κληση σας ηχογραφείτε..οπως μου ειχαν πει και αυτοι πριν απο λιγο.Δεν συναινω μου ειπε και μου το εκλεισε...ε απο τοτε αυτό λεω..

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
και να μην εχετε προγραμμα καντε οτι πατατε πληκτρα..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Εγω τους δουλευω ψιλο γαζι και εχει πολλη πλακα αφου στο τελος μου το κλεινουν αυτοι θυμωμενοι

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Γαμώ τις μάνες τους.

Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
εμενα ενας γνωστος ενω πιναμε καφε τον πηραν και τους λεει κυρια μου ειμαι φυλακη!και τον ρωταει.και αυτη η μουσικη τι ειναι?και της λεει ειμαι στο εστιατοριο της τερυγας.και αρχισε τα συγνωμη.χαχαχαχαχχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Μπορουν να σε καλέσουν ακόμη και για υπέρβαση ορίου χωρίς καν καθυστέρηση!
Βρίστε τους όσο δεν παίρνει! Παράνομοι είναι όλοι τους να ξέρετε !

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Μπορουν να σε καλέσουν ακόμη και για υπέρβαση ορίου χωρίς καν καθυστέρηση!
Βρίστε τους όσο δεν παίρνει! Παράνομοι είναι όλοι τους να ξέρετε !
Δε χρειαζετε βρισιμο να ξερεις λιγο τη νομοθεσια σε καποια πραματα και μετα πολλη δουλεμα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Βάλτε αυτό το δωρεάν προγραμματάκι στο κινητό σας (android,δεν ξέρω αν υπάρχει για Ios) και όποτε σας παίρνουν θα τους μπλοκάρει.Και δεν μπορούν να πάρουν παρά μία φορά την εβδομάδα αν θυμάμαι καλά...

Εγώ μια φορά καθυστέρησα να πληρώσω μια δόση της κάρτας 14 ευρώ,επειδή έλειπα εκτός Ελλάδας και με έπαιρναν τηλέφωνο.Την πλήρωσα και μετά,τον άλλο μήνα με πήραν 5 ημέρες πριν λήξει για να μου το υπενθυμίσουν...Τους έριξα ένα βρισίδι και δεν τηλ/σαν ξανά.14 ευρώ δόση...έλεος.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τα οποία έχουμε ήδη πληρώσει μέσω της ανακεφαλαιοποίησης .........μεγαλυτερο μπουρδελο δεν υπαρχει....

Ναι
Και τα λεφτά τα φέρνει ο πελαργος :headbang:

Τα κοκκινα δάνεια ειναι στα γύρω στα 110 δις
Με τον αριθμο αυτο συνεχώς να αυξάνει
Το δημοσιο εχει βάλει, αν δεν κάνω λάθος λιγοτερα απο 30 δις για την ανακεφαλιοποίηση

Επισης, αν η χειροδικια δεν ήταν ποινικο αδικημα
Θα ετρωγε σφαλιάρα οποιος καραγκιοζης ελεγε
πως πάτσισε με το στεγαστικο των 200.000 ευρω
αφου πλήρωσε 200 ευρώ εφορια :headbang: :headbang:

Στην Σοβιετια του Ελλαδιστάν
Αυτοι που δουλευουν και μενουν στο ενοικιο
πληρώνουν φόρους για να έχουν άλλοι που ενδεχομένως
εργαζονται λιγοτερο, ιδιοκτητο σπιτι :S

Και το ιδιοκτητο σπιτι δεν ειναι αναγκη
Ειναι πολυτέλεια

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Και το ιδιοκτητο σπιτι δεν ειναι αναγκη
Ειναι πολυτέλεια

Λάθος αντίληψη έχεις.
Με το ιδιόκτητο σπίτι δεν έχεις το άγχος να βρεθείς στο δρόμο αν κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου.Μη έχοντας τέτοιο άγχος μπορείς να αποδόσεις καλύτερα στη δουλειά σου.
Αν κάποιος μπορούσε να αγοράσει 2αρι στο Παγκράτι και η τράπεζα του έδινε να αγοράσει 4αρι στο Ψυχικό,να αναζητήσουν το λόγο στα στελέχη των τραπεζών που έπαιρναν και μπόνους γι'αυτή την πώληση χρηματοδότησης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom