koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
ΜΑΓΚΕς ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΗΜΑ,ΜΙΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕς ΜΕΡΕς ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ ΜΙΑς ΔΟΣΗς ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛ?
Εμένα η κωλο-eurobank μου έχει πρήξει τον πούτσο κάθε μέρα στα τηλέφωνα! Πλήρωσα 42 δόσεις στην ώρα μου και με ζαλίζουν για μία δόση που καθυστέρησα! Οι οχλήσεις ξεκίνησαν από την τέταρτη μέρα καθυστέρησης! Μιλάμε για κοράκια του κερατά αυτή η τράπεζα! Άντε να το ξεχρεώσω το μπουρδελοάμαξο γιατί τους σιχάθηκαΜΑΓΚΕς ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΗΜΑ,ΜΙΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕς ΜΕΡΕς ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ ΜΙΑς ΔΟΣΗς ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛ?
Εμένα η κωλο-eurobank μου έχει πρήξει τον πούτσο κάθε μέρα στα τηλέφωνα! Πλήρωσα 42 δόσεις στην ώρα μου και με ζαλίζουν για μία δόση που καθυστέρησα! Οι οχλήσεις ξεκίνησαν από την τέταρτη μέρα καθυστέρησης! Μιλάμε για κοράκια του κερατά αυτή η τράπεζα! Άντε να το ξεχρεώσω το μπουρδελοάμαξο γιατί τους σιχάθηκα
τα οποία έχουμε ήδη πληρώσει μέσω της ανακεφαλαιοποίησης .........μεγαλυτερο μπουρδελο δεν υπαρχει....Tυπε για εσενα μπορει απλα να ειναι μια δόση 150 ευρω αλλα αν η τραπεζα περιμενει 150 ευρω και απο αλλους 30.000 πελατες της τοτε μιλαμε για 4.500.000 :S :S :S
και να μην εχετε προγραμμα καντε οτι πατατε πληκτρα..
Εμένα η κωλο-eurobank μου έχει πρήξει τον πούτσο κάθε μέρα στα τηλέφωνα! Πλήρωσα 42 δόσεις στην ώρα μου και με ζαλίζουν για μία δόση που καθυστέρησα! Οι οχλήσεις ξεκίνησαν από την τέταρτη μέρα καθυστέρησης! Μιλάμε για κοράκια του κερατά αυτή η τράπεζα! Άντε να το ξεχρεώσω το μπουρδελοάμαξο γιατί τους σιχάθηκα
Και ο πικερ τηλεφωνήτρια δεν δουλευει;τυπε εμενα ενας φιλος μου καταφερε και εβγαλε ραντεβού γκομενακι τηλεφωνητρια εισπρακτικης και την γαμαει από κωλο αβερτα...
εμενα ενας γνωστος ενω πιναμε καφε τον πηραν και τους λεει κυρια μου ειμαι φυλακη!και τον ρωταει.και αυτη η μουσικη τι ειναι?και της λεει ειμαι στο εστιατοριο της τερυγας.και αρχισε τα συγνωμη.χαχαχαχαχχα
Δε χρειαζετε βρισιμο να ξερεις λιγο τη νομοθεσια σε καποια πραματα και μετα πολλη δουλεμαΜπορουν να σε καλέσουν ακόμη και για υπέρβαση ορίου χωρίς καν καθυστέρηση!
Βρίστε τους όσο δεν παίρνει! Παράνομοι είναι όλοι τους να ξέρετε !
Και ο πικερ τηλεφωνήτρια δεν δουλευει;
τα οποία έχουμε ήδη πληρώσει μέσω της ανακεφαλαιοποίησης .........μεγαλυτερο μπουρδελο δεν υπαρχει....
Και το ιδιοκτητο σπιτι δεν ειναι αναγκη
Ειναι πολυτέλεια