Νέα

Είσαι ευχαριστημένος(in the bed)απο γκόμενα-γυναίκα σου ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΒΝΒ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
άρα να μην νοιωθω ένας μονος καου μπόι στην αγρια δυση?

δεν έχω γνώση και εμπειρία να σου απαντήσω φίλε...

το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω από βιβλιογραφία είναι να πάρεις ένα τέτοιο μηχάνημα για να κάνεις την ζωή σου πιό εύκολή...

s200.jpg

εικ 1.2 ελεινιδοδιαθεσοσκόπιο... courtesy of mcgraw-hill publ. "Tracing the mood of Helleinides" 5th edition 2009 W.Hibbeler-K.Richards-Z.Michaels

http://[URL unfurl="true"]www.freepatentsonline.com/6822232-0-large.jpg[/img[/URL]]
εικ 89.9 οι οδηγίες για να το χειρίζεσαι.... courtesy of pearson edu. "Tilespectrographic and analysing apparatus of Hellenneidist phenomenos" 8th edition 2010 G.Thompson-J.Spyrs-T.Sunmmers

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλή ανάγνωση και kallo kouragio...  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Β

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
κακά κορίτσια? γιατί??
τι Θεός τι μή Θεός και τι τ'αναμεσό τους?

:2funny: :think:

Δεν τα χαρακτηρισα η το ειπα για κακο-βρισια "κακα κοριτσια"
εκτιμω ταμαλα τα "κακα κοριτσια" και φυσικα το κοινωνικο εργο που επιτελουν τοσα χρονια στον τοπο μας , εγω ειμαι μαλιστα αναμεσα σας ενας απο τους οποιους η πρωτη του φορα πριν απο 17 χρονια ηταν με μια τετοια κυρια η οποια Ελληνις μου φερθηκε αψογα.Τι θυμηθηκα τωρα ? Ηταν στην Ερμου εκει στα επιπλαδικα που ειναι τωρα ανεβαινοντας απο σταθμο θησειου (οι παλιοι θα ξερουν,οι νεοι ας μαθουν) οτι στην Ερμου ηταν το παλιο μεταξουργειο σε σπιτακια.

Δεν θα ξεχασω επισης και την ατακα μιας Κας καποτε οπου καπου αναμεσα σε Χριστουγεννα και πρωτοχρονια αποφασισα να την επισκεφτω σαν γνησιος και μονιμος της πελατης πια,μπαινω,πληρωνω,ξεντυνομαι,βλεπω λιγο TV (με video τοτε) και αφου μου εχει γινει πετρα και καταρτι (ε ενταξει ψαροκαϊκου) δεν ειμαι και τεραστιος,μπαινει η (δεν θυμαμαι ονομα φυσικα) και μου λεει ............ ΠΩΠΩΠΩΩΩΩΩ ΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ.

-Γαμηθηκα στα γελια.    

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχααχαχαχαχχαχααααααααααααααα δεν μπορώ με αυτό τον τίτλο, συνέχεια σκέφτομαι χουατ χουατ ιν δε μπατ  :rockon:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ναι! Ειμαι!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πως γίνεται οι "παράνομες" να λυσσάνε να τα καταπιουν,να τα κάνουν μασκα προσωπου και οι "νομιμες" να κανουν προσπιοιησεις με το κεφαλι μην τις παρει καμια σταγονα!!

Μονο στην παρανομια  αφηνουν  ελευθερο τον εαυτο τουs

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εκτιμω τις αποψεις-γνωμες

οπως αυτη του φιλου που ειπε για 69
οντως εκει εχουμε γρηγοροτερα αποτελεσματα , σωστα !!!
αλλα λογο θέας, οχι λογο πιπας.
Μμμμ είσαι οπτικός τύπος και σου αρέσει η θέα..
Γιατί την ώρα που σου παίρνει πίπα δεν βάζεις καθρεφτάκια γύρω-γύρω όπως κάνουν οι ταξιτζήδες?
Κι αν έχει μακριά μαλλιά και πέφτουν στο σημείο...πάτα της κι ένα κούρεμα για να έχεις καλύτερη οπτική επαφή..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μμμμ είσαι οπτικός τύπος και σου αρέσει η θέα..
Γιατί την ώρα που σου παίρνει πίπα δεν βάζεις καθρεφτάκια γύρω-γύρω όπως κάνουν οι ταξιτζήδες?
Κι αν έχει μακριά μαλλιά και πέφτουν στο σημείο...πάτα της κι ένα κούρεμα για να έχεις καλύτερη οπτική επαφή..

Το  προβλημα λυνεται αν........την ξυρισει γλομπο.....Τοτε  δεν θα χανει ουτε ποντο απ την θεα :grin:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Το  προβλημα λυνεται αν........την ξυρισει γλομπο.....Τοτε  δεν θα χανει ουτε ποντο απ την θεα :grin:
Ε ..μα τί λέω?
Σκέφτομαι πρακτικά..
Ξέρεις πόσο στοιχίζει μια καινούρια γκόμενα?
Μέχρι να παραγνωριστούνε και να της γυρίζει τον κώλο στο κρεβάτι..για βάλε..
Δωράκια..ποτάκια..ξενοδοχεία..πολλές κλήσεις στο κινητό..βενζίνες..
Απαπαπαπα...δεν συμφέρει..
Έχουμε και κρίση οικονομική...απαπαπα..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ε ..μα τί λέω?
Σκέφτομαι πρακτικά..
Ξέρεις πόσο στοιχίζει μια καινούρια γκόμενα?
Μέχρι να παραγνωριστούνε και να της γυρίζει τον κώλο στο κρεβάτι..για βάλε..
Δωράκια..ποτάκια..ξενοδοχεία..πολλές κλήσεις στο κινητό..βενζίνες..
Απαπαπαπα...δεν συμφέρει..
Έχουμε και κρίση οικονομική...απαπαπα..
.................Και απο πανω να του ξυνιζει τα μουτρα, να τον ελεγχει, να τον ζηλευει......δραμα η κατασταση :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ωραίο πάντως το αποτέλεσμα..όταν ένα ζευγάρι ταιριάζει σε όλα..
Σπάνιο...αλλά ωραίο..!!!

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Αν δεν είσαι λαλίλαστος και έχεις εμπνεύσει εμπιστοσύνη στην λεγάμενη, το 99,9 % και θα δεχτεί και θα απολαύσει την brutal συμπεριφορά. Την νορμάλ εννοώ όχι τίποτα σούμο καταστάσεις.
Προσωπικά το έχω επιβεβαιώσει, και πλέον το διατηρώ ως αξίωμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom