pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Τα πες όλα.Ένα είναι σίγουρο. Η γυναίκα είναι διαθέσιμη να κάνει τα ΠΑΝΤΑ στο κρεββάτι αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος και να γουστάρει τρελά.
Τα πες όλα.Ένα είναι σίγουρο. Η γυναίκα είναι διαθέσιμη να κάνει τα ΠΑΝΤΑ στο κρεββάτι αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος και να γουστάρει τρελά.
Είσαι ευχαριστημένος(in the bed)απο γκόμενα-γυναίκα σου ?
Ανοιγω αυτο το θεμα συναγωνιστες μηπως και καταλαβουμε τι φταιει τελικα που δινουμε ενα μεγαλο μερος του μισθου μας στα "κακα κοριτσια" οπως τις λενε μερικες κοπελες-γυναικες μας.
Αλλα και για να διαπιστωθει τελικα εαν και κατα ποσο μας γεμιζουν σεξουαλικα οι νομιμες κοπελες-γυναικες μας.
Πρωτος εγω λοιπον θα πω οτι με οποιον τροπο και να μου κανει στοματικο sex η κοπελα μου θα μου παρει πανω 15-20 λεπτα να τελειωσω,οπως καταλαβατε δεν το κανει σωστα,δεν το εχει η κοπελα,τι να κανουμε ? Τωρα θα μου πεις για αυτο ξενογαμας ? Ε ισως δεν ξερω.
Ποσο η ειμαστε ευχαριστημενοι τελικα ?
Τι δεν κανει σωστα ?
Τι θα θελατε παραπανω να κανει και δεν το κανει ?
ενας παντρεμενος ρε παιδια....που καθε μερα βλεπει την ιδια γυναικα ποσο ευχαρηστιμενος να ειναι....θα την βαρεθει ο κακομοιρος....
αραγε καθε ποτε κανουν σεξ ενα παντρεμενο ζευγαρι 5-6 χρονον γαμου πχ. ??
Γιατί δέν τής δείχνεις πώς γίνεται μία καθώς πρέπει πίπα;Aπαραίτητη προυπόθεση γιά νά τήν διδάξεις είναι νά γνωρίζεις εσύ ό ίδιος!!!
αληθεια οδηγος για πιπες υπαρχει πουθενα ?
Στειλε πμ στην εριναλ......Κατεχει το μαστεραληθεια οδηγος για πιπες υπαρχει πουθενα ?
αληθεια οδηγος για πιπες υπαρχει πουθενα ?
Την εχω ικανή να κάνει στις δημόσιες τουαλέτεςmelpo
Αυγούστου 9, 2010 στις 00:09
kala ti malakies einai aytes… popo ayta einai gia tous anwmalous kai tis anwmales p.x ntouvlh kai ale3andratou…. popopop kala dn pate… 3epese o kosmos .. pou einai ta palia ta xronia.. dn yphrxan aytes oi malakies… ayto legetai asevia pros tn gynaika kai opois-a to kanei e ti na pw 8elei ena gero 3ulo…… eleos o ka8e anwmalos kai to ka8e tsouli stn piatsa…
"κακα κοριτσια"
Την εχω ικανή να κάνει στις δημόσιες τουαλέτες,αν βρισκοταν καποιοs να τηs τον δωσει....αλλα μπααααααα
Ανανέωση μέσω παρτούζας.
Γιατί δέν τής δείχνεις πώς γίνεται μία καθώς πρέπει πίπα;Aπαραίτητη προυπόθεση γιά νά τήν διδάξεις είναι νά γνωρίζεις εσύ ό ίδιος!!!
Θα έλεγα ότι η καλή η πίπα ξεκινά με γλείψιμο των όρχεων.
ωραίο θέμα παιδιά!! εγώ είμαι με την κοπέλα μου 3 χρόνια τωρα.τον πρώτο καιρο δεν τον έβαζε καν στο στομα της!! δεν μιλαμε για λοκω και τετοια!! με υπομονη και οδηγιες έχει φτάσει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο πίπας.κατάφερα να μπω σιγα σιγα και από το πίσω στενο.Οταν όμως τελειώνω τινάζεται σαν να την χτυπάει ηλεκτρικο ρεύμα μήπως και την πάρουν τα φλοκια σε προσωπο/στομα/λαιμο. Λες και είναι οξύ!!! Δεδομένου όμως απο που ξεκινήσαμε και που φτάσαμε,η ελπίδα πεθαινει πάντα τελευταία!!
να μαντέψω την εθνικότητα.... χμμμ....???
Ναί... ελληνίδα.?????
τι άλλο???????????
τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια... απο την περιγραφή φωνάζει.... υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις που θες πυρηνικό μικροσκόπιο όμως για να τις βρείς όμως...