Νέα

Είσαι ευχαριστημένος(in the bed)απο γκόμενα-γυναίκα σου ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΒΝΒ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είσαι ευχαριστημένος(in the bed)απο γκόμενα-γυναίκα σου ?

Ανοιγω αυτο το θεμα συναγωνιστες μηπως και καταλαβουμε τι φταιει τελικα   :think:που δινουμε ενα μεγαλο μερος του μισθου μας στα "κακα κοριτσια" οπως τις λενε μερικες κοπελες-γυναικες μας.
Αλλα και για να διαπιστωθει τελικα εαν και κατα ποσο μας γεμιζουν σεξουαλικα οι νομιμες κοπελες-γυναικες μας.

Πρωτος εγω λοιπον θα πω οτι με οποιον τροπο και να μου κανει :pipa1: στοματικο sex η κοπελα μου θα μου παρει πανω 15-20 λεπτα να τελειωσω,οπως καταλαβατε δεν το κανει σωστα,δεν το εχει η κοπελα,τι να κανουμε ? Τωρα θα μου πεις για αυτο ξενογαμας ?  Ε  ισως δεν ξερω.

Ποσο η ειμαστε ευχαριστημενοι τελικα ?
Τι δεν κανει σωστα ?
Τι θα θελατε παραπανω να κανει και δεν το κανει ?

Γιατί δέν τής δείχνεις πώς γίνεται μία καθώς πρέπει πίπα;Aπαραίτητη προυπόθεση γιά νά τήν διδάξεις είναι νά γνωρίζεις εσύ ό ίδιος!!!

Επισκέπτης
ενας παντρεμενος ρε παιδια....που καθε μερα βλεπει την ιδια γυναικα ποσο ευχαρηστιμενος να ειναι....θα την βαρεθει ο κακομοιρος....
αραγε καθε ποτε κανουν σεξ ενα παντρεμενο ζευγαρι 5-6 χρονον γαμου πχ. ??

Ανανέωση μέσω παρτούζας.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γιατί δέν τής δείχνεις πώς γίνεται μία καθώς πρέπει πίπα;Aπαραίτητη προυπόθεση γιά νά τήν διδάξεις είναι νά γνωρίζεις εσύ ό ίδιος!!!

αληθεια οδηγος για πιπες υπαρχει πουθενα ?  :think:

:grin:

Επισκέπτης
αληθεια οδηγος για πιπες υπαρχει πουθενα ?  :think:

:grin:

Φίλε μου, η κάθε γυναίκα πού σέβεται τό φύλο της γνωρίζει άριστα.Αυτό στήν ψυχανάλυση ονομάζεται "γνώση εξ ενστίκτου".Δέν χρειάζονται οδηγοί παρόλο πού υπάρχουν αρκετοί.
Δυσκολίες καί προβλήματα ανάγνωσης τού ανδρικού σώματος, έχουν οι γυναίκες μέ χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

melpo
Αυγούστου 9, 2010 στις 00:09
kala ti malakies einai aytes… popo ayta einai gia tous anwmalous kai tis anwmales p.x ntouvlh kai ale3andratou…. popopop kala dn pate… 3epese o kosmos .. pou einai ta palia ta xronia.. dn yphrxan aytes oi malakies… ayto legetai asevia pros tn gynaika kai opois-a to kanei e ti na pw 8elei ena gero 3ulo…… eleos o ka8e anwmalos kai to ka8e tsouli stn piatsa…

:2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
melpo
Αυγούστου 9, 2010 στις 00:09
kala ti malakies einai aytes… popo ayta einai gia tous anwmalous kai tis anwmales p.x ntouvlh kai ale3andratou…. popopop kala dn pate… 3epese o kosmos .. pou einai ta palia ta xronia.. dn yphrxan aytes oi malakies… ayto legetai asevia pros tn gynaika kai opois-a to kanei e ti na pw 8elei ena gero 3ulo…… eleos o ka8e anwmalos kai to ka8e tsouli stn piatsa…

:2funny:
Την εχω ικανή να κάνει  :pipa2: στις δημόσιες τουαλέτες
:2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
ωραίο θέμα παιδιά!! εγώ είμαι με την κοπέλα μου 3 χρόνια τωρα.τον πρώτο καιρο δεν τον έβαζε καν στο στομα της!! δεν μιλαμε για λοκω και τετοια!! με υπομονη και οδηγιες έχει φτάσει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο πίπας.κατάφερα να μπω σιγα σιγα και από το πίσω στενο.Οταν όμως τελειώνω τινάζεται σαν να την χτυπάει ηλεκτρικο ρεύμα μήπως και την πάρουν τα φλοκια σε προσωπο/στομα/λαιμο. Λες και είναι οξύ!!! Δεδομένου όμως απο που ξεκινήσαμε και που φτάσαμε,η ελπίδα πεθαινει πάντα τελευταία!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ωραίο θέμα παιδιά!! εγώ είμαι με την κοπέλα μου 3 χρόνια τωρα.τον πρώτο καιρο δεν τον έβαζε καν στο στομα της!! δεν μιλαμε για λοκω και τετοια!! με υπομονη και οδηγιες έχει φτάσει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο πίπας.κατάφερα να μπω σιγα σιγα και από το πίσω στενο.Οταν όμως τελειώνω τινάζεται σαν να την χτυπάει ηλεκτρικο ρεύμα μήπως και την πάρουν τα φλοκια σε προσωπο/στομα/λαιμο. Λες και είναι οξύ!!! Δεδομένου όμως απο που ξεκινήσαμε και που φτάσαμε,η ελπίδα πεθαινει πάντα τελευταία!!

να μαντέψω την εθνικότητα.... χμμμ....??? :think:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
πως γίνεται οι "παράνομες" να λυσσάνε να τα καταπιουν,να τα κάνουν μασκα προσωπου και οι "νομιμες" να κανουν προσπιοιησεις με το κεφαλι μην τις παρει καμια σταγονα!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια... απο την περιγραφή φωνάζει.... υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις που θες πυρηνικό μικροσκόπιο όμως για να τις βρείς όμως...

http://[URL unfurl="true"]www.mrl.ucsb.edu/mrl/centralfacilities/microscopy/leap3000x.jpg[/img[/URL]]
εικ 1.1 ελεινιδοσκόπιο... courtesy of Norton publ. "How to trace Helleinides?" B.Sherman T.Spike 

:2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια... απο την περιγραφή φωνάζει.... υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις που θες πυρηνικό μικροσκόπιο όμως για να τις βρείς όμως...

άρα να μην νοιωθω ένας μονος καου μπόι στην αγρια δυση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom