Νέα

Είσαι ευχαριστημένος(in the bed)απο γκόμενα-γυναίκα σου ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΒΝΒ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αν δεν αισθάνεται άνετα και η ίδια, δεν θα μου αρέσει όυτε και εμένα. Στις δοκιμές που έχουν γίνει δεν μπορεσε να το αντέξει, ούτε και την εξιτάρησε ιδιαίτερα (μπορώ να πώ και καθόλου).

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή την ρημάδα την ζωή.
Ευτυχώς όμως όπως προείπα.. πάντα υπάρχουν και οι "εξωσχολικές" λύσεις.
Μ αρεσε  το........"εξωσχολικεs"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Β

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Παντως για εμας τους ανω των 30 ηταν πιο δυσκολα τα παιδικα σεξουαλικα χρονια μιας και ολες το επαιζαν μυξοπαρθενες.

Νομιζω θα συμφωνησετε οτι τα νεα παιδια σημερα (και κυριως τα αγορια) ειναι πιο τυχερα.
Οχι οτι και τα κοριτσακια δεν περνανε καλα !

-Σε μια συζητηση που ειχα με παρεα παιδιων 18,19,20 χρονων περι του sex μου ειπαν ολοι με μια φωνη τι εγω με την γκομενα μου πρωτα απο κωλο το καναμε και μετα απο μουνι.

ε ρε ποσο μεγαλωσα σκεφτηκα  :hmm:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Αν δεν αισθάνεται άνετα και η ίδια, δεν θα μου αρέσει όυτε και εμένα. Στις δοκιμές που έχουν γίνει δεν μπορεσε να το αντέξει, ούτε και την εξιτάρησε ιδιαίτερα (μπορώ να πώ και καθόλου).

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή την ρημάδα την ζωή.
Ευτυχώς όμως όπως προείπα.. πάντα υπάρχουν και οι "εξωσχολικές" λύσεις.

Σε αυτή την περίπτωση ΟΚ , αφού το προσπάθησε τουλάχιστον δείχνει καλή θέληση , δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι άλλο .

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Παντως για εμας τους ανω των 30 ηταν πιο δυσκολα τα παιδικα σεξουαλικα χρονια μιας και ολες το επαιζαν μυξοπαρθενες.

Νομιζω θα συμφωνησετε οτι τα νεα παιδια σημερα (και κυριως τα αγορια) ειναι πιο τυχερα.
Οχι οτι και τα κοριτσακια δεν περνανε καλα !

-Σε μια συζητηση που ειχα με παρεα παιδιων 18,19,20 χρονων περι του sex μου ειπαν ολοι με μια φωνη τι εγω με την γκομενα μου πρωτα απο κωλο το καναμε και μετα απο μουνι.

ε ρε ποσο μεγαλωσα σκεφτηκα  :hmm:

Και εγώ άνω των 30 είμαι , αλλά , ίσως είχα πέσει σε περιπτώσεις πάντα έτρωγα ... με την ανάποδη σειρά από τους δεκαοχτάρηδες όμως !!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Δειτε εκπαιδευτικες ταινιες μαζι. Στην αρχη θα ξινισει πιθανον. Αλλα σε μενα εχει δουλεψει το συστημα. Εκπαιδευση απο τοπ προφεσιοναλς με ασημαντο κοστος  ;)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Φιλε σε νιωθω κ εμενα η πρωην δε το ειχε με τις πιπες καθολου. Αφου στις αρχες οταν το επαιρνε στο στομα αντι να μου σηκωθει μου επεφτε δεν ξερω πως τα καταφερνε!
Αυτη που εχω τωρα τα καταφερνει καλυτερα αλλα τις επαγγελματιες δε τις φτανει σε καμια περιπτωση.
Θυμαμαι και η πρωην με ρωταγε τι δεν κανει καλα κ τι φταιει κλπ αλλα δεν ηξερα τι να της πω αφου δεν ξερω πως κανουν πιπες τι να της ελεγα   :-
Και αρχισε τις γκρινιες μετα του στυλ μα καλα πως γινεται να μην ξερεις τι σ αρεσει δεν εχεις παει με αλλη γυναικα κλπ  :2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.250
Πόντοι
5.595
Eγω πιστευω η συνηθεια ειναι μεγαλο πραγμα...
Οταν εισαι σε μια σχεση για καποια χρονια..συνηθιζεις την γυναικα-σχεση σου... κ ξερεις τι θα σου κανει οποτε... ΔΕΝ!!!
Μπορει ενα πραγμα-σταση που σου εκανε στην αρχη να σε τρελενει...ε,οταν στο κανει 100 φορες..θα το βαρε8εις!!Λογικο ειναι!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Σωστος! Κ εγω πολλες φορες βαριεμαι κ σκεφτομαι να πεταχτω σε κανενα μπουρδελακι για ενα στα γρηγορα ετσι για το κατι διαφορετικο αλλα τελικα αλλαζω γνωμη κυριως λογω οικονομικου  :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φιλε σε νιωθω κ εμενα η πρωην δε το ειχε με τις πιπες καθολου. Αφου στις αρχες οταν το επαιρνε στο στομα αντι να μου σηκωθει μου επεφτε δεν ξερω πως τα καταφερνε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλο.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η σεξουαλικη απελευθερωση αργει σε αυτη την χωρα
εδω φιλος παντρεμενος και δεν του καθεται η γυναικα στα 4 λεει  :idiot:

καλα με πιπα θα τελειωσω;δεν σφαξαν.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θυμηθηκα την Ανζυ ... μου ειπε (ευγενικα ) να της πω ποτε να σταματησει για να μη χυσω γρηγορα ...  της ειπα οτι μπορει να τον ρουφαει ολη μερα και ψιλοστραβωσε  :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η σεξουαλικη απελευθερωση αργει σε αυτη την χωρα
εδω φιλος παντρεμενος και δεν του καθεται η γυναικα στα 4 λεει  :idiot:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θυμηθηκα την Ανζυ ... μου ειπε (ευγενικα ) να της πω ποτε να σταματησει για να μη χυσω γρηγορα ...  της ειπα οτι μπορει να τον ρουφαει ολη μερα και ψιλοστραβωσε  :-
της εθιξες την πιπα.... :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Διαβασα κριτικη και γελαω μονος  :2funny: :2funny:
χυσιμο στον νηπτηρα  :2funny: και αυτη να φευγει τρεχοντας με τα βρακια στο χερι  :2funny: :2funny:

οπως βλεπετε εδω οι τανες δεν ξερουν απο πιπα , απο γκομενες πριμενετε χαηρι ...
και που να ξερουν αν δε τους πει καποιος πως το θελει ...

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Το πρόβλημα "γιατί ξενογαμάμε" είναι σύνθετο και δεν έχει να κάνει μόνο με το αν είμαστε ευχαριστημένοι από το "νόμιμο" σεξ που κάνουμε...

Εγώ πάντως την απόλυτη ταύτιση και χημεία στο σεξ τη βρήκα με την τωρινή μου σχέση, μιλάμε για την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ χημεία, μοναδική πραγματικά - και ο λόγος που ξαναασχολήθηκα μετά από χρόνια με το "άθλημα", ήταν ο κλονισμός αυτής της σχέσης για άλλους, άσχετους με το σεξ λόγους... Και επειδή...κλονίστηκα λόγω του κλονισμού, αν δεν το έκανα αυτό, θα τρελαινόμουν. Και με την έννοια αυτή, το bourdela.com έδρασε...ψυχοθεραπευτικά για μένα!

Μακάρι να τα ξαναβρούμε και να πάψω πάλι και εγώ να ασχολούμαι με το "άθλημα", πραγματικά δεν το είχα ανάγκη όσο ήμουν (ή είμαι; - δεν ξέρω καλά-καλά ούτε εγώ τι γίνεται...) μαζί της.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παντωs  εγω  ειμαι  ικανοποιημενοs  απο την  γυναικα...................................του :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
σωστη η παρατηρηση σου φιλε μου , αλλα απο την πρωτη στιγμη δεν ηταν καλο (πριν 3 χρονια)
εδω και τρια χρονια δηλαδη δεν εχω απολαυσει ενα καλο  :pipa2:
και ειναι κριμα γιατι σε ολα τα αλλα ειναι SUPER :headbang2:

να σου πω, η κοπέλα σου έχει σιλικονάτα και της αρέσει το black jack;

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πολύ ωραίο θέμα ανοίξατε
Λοιπόν , κατά τη ταπεινή μου άποψη , οι γυναίκες/γκόμενες ποτέ δεν θα δίνουν σέξ ίδιο με μια επαγγελματία διότι με το πέρασμα του χρόνου χάνεται η προκλητικότητα και η προστυχιά/πουτανιά που έχει μια γυναίκα και αντικαθίσταται απο την "συντροφικότητα".
Η επαγγελματίας θα είναι πάντα άγνωστη , προκλητική , μυστηριώδης ....
Αν μάλιστα κάποιος έχει και κρυφά βίτσια ( όπως εγώ ) για bdsm , γαμήσια με στραπον με ενεργητική επαγγελματία κτλ, ε τότε η μόνιμη σχέση/γκόμενα/γυναίκα καθίσταται απαγορευτική .

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Ένα είναι σίγουρο. Η γυναίκα είναι διαθέσιμη να κάνει τα ΠΑΝΤΑ στο κρεββάτι αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος και να γουστάρει τρελά. Παλιότερα τα είχα με μια κοπέλα υπερσυντηρητική, από αυστηρή οικογένεια. Κοινώς μυξοπαρθένα. Εεεε με εντυπωσιάσε η "δίψα" της για μάθηση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom